Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

pazar günü ilk kez yapmıştım.. bugün 2.sini yaptım, öyle parlak ve canlı duruyor ki bu gidişle bırakmam mümkün değil.. ayrıca 3 ay önce mavi siyah boyamıştım saçlarımı ve boyanın bir an önce akmasını istiyordum, turp sayesinde bol bol aktı boyalar ve saç rengim eski kumral haline dönmeye başladı :sm_cool:

kızlarr üç dört gündür meşhur iksiri okuyup duruyodumm en sonunda turplarımı aldım :)) bu akşam uygulama vakti umarımm benimde saçlarımm uzarr . aradaki farkı tabikide sizlerle paylaşacağımm hepinizee tşk ederimm.

bunu nerden buldunuz kızlar bu iksiri yani ??? uzun zamandır kullanan varmı?= resmini koysun biri...rica etsem koyabilirmi lütfen kiii :S

cnm ben 2 aya yakın bir zamandır kullanıyorum.. önceki sayfalarda bi resmim vardı aslında ama hangi sayfada kaldı malesef bilemiyorum :KK43:
bence kesinlikle denemelisin asla vazgeçemeyeceksin

bunu nerden buldunuz kızlar bu iksiri yani ??? uzun zamandır kullanan varmı?= resmini koysun biri...rica etsem koyabilirmi lütfen kiii :S

eğer önceki sayfaları aramak istiyorsan şöyle bi kolaylık yapabilirim 30 kasım 3 aralık tarihi arasında yazılanlara bak cnm.. ben o arada eklemiştim.. 1 ay önceki ve 1 sonraki hali diye

cnm bende 1 kez yumurtasız denedim bende de aynı sorun oldu ve saçlarımı açıcam derken öle bi döküldü ki oyüzden bende sürekli yumurtalı kullanıyorum a.s

Hiç yumurtalı yapmadım turplu suyu boyle bir sorun da yaşamadım,saclarım kazık gibi olmadı :uhm: çok merak ettim yumurutalı deneyecegim.

eğer önceki sayfaları aramak istiyorsan şöyle bi kolaylık yapabilirim 30 kasım 3 aralık tarihi arasında yazılanlara bak cnm.. ben o arada eklemiştim.. 1 ay önceki ve 1 sonraki hali diye

senin mesajlarından baktım.silmişsin hatta alıntısını sildi diye fairlylike de teşekkür etmişsin.

Kizlar,turpun rengi farkediyor mu?
Suan evde beyaz turp var, onu mu kurban etsem diye düsünüyorum :jeyyar:

öncelikle hoş geldin canım a.s. en etkilisi siyah sonra kırmızı sonra beyazmış:1ninca:
kurban et gitsin bir hafta sonra bütün turpları kurban etmeye başlıcan sevinçten :jeyyar:

cnm baska renk yoksa o da olur tabiki ama en iyisi siyah sonra kırmızı sonra beyazmış..
ama biçoğumuz siyah bulumadığı için kırmızı kullanıyor.. seninde elinde beyaz varsa kullan a.s.

cnm bende 1 kez yumurtasız denedim bende de aynı sorun oldu ve saçlarımı açıcam derken öle bi döküldü ki oyüzden bende sürekli yumurtalı kullanıyorum a.s

evet benimde döküldü korktum, dökülmez normalde. demekki yumurtasız olduğu için. iyi bunu duyduğum iyi oldu çünkü bayağı dökülmüştü kafama taktım.:1ninca:

yhan ben denedim bir hafta hakkaten gözle görülür bir şekilde uzattı parlaklık verdide yha benim saçımda baya kırık oluşuyo peki bu kırıkları nasıl yok edebilirim ve önleyebilirim

selamm turplu gacilar bugün basimdan gecen bi olayi anlatmak istedim : önceki sayfalarda belirtmistimki turplarim bozulmasin diye rendeleyip porsiyonlayip dondurdugumu bugün turp suyum bitmisti diye yemek yaparken arada kaynatim de kokusu gitsin diye 4 yasindaki kizimda seyrediyordu bi yandan pilav bi yandan da et sote pisirdigimi ücüncü tenceredekine bakti bakti sonra dediki "annnneeeeeeeeeee ama ben bunu yemicem tamam " eliyle gösterdigi ise kaynarken igrenccc kokan turp suyu idi gülmekden yerleri öptüm yüz ifadesini görecektiniz sonra dedimki yok kizim o yemek degil sonra durdu durdu dediki kafanami sürcen böle böle (taklidimi yapiyodu ) bu arada is arkadaslarim sasirdilar cünkü sacimda boya var ve epey bi uzamis dibinden anlasiliyo ama boyundan fark edilmiyo saclarim dogal kivircik oldugu icin hemen kivriliyo ama fön cekince anlasiliyo

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey kızınıda öp benim için Şeniz işine yaramasına çok sevindim canım:1hug:

X