arkadaşlar kendi tezimi çürüttüm resmen;
ben buradan sürekli diyordumya turplu su uygulamadan önce saçıma hint yağı ve mecit efendi bakım yağı sürüyorum sonra turplu su uyguluyorum diye..
Artık demiyorum..
Hint yağı saçı çok güzel besliyor,mecit efendi bakım yağıda çok güzel fakat turplu su ile birleşince(sanırım içindeki kükürtten) hepsinin etkisi gitti...
Sondan başa doğru oldu konuyu anlatışım ama kusura bakmayın,önerim sadece röfleli saçları ilgilendirecek sanırım..
çünkü bu uygulamayı yaparken saçımda yine röfle vardı ama 9 ay olmuştu yaptıralı vede saçlarım kendini çok toparlamıştı,önce yağ sürüp sonra turplu su kullanınca çok güzel oluyordu.
Ama ben 2 hafta önce yeni röfle yaptırdım ve turplu suyu yine yağlardan sonra kullandım.2 saatin sonunda yıkamak için banyoya gittiğimde aynanın karşısında saçlarıma bakmaya başladım..elime aldığım saç uçlarım saman gibi küçük küçük koptu..
Burdan çıkardığım sonuç:
Demekki neymiş elmayla armutu birbirine karıştırmamak gerekirmiş:roflol:
ŞİMDİ TURPLU SUYU SADECE YUMURTAYLA KARIŞTIRIYORUM,YAĞLARI SADE YAĞ OLARAK KULLANIYORUM :))
ZENCEFİLLİ SUYU SADE OLARAK SAÇIMA DÖKÜYORUM..
ŞUNU DA BELİRTEYİM;EĞER SAÇINIZDA YÜKSEK PEROKSİTLİ BOYALAR YADA RÖFLE YOKSA ESKİ YÖNTEMİM İŞE YARIYOR,AMA RÖFLE SAÇ YAPISINI BOZDUĞUNDAN SANIRIM,YAĞ VE KÜKÜRT HİÇ İYİ GELMİYOR....:1hug: