Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

cnm fairlike cimizin sanırım dersleri çok yoğun giremiyo şu ara ben cvb verim deneyimlerime dayanaraktan
saçların madem uzunsa azcık uçlarından aldır ama dikkat et saçının katili olmasın kuaförün :mymeka: burda bu durumdan mağdur çok ark.ımız var ..
sonrada düzenli olarak en az haftada 3 kez yap turpu sonra gel sende burda sevinç çığlıkları at bizler gibi hihoyyyt
sağlıklı saçlar ve günler dilerim a.s.

yengecburcu bende birşey sorabilir miyim? yha ben sampuanıma çam terebendi kattım hergün saçlarımı yıkıorum aynı zamanda haftada 2 gün de turplu suyu yapmayı düşünüyorum ayrıca haftada bi gün de yılan yağı kullanmayı düşünüorum :) çok uzun oldu ama bunlarn hepsi saçıma zarar verir mi ki??

kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı -tatlicadiarzu-
yetiş fairciimmm yetişş bu çılgın kızlara ben yetişemiorum kaydirigubbakcemile3

dur yengecburcu bende senin yerine cevap vereyimkaydirigubbakcemile5 çamterebentini bende çok kullandım ama hiç faydasını görmedim sanki sacımı matlaştırıyordu turp suyu güzel devam et ama yılan yağında dur derim herşeyi kafana sürme sonuçta saçlı deri çok narin bir yapıya sahip herşeyi yaparsan kafa derindeki kıl delikleri dolar yeni saçın çıkmasını engeller yılan derisini bence yakının bir erkek varsa ve saçı dökülüyorsa onda dene eğer iyi geldiğini görürsen sen yap hihoyyyt biraz gattarca oldu galiba ama olsun erkekler için çok önemli değil nasıl olsa biz kel olsalarda onları sevebiliyoruz ama biz kel olsak ve bu şekil dışarı çıksak erkeklerin yapmadığı yorum kalmaz klava::lepi:

bu arada şampuanın bitkisel olsun ona dikkat et böylelikle çamterebentin kullanmanada gerek kalmaz şampuanın arkasını oku (sls ve silikon ) içermesin

çok tşk ederim cnm :)) doru söylüosun belki hepsini birden kullanırsam farklı bi sonuç ortaya çıkabilir.. ama yılaN yağı çok ii duymuştum.. olmazsa sırayla kullanırım

canım kaynatın dediklerine göre bi bildikleri vardır yerimseniben
fazla kükürtü öldürüyordur kaynatmak aman saçlarınızdan olmayın a.s.
hepinizi çok çok öpüyorum ŞenizŞeniza.s.

kaynatarak da kızıyolar yapamıyom senağlamasenağlamasenağlama

tşkkürler canımmm..

en başından beri okudum bu turplu su ile ilgili yazıları. baya memnun olan var. ben de deniycem bu akşam. bide bayanlar güzel bir cilde ve saça sahip olmak istiyosanız, yumurta, günde 2 bardak süt ve bol bol yoğurt yeeniz gerekiyormuş.

Selamlar kızlar..Ben bu turplu suyu üç kez denedim daha,her yapışımda da saçlarım yumuşacık oldu.Sürekli yapanlar bana bir yardımcı olabilir mi ya,turpu kaynatırken inanılmaz kötü kokuyor,evdekiler isyanlarda :bbo: siz her banyodan önce yeniden mi kaynatıyorsunuz? Ben uyanıklık yapayım diye son yapışımda koca bir tencere kaynattım bol bol kullanırım diye buzdolabına koydum.Sanırım çok saçmalamışım içindeki yumurtadan dolayı bozulmuş hem onca emeğim boşa gitti,hem annemden bi dünya laf işittim
yumurta koymadan mı yapsam napsam fisfisfis

kızlar her yere yazıyorum ama cvp alamıyorum. saçlarım bakır ama açık bakır rengidiplerim de 3 cm felan çıktı. şimdi saçlarımı kendimgüzel kırmızı bir kızıla boyamak istiyorum sizce hangi kızıl saçımın üstüne güzel tutar. çarpıcı bir kızıl istiyorum. ve dipler farklı altlar farklı kalsın istemiyorum

Bu soruya en doğru cevabı kuaför verecektir.Özellikle kızıl özel ve ancak bilenin anlayacagı bir renk ki sen bir de çarpıcı bir kızıl istiyorsun.Sac renginin akıtılması gerekbilir,acılması gerekebilir.En iyisi iyi bir kuaföre danışman.a.s.

eweett artık bende turplu su kervanına katıldımmmm:lepi: hatta su an kafamda havlula yazıyorum....sırnaşık şey bu karısımı kaç gunde bi yapıosunuz yazarsanız sewinirimmmşutarafagitti

Slm..ben dünm akşamm turplu suyu yaptım ama yumurta koymadım içine meyve sıkacağından sıktım içine ırkaç zencefılattım kaymamayacak kadar ısıttım çünkü fazla kaynatırsak vıtamınler hemen öldüğünden yüksek ısıda yararını kaybeder ve bugünde artan turplu suyumu dolaptan çıkardım naktım evde yumurta yok yaş maya koyup attım ocağa maya erıyınce güzel akışkan sulu olmayan bır kıvam aldı ve onu temız bır enjektöre çekktım enjektörün iğnelı kısmını çıkarıp enjektörün plastık ucuyla saç diplerıme sıkmtım iyice yedırdım böylece enjektörle saç dıplerıme sıkarak saç dıplerıne uçlarına akmadan dırekt temas etmesını sağladım..sızlerede tavsıye ederım..artan sıvıyı saç uçlarınada yedırın sonra...bence çok pratık ve daha etkılı...öptüm..:))

Mayalı saçım şuan kabarıo gıbı hıssedıyorum ankı streç fılmı patladı patlıcak kafamda(...denıyen var mı mayayı kızlar..nasıl oldu saçlar??

Mayalı saçım şuan kabarıo gıbı hıssedıyorum ankı streç fılmı patladı patlıcak kafamda(...denıyen var mı mayayı kızlar..nasıl oldu saçlar??

valahi kızlar hergün bi yaşıma daha giriyorum sizlerle :1shok:
bayılıyorum şu pratik kadın zekasına harikasınız :lepi:
cnm valla faydası yada zararı olurmu denemedim bilmiyorum ama çok lezzetli olcağın kesn kaydirigubbakcemile3 ben mayalı gıdaları çok severim cokacimcoook gel bakim kaçma bi tadına bakcam kaydirigubbakcemile

çok tşk ederim cnm :)) doru söylüosun belki hepsini birden kullanırsam farklı bi sonuç ortaya çıkabilir.. ama yılaN yağı çok ii duymuştum.. olmazsa sırayla kullanırım

nedense yılan yağı bana inandırıcı gelmiyor herkes yılan yağını tavsiye ediyor ama kimse demiyor ki şundan şundan iyi geliyor tuturulmuş yılan yağı diye bide bu yılan yağları nasıl yapılıyor yılanları kaynatıp sıkıyorlarmı ay öyleyse bu katliamdır diyelimki değil ama ozaman da tıp tarafından onaylanmış bir kıl çıkarıcı olarak tanıtılmadı hadi onuda geçtim kılda çıkarsın peki bu satılan yağların yılan yağı olduğunu nerden anlayacağız hepimiz bu konuda bilgisiziz adam doldurur bilmediğimiz maddeyi satar bizde alır bi güzel kafaya yediririz sonrada saçlar komple döküldümüde bide ayrıca kafayı yeriz

aman dikkat yawww:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…