- 8 Kasım 2007
- 1.206
- 1
- 36
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.381
canım turp kullan bir hafta da boyutunda değişikliği görürsün yerimseniben
ayrıca bu kuaförlerden nefret ediyorum artık ya , nedir saçlarımızdan istedikleri anlamıyorum:mymeka:
peki canım ama eğer istersen özelden msj atman yeterlii:çok üzgünüm:
Erkek kuaforune gidin kızlar.Onlar dediginizi anlıyorlar cunku sacı az kesmeye proglamlılar.Sacını uzatan erkeklerin kırıklarını ihtimamla almaya alısıklar.Super fön cekiyorlar o kadar hızlı ki.kısa sac kestirmeye niyetli olanlarınızda onlara gitsin.işin erbabılar.Sizi o koltukta gören erkeklerin komiğine gidiyor tabii o ayrı :rofl:
ay canim valla uzun sac moda diye biz evde ana kız arastırma yapiyoruz:)) turp alip hemen deneyecegim ,gelişmeleri size yazarim..ayrica bir dahada kuaföre gitmeyecegim ,kız kardesim evde permatikle kendi saclarinda ki kırıkları kendisi aliyor ,artık bunu deneyecegim ...
gerçekten böyle bişeyi deneyen var mı :jeyyar:
Suan sacimda turplu su var.
Merak ettigim birsey var: Geri kalan turpu ne yapiyorsunuz? Cöpe mi atiyorsunuz yada nasil degerlendiriyorsunuz?[/QUOT
Ben doğrayıp,üstüne elma sirkesi döküp yedim afiyetle.Zaten çok severim.Burada bir arkadasın babaannesinin defterinde yazıyormus cunku "sac uzatmak isteyenler turp yemeliler"diye.Ayrıca 1-2 dilim turp kaynatmak daha az su cıkmasına sebep oluyor.Niye o kadar rende yapalım ki? geriye kalan turpu strecle sarıp buzdolabında muhafaza edebiliriz.İhtiyaç duydukça da kullanırızfisfisfis
t urp ne kadar zamanda bozulur nasıl anlarız bozuldugunu canım?
Suan sacimda turplu su var.
Merak ettigim birsey var: Geri kalan turpu ne yapiyorsunuz? Cöpe mi atiyorsunuz yada nasil degerlendiriyorsunuz?