Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

ben fotoya baktım çok hoş bır yuzun var canım aynı zamanda saclarının uzamıs oldugu hemen farkedılıyor:)

evet gaye KKnın en güzellerindendir yerimseniben
saçları daha da uzayacak inşallah , ozaman güzelliğine güzellik katacak kaydirigubbakcemile3
ve tabii bizde..

evet gaye KKnın en güzellerindendir yerimseniben
saçları daha da uzayacak inşallah , ozaman güzelliğine güzellik katacak kaydirigubbakcemile3
ve tabii bizde..

ayy cnmmmm teşekkürler ŞenizŞenizŞeniz
bu ay sonunda yeni foto daha koyucam 2 aylık gelişme olarak..
iyi ki sende turplu su da var.... :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ayy cnmmmm teşekkürler ŞenizŞenizŞeniz
bu ay sonunda yeni foto daha koyucam 2 aylık gelişme olarak..
iyi ki sende turplu su da var.... :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

canımm ne dedimki ben Şeniz Şeniz
valla merakla bekliyorum gayeem bende turplu su yaptım ancak yarın koyabilirim resmimi:1rolleyes:
iyiki sende sizde varsınız canım a.s.

kızlar saçlarını kahverengi yapmak isteyenler ceviz kabugu suyunu saclarına sürüp bıraksınlar,yıkamasınlar.zira daha ayın 8 'inde kızıla boyadıgım saclarım sadece 2 kere surdugum ceviz kabugu suyundan dolayı kahverengiye dondu yer yer.resmen rengi değişti.İlk ve ikinci yıkama hariç sacımın rengi bile akmamıstı.Saclarım kahve-kızıl acayip bişi oldu.Ben ceviz kabuklarının arasına fındık kabukları da atmıstım.farkında olmadan resmen doğal boya elde etmişim.Sacımı bir yandan boyarken bir yandan da bakımını yapar oldum yani.Bir hafta daha devam edersem ceviz kabugu suyuna saclarım tamamen kahverengi olacak galiba.turp suyunu bırakır başka şeyler denermisin ohh olsun sana dediğinizi duyar gibiyim :roflol:

cnm yaaa
birileri aynı turp tarifi gibi onun havuçlu olanını vermişti saç uzatması için. onu dene istersen belki benzer sonuçlar alabilirsin hem onun kokusu da yokmuş:teselli:

o da işe yarıyo mu ki turp gibi:uhm::uhm: ayy inşallah yarıyodur da yaparım ya çok tşkkürlerrr hihoyyythihoyyythihoyyyt

pazartesi akşamı ikl turplu suyumu yapmsıtım dun akşamda üşenmedim ve ikincisini yaptım ama dun sadece 1 saat beklıyebıldım cunku kış gunu ıslak durmak insanı donduruyor.Kendime hayret edıyorum üşenmeden yapıyorum bakalım şimdilik inşaallah devam ederim ve saçlarımın uzadığı günleri görurum.Paylaşım için herkese tşk

ya ark.lar ben 5.kez yaptım turplu suyu+yumurta ile ama uzuyor mu uzamıyor mu anlamıyorummmm,
:'(

sizce bi yolu var mı?

ya ark.lar ben 5.kez yaptım turplu suyu+yumurta ile ama uzuyor mu uzamıyor mu anlamıyorummmm,
:'(

sizce bi yolu var mı?

cnm. sanırım saçında boya olmadığı için anlıyamıyosun :uhm:
o zaman kahkülün filan varsa yada saçının en kısa yerini ölç yanağına ,çenene değen yeri belirle bi süre sonra anlaşılır zaten a.s.

doğru söylüyorsun canım ama sanki dikkat ettimde uzamıyor yaaa.
annem ark.lar felan uzamış dedi ama bilmiyorum uuuuuppppuzun olsun istiyorum ben :'(

Bu başlığı açan canım arkadaşım, sana çok teşekkür ediyorum, ALLAH ne muradın varsa versin(bi an kendimi dilenci gibi hissettim:roflol:) sadece 2 defa kullanmama ragmen sac dökülmem %80 azaldı saclarım zaten kendinden cabuk uzuyor ama sacımı daha bi havalı gösterdi, şimdi herkese turp suyundan bahsediyorum...tekrar tşk.ediyorumŞeniz

eeee ben napcam ben çalışıyom kafama sürüp bekletemem turplu suyu benim de saçım boyadan yandı kısacık kaldı uzamıyo salamıyom saçımı hep topluyom benim de derdime de bir çareeeeeeeeeeeee

eeee ben napcam ben çalışıyom kafama sürüp bekletemem turplu suyu benim de saçım boyadan yandı kısacık kaldı uzamıyo salamıyom saçımı hep topluyom benim de derdime de bir çareeeeeeeeeeeee

akşam uygulasan cnm burdaki çoğu insan çalışıyor zaten çoğu akşam yapıyo gecede öyle yatıyor hatta bende artık gece öyle yatcam 2 saat bekletmenin az olduğu kanaatine vardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…