- 15 Aralık 2006
- 363
- 465
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.501
eğer önceki sayfaları aramak istiyorsan şöyle bi kolaylık yapabilirim 30 kasım 3 aralık tarihi arasında yazılanlara bak cnm.. ben o arada eklemiştim.. 1 ay önceki ve 1 sonraki hali diye
yok o sayfalarda baktım az önce :uhm:
ben fotoya baktım çok hoş bır yuzun var canım aynı zamanda saclarının uzamıs oldugu hemen farkedılıyor:)
evet gaye KKnın en güzellerindendir yerimseniben
saçları daha da uzayacak inşallah , ozaman güzelliğine güzellik katacak kaydirigubbakcemile3
ve tabii bizde..
ayy cnmmmm teşekkürler ŞenizŞenizŞeniz
bu ay sonunda yeni foto daha koyucam 2 aylık gelişme olarak..
iyi ki sende turplu su da var.... :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
kızlar kabuklarıyla mı rendeliyorsunuz yaw bunu da yeni duydum doğrusu hangisifisfisfis
evet cnm kabuklarıyla rendeliyoruz.. vitamini kabuğunun altındadır ya oyüzden a.s
cnm yaaa
birileri aynı turp tarifi gibi onun havuçlu olanını vermişti saç uzatması için. onu dene istersen belki benzer sonuçlar alabilirsin hem onun kokusu da yokmuş:teselli:
o da işe yarıyo mu ki turp gibi:uhm::uhm: ayy inşallah yarıyodur da yaparım ya çok tşkkürlerrr hihoyyythihoyyythihoyyyt
ya ark.lar ben 5.kez yaptım turplu suyu+yumurta ile ama uzuyor mu uzamıyor mu anlamıyorummmm,
:'(
sizce bi yolu var mı?
ya ark.lar ben 5.kez yaptım turplu suyu+yumurta ile ama uzuyor mu uzamıyor mu anlamıyorummmm,
:'(
sizce bi yolu var mı?
eeee ben napcam ben çalışıyom kafama sürüp bekletemem turplu suyu benim de saçım boyadan yandı kısacık kaldı uzamıyo salamıyom saçımı hep topluyom benim de derdime de bir çareeeeeeeeeeeee