Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

bugün annem uyuyodu gizlice yaptım içine kekik suyu döktüm biraz çünki kokusu çok keskin ve turpun kokusunu baya bastırdı...sora da camları açtım bi hiiiç kokusu kalmadı süper oldu :) yakalanıcam diye korkuyorum ama napiyim dayanamıyorum artıkkkkk sositosositosositososito:1closedeyes:

Ben uzun süre yumurtasız yaptım etkisi değişmedi.
Gece yapıp uyuyup sabah yıkayabiliriz.bu şekilde yaptım,yapanlarda oldu.zararı olmaz faydası olur hatta.

arkadaşım gece sürüp sabah yıkayabilirz demişsin ama bunu yumurtasız olarak mı yapıcaz.. yani yumurta da koyup sabah yıkasak da olur mu?? bilgin için tşk

bu tarif benim de dikkatimi çekti turbumu rendeledim kaynatıyorum deniycem bakalım saçlarım hiç uzamıyo ve ben çok istiyorum uzun saçlarımın olmasını insallah işe yarar...

yumurta sarısı bi tane mi :S benim turplu su resmen su yani süremedim ki saçıma aktı hep:S
bide 2 günde bir mi yapıcaz daha bi kere yaptım ben gördüğüm tek değişiklik saçlarımı kuruttuğumda eskiye göre daha düz oldu normalde olmazdı =)

cnm en iisi saçını lavaboda aşağı indir daha sonra suyu dök.. ben de yeni denicem ama sanırım anca böle olur , çünkü kafamıza rendesini değil suyunu sürmemiz gerekio..

Yumurtalı haliyle kafanızı iyice sarar sarmalarsanız yatabilirsiniz ama rahatsızlık verici oluyor.Dayanırım yeterki daha etkili olsun diyorsanız böylesi daha iyi bence.Evet cok sulu bir karısım oluyor.Ben yumurtanın o sekilde ziyan olacagını dusundugum icin,önce sacıma kuvette turplu su döküp,her yanına yedirip,tarayıp,yumurtanın sarısını ustune surmeyi yeğliyorum.Tercihen 2 gunde bir ama isterseniz her gun veya haftada bir de yapabilirsiniz ne kadar cok yaparsanız o kadar etkili olur.

slm kızlar bende yarın uygulayacam ama benim saçlarım çok işlem görmüş şuan röfleli ve orialle defalarca açılmış bi faydası olurmu sonucu mutlaka yazarım olursa

Merak ettiğim bişey var,turbu rendelemek yerine birkaç parçaya bölüp kaynatsak olmaz mı ??? Kabuklarıyla birlikte mi yapacağız ayrıca ???

çok saol cnm :) bu arada aklıma şimdi geldi gece yatıp sabah yıkarsam yumurtalar kafama yapışır yha ıyyy :):)

ben hep yumurtasız yapıyorum.dün yapmıştım artan suyu da bu gün yaptım halen yıkamadım saçımı.bu gün suna dumankaya vardı tv de yumurta yemeyen insanların saçı dökülür diyordu yumurtada b vitaminleri olduğu için saça faydalıymış.ayrıca kükürt de saç için çok faydalıymış.turpun içeriğine baktım hemen turp ta da kükürt bulunuyor.yani burada yazılanlar hep doğru arkadaşlar.yumurta sürmek istemiyorsanız günlük bir tane haşlayıp yiyin.

Arkadaşlar merhaba aranıza yenı katıldım.sıteye bır gırdım çıkamadım valla..hemen bugün turbumu aldım başladım denemeye ama ben kaynatmadım.katı meyve sıkacağında ıyıce sıktım sularını zaten kıpkırmızı bır su çıktı içine parça zencefıl attım kaynattım.daha sonra bıraz ılıyınca bepanthane ve evıgen ampül kırdım sürdüm kafama streç fılmlede kafamı iice bır sardım...şuan kafamda :))bırkaç saat sonra yıkıcam bakalım..1 haftaya kadar sonucu yazarım..öptüm canlarım!!

hg aramıza cnm..bende mi acaba yumurtasız yapsam ama yumurtada da saç için gerekli olan proteinler napsam ki..

saol canım hoşbulduk.:) yumurtanın saç dıplerını kuruttuğunu sölemıştı bır doktor arkadaş ee benınmdde saçlar kuru tikil tıkil yanı bır hafta yumurtsız denıcem bakalım..ama su koyup kaynatmak yerıne katı meyve sıkacağı olanlar için sölüorum o şekılde suyunu çıkarıp bıraz ısıtıp sıcak halde kafaya sürmek daha ii bence...denıyces bakalım..

iyiakşamlar bayanlarsengözlerimebaksanab anladıgım kdaryıla yumurta şaçi kurutuyo ayy bende niye saçim yaglanmıyo diyodum bemnim şaçlarım 2gün yıkımasam hemen yaglanıyodu.ama turplu su iyi geldi hemde parlaklık veriyoo yarın 2. yapcam inşl. hepinize kolay gelsinyerimseniben

kızlar turplu su mucize gibi bişey bende yumurta yemiyodum ama artık saçım yiyecek asla bu yöntemden vazgeçmem uyguladım ve saçlarım okadar parladı ve dolgunlaştıki anlatamam köklerden havalandırıyor kafama yapışmıyor maşallah maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…