Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

yaaa çok moralim bozuk.. bugün ewe geldim turbumu aldım rendelicektim annem bi kızdı.. son 15 gündür sürekli hapşırıyorum sabahları azıcık burnum akıyo ama nezle fln değilim.. hani böyle olmak üzere olursun ya aynen öyle ama bu 15 günden fazladır böyleydi.. annem nedense bu durumu turba bağladı saçların ıslak ıslak durduğu için hapşurman geçmio dedi bana çok sinir oldum 3-4 gün sonra ben gizlice yaparım gerçi ama yine de sinirlerimi bozdu akşamüstü akşamüstü

anne yüreği işte cnm bende kızıma kıyamadığım için yapmıyorum turpu ..
sende biraz ara ver hapşırman geçene kadar zencefil yap ..
geçmişolsun a.s.

aaa.tarifi veren ark.msj.larını silmiişş(deneyen oldu mu?ne diosunuz yapalım mı,zararı olur mu????????

neyi deneyen oldu mu ?
turplu suyu mu ?
eğer soruyu doğru anladıysam sadece gülüyorum 260 sayfa sence boşa mı yazıldı.. işe yaramasa bukadar ibnsan nie sürekli övsün çok komik :)
eğer soruyu yanlış anladıysam da kusura bakma

yavrular fotomu koycam ama şu an bir saat ders çalışıp 10 dk ara veriyorum inanın cok yogunum ama en kısa zamanda koyucam merak etmeyin a.s.
ve birde konuyu anlatan ark. benim minecim bi problem mi var :uhm:

Üzülme canım anneler ve babalar hep böyle ... Sinüzit olmandan korkuyorlardır bende sinüzitim ve yapamıyorum her zaman nalet olsun yaaasenağlamaÇok üzgünüm çoook
onun için sinüzit olmandan iyidir sen bi kaç gün ara ver dediğin gibi sonra yine doogru turplara...sositosositosositososito

yaa ben turpu yapıyorum 1 haftadır. belirgin bir uzama yok. sıkıldım artık yapmaktan. faydasını görseydim devam ederdim ama sanki boşa yapıyorum gibi hissediyorum.

:a015::a015::a015:

yaa ben turpu yapıyorum 1 haftadır. belirgin bir uzama yok. sıkıldım artık yapmaktan. faydasını görseydim devam ederdim ama sanki boşa yapıyorum gibi hissediyorum.

:a015::a015::a015:

:a015::a015: inşallah saçına uygun maskeni bulursun canım çok üzüldüm:a015::a015::çok üzgünüm:

:1shok:benim saçım işlem görmştü oryal,boya.hangisini yspiim yanii

işlemi oriel i boyayı hepsini topla bir de üstüne bu işlemler sonucu yak işte bu benm saçlarım.. saçındaki işlemlerin uzamasıyla bi ilgili yok.. benm saçlarım 1 ayda 3 cm. uzadı bu yanık haliyle

saol cnm ya..
dediğin gibi yapıcam bi süre şu hapşurmam geçene kadar bekleyeceğim mecburen.. hale bak ya onlar yüzünden 1 hafta yapamam 1 cm. uzamaması demek ama bunu neyazıkki anlayamıyorlar

saol cnm ya..
dediğin gibi yapıcam bi süre şu hapşurmam geçene kadar bekleyeceğim mecburen.. hale bak ya onlar yüzünden 1 hafta yapamam 1 cm. uzamaması demek ama bunu neyazıkki anlayamıyorlar

canımsınn Şeniz saç köklerin sende oldugu ve uzamaya devam ettiği sürece hiç bir sorun yok üzülme sen gel yine de buraya ama seni görmek isterim tamam mı :1hug:
a.s.

i

evet arkadaşımın söylediklerine kesinlikle katılıyorum.saçlarında röfle olan biri olarak söylüyorum ki,sadece turplu su kullanarak saçımı açmam mümkün değil. ama diplerim şahane görünüyor. bu nedenle kullanmaya devam ediyorum. arkadaşlar saçınızda boya yada röfle varsa turplu sudan krem mucizesi beklemeyin.-tatlicadiarzu-

birde şu var tabi,herkes farklı şehirlerde,farklı semtlerde.her yerleşim yerinin suyunun sertliği farklı.

hepimizde aynı etkiyi göstermeyebilir.
ama saçımızı parlatıyor mu??
güçlendiriyor mu??

hızlı uzatıyor mu ?? önemli olan bu bence....:içelim:

haklısın arkadaşım zaten küçücük meret elinden geleni yapıyor:jeyyar:
bazı arkadaşlar da tam teşekküllü olsun bitsin istiyor ama nerdee kim bulmuşta biz eksik kalmışız

hayatım bir kaç gün sonra yaparsın.turp mevsimi çok uzun daha.
sıkma tatlıcanın..

hasta olsan hiç yapamayacaksın birde onu düşün.
:1hug:Şeniz

yarın sabah kuaföre gidicem kahküllerimi kestirmeye artık gözümü fazlasıyla kapatıyorlar rahat edemiyorum.. az önce anneme söylüyordum kahküllerimi kestiricem die daha 1 ay olmadı mı kestireli ne çabuk öyle olmuşlar dedi.. senin engellemeye calıştığın turp sayesinde dedim bi güzel çıkıştım :) ohh içim rahatladı en azından

selam arkadaşlar a.s.aranıza yeni katıldım ve bugünl ilk kez turplu su kullandım uzarmı uzamazmı henüz bilemem ama şaçlarım çok parlak oldu valla uzun zamandır bukadar saglıklı görünmüyodu.şaçlarımı yeni kestim sayılr1 oldu olmadı ama çok uzundu kalçalarımı geçiyodu ama çok döküldüğü için 10senede uzattıgım şaçlarmı biçırpıda kestirdim şimdi çok özlüyorum ama napyım uzn olup saglıksız olcana kısa olsun gür olsun diue kendimi avutuyom çabuk uzaması için herşeyisurcem valla bugidişlekafamçokkarıştı bide birşey sorcam bu formülü ne kadr zaman kullanmak lazım 1 hafta yada 15 gün falanmı.şimdiden hepinize kolay gelsina.s.

cnm inşallah senin saçlarında da bize gösterdiği etkiyi gösterir :1hug:
bunun bi zamanı yok inan uzadığını farkedince sende hiç bıramayanlar kervanına gireceksin.. ben 1,5 ay gibi bi zamndır kullanıyorum.. 1 ay da tam 3 cm. uzattı a.s ki ben öle herkes gibi 2 günde 1 yapamıyorum haftada 2 kez yapabiliyorum ancak :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…