E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.421
08.12.2008 günü saçlarımı kızıla boyadım ( evet bayram günü ne var?) 09.12.2008 günü içine yumurta koymadan turplu suyu saclarıma yedirdim,taradım,kurumasını bekledim uyudum.ertesi gün akşam yine yumurta koymadan turplu suyla saclarımı taradım,kurumasını bekldim,uyudum.11.12.2008 hiç bir şey sürmedim.12.12.2008 gecesi yine yumurta kullanmadan turplu su ile saclarımı taradım,kurumasını bekledim,uyudum.13.12.2008 gecesi çam terebentin,zeytinyağ,yumurta sarısı,turplu su dörtlüsünü sürdüm,taradım,poşetledim kafamı yastığıma eski tshırtleri serdim uyudum.6.gün itibariyle 1.cm sac cıkmış bulunmaktadır forumumuza hayırlı olsun hihoyyyt mecburen saclarımı siyah yapacagım kızılı kapatmak için sürekli dip boya yapamam çünkükaydirigubbakcemile3 haftaya kadar boyamam cunku turplu suya başlamadan önce fotografını cekmiştim saç diplerimin,uzadığının kanıtını görmek isteyen arkadaslar için uzamış halinin fotosu da işte bu derim 15 gundeki değişimi görürler,turplu su vazgecilmezleri olur:lepi:
canım 2 günde bir yapıyoruza.s.
Sevgili fairylike bizlre turplu suyu anlattıgın ilk mesajını editleyip lutfen bu turplu suyu kaç günde bir yaptıgınızı,turpun ne kadarını rendelemek gerektigini,suyun tumunu kafaya boca ettiginizi,hangi renk turp kullanıldıgı,renkler arasında fark olup olmadıgını yazar mısın? yoksa aynı soruları cevaplayacagız haliyle cok safa var okumaya üşenecekler,vakitleri olmayacak belkide... bu arada kafamın tepe noktasındaki saclar 2 cm olmus.sırnaşık şeydeğişik değişik uzuyor demek ki.bazı yer daha cok bazı yer daha az.
yaşasın bugün ben de siyah turp buldumDD
daha dün gece keşfettim bu konuyu ve epey bir uğraş vererek okudum yazılan yorumları.. sabah rüyamda turp kaynattığımı içine yumurta kırdığımı görürken uyandım ve hemen abime turp aldırdım.. kaydirigubbakcemile3
1 adet kırmızı turpu rendeleyip kaynattım rengi mosmor oldu sonra yumurta sarısını ekleyince pembe oldu içine birazda badem yağı ekledim ve saçlarıma sürdüm sonra 2 saat bekledim, çamterebentinli şampuanla yıkadım... şimdilik uzama konusunda bişey söyleyemem ama parlaklık ve saçların hacmi mükemmel.. yumuşacık fönlenmiş gibi oldu, sıkılmazsam bir süre devam etmeyi düşünüyorum yaptıkça yorumlarımı yazarım.. deneyimlerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler.. a.s.
kızlar gündüz 2den beri turplu dolaşıyorum ..
çünki sular kesik gelir sanmıştım ama şu an izsudan aldığımız habere göre büyük bir arıza varmış ve gece belki açılcakmış..hiç bukadar kalmamıştı saçlarımda turp (yumurtasız iyiki ) umarım kazık gibi olmamıştır saçlarım..
kızlar gündüz 2den beri turplu dolaşıyorum ..
çünki sular kesik gelir sanmıştım ama şu an izsudan aldığımız habere göre büyük bir arıza varmış ve gece belki açılcakmış..hiç bukadar kalmamıştı saçlarımda turp (yumurtasız iyiki ) umarım kazık gibi olmamıştır saçlarım..
kızlarrr ya bu erkekler neden hiçbişeyde anlamazlarki sinir oldum bugün valla ... bidaha bu evde aynı işlem yapılmıycak diye kızdı babam bana abimde aynen çünkü bütün ev turp kokmuş iğrenç bi biçimde onlar dışardan geldkleri için çok farkettiler =( siz nasıl kurtarıoosunuz durumu???!! bi yardım edin yoksa bugün yaptığımla kalıcam bide bugün saçlarıma yaptım saçlarım acaip kabardı ya...=( anlamadım neden öyle oldu mecbur düzleştirdim bende =(
kızlarrr ya bu erkekler neden hiçbişeyde anlamazlarki sinir oldum bugün valla ... bidaha bu evde aynı işlem yapılmıycak diye kızdı babam bana abimde aynen çünkü bütün ev turp kokmuş iğrenç bi biçimde onlar dışardan geldkleri için çok farkettiler =( siz nasıl kurtarıoosunuz durumu???!! bi yardım edin yoksa bugün yaptığımla kalıcam bide bugün saçlarıma yaptım saçlarım acaip kabardı ya...=( anlamadım neden öyle oldu mecbur düzleştirdim bende =(
Ya saçlarım çok dökülürse bende yapmak istiyorum haftada 1 yeterli olur mu?