Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

neden olduğunu anlamadım ama dün ilk kez banyodayken saçlarımı açamadım.. turplu su yapmış ve 5 saate yakın bekletmiştim herşey herzamanki gibiydi :s turbumda da öle bi bozulma fln yoktu daha prşmb günü almıştım pazardan.. ama saçlarımı şampuanlamamla saçlarımın birbirine karışması bir oldu :s 2 kez kremledim 1 de maske yaptım anca açıldı :s ama banyodan çıktıktan hiç bişey yoktu yine eskisi gibi yumuşacık saçlar acaba neden öyle olmuş olabilirrrr ?

okadar kusur kadı kızında da olur :mymeka:
şaka bir yana bir dahakine böyle bir durum yaşarsan ozaman bakalım çaresine içine bir iki damla zeytinyağıyla çözeriz olayı

turplu suyu yaptım arkadaşlar birazdan yumurtanın sarını koyup karıştırcam ve saçıma sürücem ya bunu haftata 2 kez yapsam yetermi? bide bişey daha sorcam ben lokman hekimden böle içinde saça iyi gelen tüm yağların karışımından bişey hazırlatmışdım onu ne zaman sürcem ya kafam çok karıştı...haftada 1 kez onu sürsem bikez onu sürsem_? azmı gelir faydamı etmez 2 günde bi mutlaka banyo yaparım saçlarım benim için çok öenmli =( sizce napıyımm...??

cnm bende yağ karışımı uygulyorum saçlarıma onu her pazar yapıyorum aksatmadan.. onun dısında haftanın 2 günü de turp yapıyorum. aslında 2 günde 1 yapmak gerekiyor ama ben okadar uğraşamıyorum malesef oyüzden haftada 2 kez yapıyorum.. ama bu şekilde bie 1 ayda 3 cm. uzattım saçlarımı :sm_cool:

Canım çok teşekkür ederim gerçekden resmini koycam saçlarımın uzun ama böle dalgalı ben böle uzun bir süredir düzleştirici kullandım şuanda saçlarım kırık dolu ama düzleştirince çok güzel duruyor herkes çok beğeniyor ama hep kırık kırık diyip duruyolar sinir oluyorumm =( saçlarımm için herbişeyi yaparım gerçekden o kadar önemliki benim için kestirmek istemiyorum hiç hemde saç dipden uzar dimi ya...... =( bu arada evi bir turp kokuusu sardı =)

resim siyah beyaz ama işde benim saçlarım o bitanemm... kakülümü hep kendim keserim kuoferlere güvenmiyorum nezaman gtsem memnun kalmadım çünkü...

Deneyebilirsin.kötü hiç bir şey olmaz aksine iyi bile gelebilir.Çünkü saç ve turnaklar aynı proteinden.İkiside keratinden.saca iyi gelen ne varsa kesinlikle tırnaklarada iyi gelir.

yarın turp yapcam tırnaklarımada denicm yazarım etkilerini belki tırnaklarımda çabuk uzar sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Rapunzel bişi diceem saana sen bunu ne zamandır kullanıyorsun ,böyle evet saçlarım .çok sağlıklı uzuyor çok güzel diyebiliyomusun bu su sayesinde yada diğer arakadaşlar uzun süredir kullandım saçlarım bu syede uzadı diyebilen varmı???__? bende yeni başladım bugün daaha =D çok meraklıyım

evet diyebiliyorum hemde fazlasıyla a.s.
her zaman diyorum sinüzitim oldugu için ara vere vere yapmak zorundayım off offfmirmirmirmir
çok şanslısınız böyle bi derdi olmayanlar (( yerimseniben

cnm benm de neredeyse 2 ay olacak kullanmaya başlayalı.. saçlarım hızla uzuyorlar yaza kadar dewam edicem ne olursa olsun :dance:

benimde var suniizitim ya sorma canım gözlerimin arası hep ağrıyor ama yapıyorum saçım için zaten çok fazla duş yapmakdan oldu bu sünizitte ya

saçlarım uzasın şöle belime kadar dile benden ne dilersen ocağa kadar uzarmı ki sencee...???
bide boyatmak istiyorum şöle karamel-sarı bakır karışımına böle beyaz tenliyim yakışırmı bilmiyorum saçlarım güçsüz kırığı çok diye kopar yanar kestirmek zorunda kalırım diye korkuyorum =( nedir ki şu saçlarımdan çektiğimm uzarmıı ?? yaa bugün başladım daha resim eklyicem de nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum...

Annem resmen izin vermiyoo turp kaynatmama yaa:çok üzgünüm:
Bayramdan beri bahane buluyo yok misafir gelcek. Kokutma etrafı bugün olmaz yarın yap falan filan...:mymeka:
Ama bu gece kimse engel olamaz artık bana.lülülülülülü
Ben genelde gece yapıp sabaha kadar bekletiyorum.
Yine öyle yapıcam.
Bekle beni turppp.
Dönüşüm muhteşem olucak...:icecream:

08.12.2008 günü saçlarımı kızıla boyadım ( evet bayram günü ne var?) 09.12.2008 günü içine yumurta koymadan turplu suyu saclarıma yedirdim,taradım,kurumasını bekledim uyudum.ertesi gün akşam yine yumurta koymadan turplu suyla saclarımı taradım,kurumasını bekldim,uyudum.11.12.2008 hiç bir şey sürmedim.12.12.2008 gecesi yine yumurta kullanmadan turplu su ile saclarımı taradım,kurumasını bekledim,uyudum.13.12.2008 gecesi çam terebentin,zeytinyağ,yumurta sarısı,turplu su dörtlüsünü sürdüm,taradım,poşetledim kafamı yastığıma eski tshırtleri serdim uyudum.6.gün itibariyle 1.cm sac cıkmış bulunmaktadır forumumuza hayırlı olsun hihoyyyt mecburen saclarımı siyah yapacagım kızılı kapatmak için sürekli dip boya yapamam çünkükaydirigubbakcemile3 haftaya kadar boyamam cunku turplu suya başlamadan önce fotografını cekmiştim saç diplerimin,uzadığının kanıtını görmek isteyen arkadaslar için uzamış halinin fotosu da işte bu derim 15 gundeki değişimi görürler,turplu su vazgecilmezleri olur:lepi:

arkadaşlar özür dilerim o kadar çok sayfa var ki ben yapmicam bunu zahmetli dedim ve pek bakmadım yapmaya karar verdimde bir tane turpu rendeliyoruz 3-4 su bardagı suda kaynatıyoruz ılıyor ve bir yumurta sarısını çırpıp içine koyup saça uyguluyorz burayı anladım da haftada kaç kere yapaz ben onu bulamadım da:))

canım 2 günde bir yapıyoruza.s.

hoşgeldin tekrardan canım benimmm Şeniz:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…