E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.401
fairy like siz hangi şampuanı kullanıyorsunuz?
neden olduğunu anlamadım ama dün ilk kez banyodayken saçlarımı açamadım.. turplu su yapmış ve 5 saate yakın bekletmiştim herşey herzamanki gibiydi :s turbumda da öle bi bozulma fln yoktu daha prşmb günü almıştım pazardan.. ama saçlarımı şampuanlamamla saçlarımın birbirine karışması bir oldu :s 2 kez kremledim 1 de maske yaptım anca açıldı :s ama banyodan çıktıktan hiç bişey yoktu yine eskisi gibi yumuşacık saçlaracaba neden öyle olmuş olabilirrrr ?
turplu suyu yaptım arkadaşlar birazdan yumurtanın sarını koyup karıştırcam ve saçıma sürücem ya bunu haftata 2 kez yapsam yetermi? bide bişey daha sorcam ben lokman hekimden böle içinde saça iyi gelen tüm yağların karışımından bişey hazırlatmışdım onu ne zaman sürcem ya kafam çok karıştı...haftada 1 kez onu sürsem bikez onu sürsem_?azmı gelir faydamı etmez 2 günde bi mutlaka banyo yaparım saçlarım benim için çok öenmli =( sizce napıyımm...??
Canım çok teşekkür ederim gerçekden resmini koycam saçlarımın uzun ama böle dalgalı ben böle uzun bir süredir düzleştirici kullandım şuanda saçlarım kırık dolu ama düzleştirince çok güzel duruyor herkes çok beğeniyor ama hep kırık kırık diyip duruyolar sinir oluyorumm =( saçlarımm için herbişeyi yaparım gerçekden o kadar önemliki benim için kestirmek istemiyorum hiç hemde saç dipden uzar dimi ya...... =( bu arada evi bir turp kokuusu sardı =)
ben tırnaklarımı ve tırnak etlerimi yiyorum acaba tırnaklarıma sürersem ne olur
Deneyebilirsin.kötü hiç bir şey olmaz aksine iyi bile gelebilir.Çünkü saç ve turnaklar aynı proteinden.İkiside keratinden.saca iyi gelen ne varsa kesinlikle tırnaklarada iyi gelir.
Rapunzel bişi diceem saana sen bunu ne zamandır kullanıyorsun ,böyle evet saçlarım .çok sağlıklı uzuyor çok güzel diyebiliyomusun bu su sayesinde yada diğer arakadaşlar uzun süredir kullandım saçlarım bu syede uzadı diyebilen varmı???__? bende yeni başladım bugün daaha =D çok meraklıyım
Rapunzel bişi diceem saana sen bunu ne zamandır kullanıyorsun ,böyle evet saçlarım .çok sağlıklı uzuyor çok güzel diyebiliyomusun bu su sayesinde yada diğer arakadaşlar uzun süredir kullandım saçlarım bu syede uzadı diyebilen varmı???__? bende yeni başladım bugün daaha =D çok meraklıyım
arkadaşlar özür dilerim o kadar çok sayfa var ki ben yapmicam bunu zahmetli dedim ve pek bakmadım yapmaya karar verdimde bir tane turpu rendeliyoruz 3-4 su bardagı suda kaynatıyoruz ılıyor ve bir yumurta sarısını çırpıp içine koyup saça uyguluyorz burayı anladım da haftada kaç kere yapaz ben onu bulamadım da:))
Annem resmen izin vermiyoo turp kaynatmama yaa:çok üzgünüm:
Bayramdan beri bahane buluyo yok misafir gelcek. Kokutma etrafı bugün olmaz yarın yap falan filan...:mymeka:
Ama bu gece kimse engel olamaz artık bana.lülülülülülü
Ben genelde gece yapıp sabaha kadar bekletiyorum.
Yine öyle yapıcam.
Bekle beni turppp.
Dönüşüm muhteşem olucak...:icecream:
canım 2 günde bir yapıyoruza.s.