Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

uzun bir aradan sonra yine turlu su yaptım.aslında ara vermeyi düşünmüyordum.çünkü faydasını gördüm.ama siyah turp almıştım onu kırmızı turp kadar sevmedim bir kere yaptım.içinde çok toz gibi bişeyler vardı temiz değil gibiydi.o yüzden yapmadım bir daha .kırmızı turp aldım ve yaptım yine ayrıca turp yemeyen ben saçım uzasın diye turp yemeye bile başladım.

uzun bir aradan sonra yine turlu su yaptım.aslında ara vermeyi düşünmüyordum.çünkü faydasını gördüm.ama siyah turp almıştım onu kırmızı turp kadar sevmedim bir kere yaptım.içinde çok toz gibi bişeyler vardı temiz değil gibiydi.o yüzden yapmadım bir daha .kırmızı turp aldım ve yaptım yine ayrıca turp yemeyen ben saçım uzasın diye turp yemeye bile başladım.

Evet bende anlamadım siyah turp suyunun içinde ki toz gibi şeyleri:uhm:
bende galiba bundan sonra kırmızı turpuma devam ederim eğer fark etmezse tabi:nazar:

ben akşam yaptım bi çok uygulayan saçlarının yumuşacık oldugunu söylemiş...
ben zor taradım kacımı kaskatı olmuştu...
zaten dalgalı saçım birazda uzun zor açtım saçımı...

Alıntı:
eylemelf kullanıcısından alıntı Mesajı göster
merhaba arkadaşlar.ben de turp suyunu denemek istiyorum ama saçlarım çok kuru olduğu için her gün kullanırsam saçlarımın daha da çok kuruyacağından korkuyorum.bu konuda ne önerirsiniz bana?şimdiden teşekkür ederim:)
sende hergün kullanma cnm haftada 2 yada 3 kez yap yeterli olabilir .
teşekkür ederim yengecburcu.bence de en iyisi haftada 2-3 defa yapmak:)inşallah saçlarım biraz kendine gelir...

HmmCADIARZU ozaman inşallah kendine uygun saç maskesini bulursun canıma.s.
sağol paylaşımın için a.s.

arkadaşım karışımın içine biraz zeytinyağı ya da badem yağı katabilirsin. fakat fazla olmasın ki arındırması zor olmasın ve arındırıcam diye etkisinden de olmayasın

ya arkadaşlar bu turplu suyu yapıyoruz sonra saçımızı yıkıyoruz peki siz saç kremi kullanıyomusunuz yada kullanmadan mı yumuşacık oluyo

ya arkadaşlar bu turplu suyu yapıyoruz sonra saçımızı yıkıyoruz peki siz saç kremi kullanıyomusunuz yada kullanmadan mı yumuşacık oluyo

aslında onu bende merak ediodumCADIARZU mesela ben; turplu sudan sonrada saç kremi kullanıyorum saçlarımı sampuanladıktan ve duruladıktan sonra öyle yumuşamış gibi gelmio

Eğer saçlarınızda boya röfle falan varsa ne olmasını bekliyosunuzki ? boyalı saçlar saç kremiyle bile cok zor taranırken turplu suyla açılmadı diye bi yorum yazmak saçma bence belki senin saçların boyalı deildir ama boyalı olupta yazanlar için diyorum !!!

aslında onu bende merak ediodumCADIARZU mesela ben; turplu sudan sonrada saç kremi kullanıyorum saçlarımı sampuanladıktan ve duruladıktan sonra öyle yumuşamış gibi gelmio

saç kremi kullanmak isteyenler kullanabilir tabi saçınızı tararken saçlarınızın kırmaması için kullanın , evinde olanlar kulansın tabi ama uçlarına sürüyorsunuz umarım sakın diplere değdirmeyin..:içelim:benim ve cogu arkadaşı saçında yumuşaklık etkisi yarattıgı için biz kullanmıyoruz olabildiğince doğal yani yerimseniben yoksa kullanmayın demem asla Şeniz

Eğer saçlarınızda boya röfle falan varsa ne olmasını bekliyosunuzki ? boyalı saçlar saç kremiyle bile cok zor taranırken turplu suyla açılmadı diye bi yorum yazmak saçma bence belki senin saçların boyalı deildir ama boyalı olupta yazanlar için diyorum !!!

Saçlarımı hiç boyatmadıgım için bilemiyorum bende:sm_confused: bu konuya değindiğin cok cok iyi olmuş canım ellerine sağlıkŞeniz

bu arada arkadaşlar saçlarını taramakta zorlanan arkadaşlara tavsiyem banyo sonrası mavisu kullanmaları sarıkız adında yeni bi mavisu aldım kuaförümden çok müthiş bişi..

arkadaşlar bnmki de çok yıpranmıştı oryal felan.uzuun zamandır uzatıyorum saçlarımı belime gelmişti ama uçlara doğru seyreliodu bayya.az önce duştan çıkınca aldım makası kestim.uçlar seyrek ya anlamadım keserken ama çok kesmişim1serçe parmağından kalın diil ama 14-15cm vardır.çok kısaldı yani.berbat hissediorum.işe en yarar bu mu sizce bunu mu yapiim çok kötü hissediom.zaten çok yavaş uzatabildim.nası yaptım bööle bişiyy yaaa :KK43:

arkadaşlar bnmki de çok yıpranmıştı oryal felan.uzuun zamandır uzatıyorum saçlarımı belime gelmişti ama uçlara doğru seyreliodu bayya.az önce duştan çıkınca aldım makası kestim.uçlar seyrek ya anlamadım keserken ama çok kesmişim1serçe parmağından kalın diil ama 14-15cm vardır.çok kısaldı yani.berbat hissediorum.işe en yarar bu mu sizce bunu mu yapiim çok kötü hissediom.zaten çok yavaş uzatabildim.nası yaptım bööle bişiyy yaaa :KK43:

:1shok: kendinmi kestinn naptın sen tatlım yaa
biz saç katili kuaförelere kızarken sen kendi saçının katili olmuşsun :nazar:

başta dökülecek korkamayın demişsiniz ya,zararı olmaz dii mi.işe yaramazsa 1seneden çok zaman gerekecek eski boya gelmesi of .sakın oryal falan kullandırtmayın saçınıza,öldürüo:KK43:((

başta dökülecek korkamayın demişsiniz ya,zararı olmaz dii mi.işe yaramazsa 1seneden çok zaman gerekecek eski boya gelmesi of .sakın oryal falan kullandırtmayın saçınıza,öldürüo:KK43:((

cnm dökülme herkrste olcak die bi kaide yok şahsen bende normal dökülmenin dışında olmadı hatta şimdi oda yok dencek kadar azaldı kaydirigubbakcemile2
cnm bukadar şüphe ve endişeyle başlarsan sonucta alamazsın relax ol biraz bak burda bisürü kişi denedi memnun olan devam ediyor olmayan hemen bıraktı..sende dene ve gör bakalım yerimseniben

X