- 26 Mart 2008
- 409
- 1
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.541
uzun bir aradan sonra yine turlu su yaptım.aslında ara vermeyi düşünmüyordum.çünkü faydasını gördüm.ama siyah turp almıştım onu kırmızı turp kadar sevmedim bir kere yaptım.içinde çok toz gibi bişeyler vardı temiz değil gibiydi.o yüzden yapmadım bir daha .kırmızı turp aldım ve yaptım yine ayrıca turp yemeyen ben saçım uzasın diye turp yemeye bile başladım.
aynen dedğin şekilde yapılyo cnm doğru yapmışın..
saçına sürmek konusuna gelince ben öne doğru eğip ensemden döküyorum suyu tüm saçıma yayılıyor böylece
ben akşam yaptım bi çok uygulayan saçlarının yumuşacık oldugunu söylemiş...
ben zor taradım kacımı kaskatı olmuştu...
zaten dalgalı saçım birazda uzun zor açtım saçımı...
ya arkadaşlar bu turplu suyu yapıyoruz sonra saçımızı yıkıyoruz peki siz saç kremi kullanıyomusunuz yada kullanmadan mı yumuşacık oluyo
ya arkadaşlar bu turplu suyu yapıyoruz sonra saçımızı yıkıyoruz peki siz saç kremi kullanıyomusunuz yada kullanmadan mı yumuşacık oluyo
aslında onu bende merak ediodumCADIARZU mesela ben; turplu sudan sonrada saç kremi kullanıyorum saçlarımı sampuanladıktan ve duruladıktan sonra öyle yumuşamış gibi gelmio
Eğer saçlarınızda boya röfle falan varsa ne olmasını bekliyosunuzki ? boyalı saçlar saç kremiyle bile cok zor taranırken turplu suyla açılmadı diye bi yorum yazmak saçma bence belki senin saçların boyalı deildir ama boyalı olupta yazanlar için diyorum !!!
Saçlarımı hiç boyatmadıgım için bilemiyorum bende:sm_confused: bu konuya değindiğin cok cok iyi olmuş canım ellerine sağlıkŞeniz
arkadaşlar bnmki de çok yıpranmıştı oryal felan.uzuun zamandır uzatıyorum saçlarımı belime gelmişti ama uçlara doğru seyreliodu bayya.az önce duştan çıkınca aldım makası kestim.uçlar seyrek ya anlamadım keserken ama çok kesmişim1serçe parmağından kalın diil ama 14-15cm vardır.çok kısaldı yani.berbat hissediorum.işe en yarar bu mu sizce bunu mu yapiim çok kötü hissediom.zaten çok yavaş uzatabildim.nası yaptım bööle bişiyy yaaa
başta dökülecek korkamayın demişsiniz ya,zararı olmaz dii mi.işe yaramazsa 1seneden çok zaman gerekecek eski boya gelmesi of .sakın oryal falan kullandırtmayın saçınıza,öldürüo((