E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.641
merhaba fairlike benimde sana bir sorum olucak
benim saclarim uzun ama cok sagliksiz oldugunu düsünüyorum gerci düsünmekde degil zaten öyle. bu maske bende de ise yararmi aceba yani sacim cok dökülüyor ve yipranmis durumda kestirmeyi düsünüyordum ama kiyamiyorum:S:S sence kestirip mi bu maskeyi uygulamaya basliyim yoksa böyle mi etkisi olurmu yani
cevabin icin simdiden cok tesekkürler
catlakbebe
yengecburcu bende birşey sorabilir miyim? yha ben sampuanıma çam terebendi kattım hergün saçlarımı yıkıorum aynı zamanda haftada 2 gün de turplu suyu yapmayı düşünüyorum ayrıca haftada bi gün de yılan yağı kullanmayı düşünüorum :) çok uzun oldu amabunlarn hepsi saçıma zarar verir mi ki??
yengecburcu bende birşey sorabilir miyim? yha ben sampuanıma çam terebendi kattım hergün saçlarımı yıkıorum aynı zamanda haftada 2 gün de turplu suyu yapmayı düşünüyorum ayrıca haftada bi gün de yılan yağı kullanmayı düşünüorum :) çok uzun oldu amabunlarn hepsi saçıma zarar verir mi ki??
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı -tatlicadiarzu-
yetiş fairciimmm yetişş bu çılgın kızlara ben yetişemiorum kaydirigubbakcemile3
kızlar bu turplu suyu soğukken uygulasak saça olurmu..meyva sıkacağından geçirsek yani
evet bu olabilir mi acaba??? fisfisfisfisfisfisfisfisfis
canım kaynatın dediklerine göre bi bildikleri vardır yerimseniben
fazla kükürtü öldürüyordur kaynatmak aman saçlarınızdan olmayın a.s.
hepinizi çok çok öpüyorum ŞenizŞeniza.s.
kızlar her yere yazıyorum ama cvp alamıyorum. saçlarım bakır ama açık bakır rengidiplerim de 3 cm felan çıktı. şimdi saçlarımı kendimgüzel kırmızı bir kızıla boyamak istiyorum sizce hangi kızıl saçımın üstüne güzel tutar. çarpıcı bir kızıl istiyorum. ve dipler farklı altlar farklı kalsın istemiyorum
eweett artık bende turplu su kervanına katıldımmmm:lepi: hatta su an kafamda havlula yazıyorum....sırnaşık şey bu karısımı kaç gunde bi yapıosunuz yazarsanız sewinirimmmşutarafagitti
Mayalı saçım şuan kabarıo gıbı hıssedıyorum ankı streç fılmı patladı patlıcak kafamda(...denıyen var mı mayayı kızlar..nasıl oldu saçlar??
çok tşk ederim cnm :)) doru söylüosun belki hepsini birden kullanırsam farklı bi sonuç ortaya çıkabilir.. ama yılaN yağı çok ii duymuştum.. olmazsa sırayla kullanırım
valahi kızlar hergün bi yaşıma daha giriyorum sizlerle :1shok:
bayılıyorum şu pratik kadın zekasına harikasınız :lepi:
cnm valla faydası yada zararı olurmu denemedim bilmiyorum ama çok lezzetli olcağın kesn kaydirigubbakcemile3 ben mayalı gıdaları çok severim cokacimcoook gel bakim kaçma bi tadına bakcam kaydirigubbakcemile[/QUOTAYYY..yasakkelime:1no2:HİÇ TAVSIYE ETMEM ÇOK KÖTÜ KOKUOMM ZATEN..ODADA YALNIZ KALDIM HERKES KOKUDAN BIRTRAFALARA KAÇTI..:çok üzgünüm::YALNIS YALNIZ 2 SAAT DOLSUNDA YISAM DIE BEKLIOMsositososito