- 27 Temmuz 2006
- 233
- 1
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.521
bende artık gece öyle yatcam 2 saat bekletmenin az olduğu kanaatine vardım
Bu başlığı açan canım arkadaşım, sana çok teşekkür ediyorum, ALLAH ne muradın varsa versin(bi an kendimi dilenci gibi hissettim:roflol:) sadece 2 defa kullanmama ragmen sac dökülmem %80 azaldısaclarım zaten kendinden cabuk uzuyor ama sacımı daha bi havalı gösterdi, şimdi herkese turp suyundan bahsediyorum...tekrar tşk.ediyorumŞeniz
merhaba.. uzun zamndır siteyi özellkle de burayı takip ediyorum ama yne üye olmk nasip oldu.merak etmeyin aynı soruları tekrarlamıcam 200 küsur sayfanın nerdeyse tümünü okumuş bulunuyorum =) bi kaç sorum var ama yinede...cevaplarsanız çok sevinirim.. 1. si kaç günde bir yapıcaz?? dermişim şaka şaka =) asıl sorum şu: bazı arkadaşlar içine yumurta koymuyolarmış.hatta sizde bakım için olduğundan uzatmayı değiştirmiceğinden bahsetmişsiniz.şimdi benm dökğlmeyle ilgili bi sorunum yok saçımın kalitesiylede.tek derdim uzasın.ama saç bakım yaptıkça uazamz mı bu yüzden yumurta sonucu değiştirmez mi.bide galiba katı oluyomuş saç koymayınca sanırım.bi bu kafamı karıştırdı.bide şu saklama işi.1 hafta saklayabiliyoruz sanırım.bazı arkadaşlar yapıyormuş.etkisi hiç azalır mı ki?? bide kullarnrken ısıtmaya gerek var mı o suyu.bunları cevaplarsanız çook sevinirim..teşşekkür edemedim bu kadar laf içinde.başta fairlike olmk üzere bütün bilgilerini paylaşan herkese teşekkürler
gece kafanız üşümüyo mu canım yaa neden yetersiz geliyo 2 saat :uhm: ben 1 saat tutuyorum kafam üşümeye başlıyo :tomato: 3 turplu su yaptım ve uzama var gibi sositososito ama kırmızı turpla yapmıştım bugun siyah turp buldum siyahla yapıcam bakalım hihoyyyt
kızlar bende yaptım turplu suyunu vee harika geldi daha parlak ve daha dolgun durdu incecik telli sacım ve 2 tel fön cektirince yüzüme yapısırdı şimdi fön cektirdim süper hareketli bende devam ettiricem artık tesekkür ederim ama bide ben kırmızı turp kullanmıstım siyah turpmu olcak anlayamadım cevap yazın lütfen
merhaba arkadaşlar.ben de turp suyunu denemek istiyorum ama saçlarım çok kuru olduğu için her gün kullanırsam saçlarımın daha da çok kuruyacağından korkuyorum.bu konuda ne önerirsiniz bana?şimdiden teşekkür ederim:)
ben şimdi yaptım turplu suyu...
bi turpu rendeledim 3 bardak suyla kaynattım 1 yumurta sarısı kattım içine ama nasıl sürecegimi bilemedim çok sulu bende saçımdan aşagı döktüm sardım şimdi bekliyorum..
dogrumu yaptımki...
herkesinki böyle sulumu oluyor...
nasıl sürüyorsunuz saçınıza...
Evet canım sulu oluyor a.s Saçlarımı öne eğip yıkıyorum ben resmen sonra masaj yapıp sıkıyorum ve saçımı doluyorum üstüne strechi bağladın mı ohh bitti işte
kızlar saçlarını kahverengi yapmak isteyenler ceviz kabugu suyunu saclarına sürüp bıraksınlar,yıkamasınlar.zira daha ayın 8 'inde kızıla boyadıgım saclarım sadece 2 kere surdugum ceviz kabugu suyundan dolayı kahverengiye dondu yer yer.resmen rengi değişti.İlk ve ikinci yıkama hariç sacımın rengi bile akmamıstı.Saclarım kahve-kızıl acayip bişi oldu.Ben ceviz kabuklarının arasına fındık kabukları da atmıstım.farkında olmadan resmen doğal boya elde etmişim.Sacımı bir yandan boyarken bir yandan da bakımını yapar oldum yani.Bir hafta daha devam edersem ceviz kabugu suyuna saclarım tamamen kahverengi olacak galiba.turp suyunu bırakır başka şeyler denermisin ohh olsun sana dediğinizi duyar gibiyim :roflol:
bunu da nasıl yaptığını açarsan iyi olur arkadaşım.kaynıyon muu bekletiyon mu rengi nasıl çıkıyor kabukların:uhm:
Fairy arkadasim, verdigin tarifi bugün ilkkez uyguladim.. Simdilik farki anlamayamadim yarindan sonra tekrar deneyip bakacagim.. Sormak istedigim iki sey.. kabuklari soymadam rendeledim bunda sorun cikmaz dimi? Birde karisim cok sivi oldu,sacima sürdükce heryerim turpsuyu oldu desem yeridir.. kaydirigubbakcemile3 Sizdede mi öyle ?