- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.481
arkadaşlar turpun rengi önemli mi
siyah, beyaz,kırmızı turp fark eder mi?
arkadaşlar turpun rengi önemli mi
siyah, beyaz,kırmızı turp fark eder mi?
bunu nerden buldunuz kızlar bu iksiri yani ??? uzun zamandır kullanan varmı?= resmini koysun biri...rica etsem koyabilirmi lütfen kiii :S
bunu nerden buldunuz kızlar bu iksiri yani ??? uzun zamandır kullanan varmı?= resmini koysun biri...rica etsem koyabilirmi lütfen kiii :S
abooowww yumurtasız yaptım ilk defa saçlarım kazık gibi oldu:))) yine yumurtalı yapcam bundan sonra.
cnm bende 1 kez yumurtasız denedim bende de aynı sorun oldu ve saçlarımı açıcam derken öle bi döküldü ki oyüzden bende sürekli yumurtalı kullanıyorum a.s
eğer önceki sayfaları aramak istiyorsan şöyle bi kolaylık yapabilirim 30 kasım 3 aralık tarihi arasında yazılanlara bak cnm.. ben o arada eklemiştim.. 1 ay önceki ve 1 sonraki hali diye
senin mesajlarından baktım.silmişsin hatta alıntısını sildi diye fairlylike de teşekkür etmişsin.
Kizlar,turpun rengi farkediyor mu?
Suan evde beyaz turp var, onu mu kurban etsem diye düsünüyorum :jeyyar:
Kizlar,turpun rengi farkediyor mu?
Suan evde beyaz turp var, onu mu kurban etsem diye düsünüyorum :jeyyar:
cnm bende 1 kez yumurtasız denedim bende de aynı sorun oldu ve saçlarımı açıcam derken öle bi döküldü ki oyüzden bende sürekli yumurtalı kullanıyorum a.s
selamm turplu gacilar bugün basimdan gecen bi olayi anlatmak istedim : önceki sayfalarda belirtmistimki turplarim bozulmasin diye rendeleyip porsiyonlayip dondurdugumu bugün turp suyum bitmisti diye yemek yaparken arada kaynatim de kokusu gitsin diye 4 yasindaki kizimda seyrediyordu bi yandan pilav bi yandan da et sote pisirdigimi ücüncü tenceredekine bakti bakti sonra dediki "annnneeeeeeeeeee ama ben bunu yemicem tamam " eliyle gösterdigi ise kaynarken igrenccc kokan turp suyu idi gülmekden yerleri öptüm yüz ifadesini görecektiniz sonra dedimki yok kizim o yemek degil sonra durdu durdu dediki kafanami sürcen böle böle (taklidimi yapiyodu ) bu arada is arkadaslarim sasirdilar cünkü sacimda boya var ve epey bi uzamis dibinden anlasiliyo ama boyundan fark edilmiyo saclarim dogal kivircik oldugu icin hemen kivriliyo ama fön cekince anlasiliyo