Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

arkadaşlar önceden saçlarım çoooook hızlı uzardı.. arkadaşlarım hep imrenerek bakardı:kahve:

ama bi kaç ay önce saçlarımı boyadım (boyamaz olsaydım:çok üzgünüm:) peşinede saçlarımı kestirdim ama hızlı uzamıyorlaaaaaar..

şimdi bu turp işini denicem ve işe yarayacağına inanıyorum:Saruboceq:

teşekkürler fairylikea.s.

ay canim valla uzun sac moda diye biz evde ana kız arastırma yapiyoruz:)) turp alip hemen deneyecegim ,gelişmeleri size yazarim..ayrica bir dahada kuaföre gitmeyecegim ,kız kardesim evde permatikle kendi saclarinda ki kırıkları kendisi aliyor ,artık bunu deneyecegim ...

canım turp kullan bir hafta da boyutunda değişikliği görürsün yerimseniben
ayrıca bu kuaförlerden nefret ediyorum artık ya , nedir saçlarımızdan istedikleri anlamıyorum:mymeka:

peki canım ama eğer istersen özelden msj atman yeterlii:çok üzgünüm:

Erkek kuaforune gidin kızlar.Onlar dediginizi anlıyorlar cunku sacı az kesmeye proglamlılar.Sacını uzatan erkeklerin kırıklarını ihtimamla almaya alısıklar.Super fön cekiyorlar o kadar hızlı ki.kısa sac kestirmeye niyetli olanlarınızda onlara gitsin.işin erbabılar.Sizi o koltukta gören erkeklerin komiğine gidiyor tabii o ayrı :rofl:

Erkek kuaforune gidin kızlar.Onlar dediginizi anlıyorlar cunku sacı az kesmeye proglamlılar.Sacını uzatan erkeklerin kırıklarını ihtimamla almaya alısıklar.Super fön cekiyorlar o kadar hızlı ki.kısa sac kestirmeye niyetli olanlarınızda onlara gitsin.işin erbabılar.Sizi o koltukta gören erkeklerin komiğine gidiyor tabii o ayrı :rofl:

gerçekten böyle bişeyi deneyen var mı :jeyyar:

yemeye calıstım evdekı turbu tadı acıydı acaba bozukmudurkı nasıl anlarız ıcıme kusku dustu bende cok cok alıp 2 hafta posette bekletıyordum.

Suan sacimda turplu su var.
Merak ettigim birsey var: Geri kalan turpu ne yapiyorsunuz? Cöpe mi atiyorsunuz yada nasil degerlendiriyorsunuz?

ay canim valla uzun sac moda diye biz evde ana kız arastırma yapiyoruz:)) turp alip hemen deneyecegim ,gelişmeleri size yazarim..ayrica bir dahada kuaföre gitmeyecegim ,kız kardesim evde permatikle kendi saclarinda ki kırıkları kendisi aliyor ,artık bunu deneyecegim ...

Canim permatik ne acaba?

gerçekten böyle bişeyi deneyen var mı :jeyyar:

BEEEEEEEEEEEENNN...!!!! Denedim önerdim.Sakıncası nedir? o da kuafor öbürü de.Kadın kuaforlerinden cektiğimi bir Allah bilir bir de ben.Suslu püslü saçlardan nefret ederim.O favori denilen iğrenç şeyden de.Saçlarım triodim olduğunu bilmediğimden,tedavi de olamıyordum.Çalı süpürgesi gibiydi ve hep kestirmek zorundaydım.Fakat oldum olası hem giyimde hem de sac da hem de hayattaki bir çok şeyde asla klasik ve herkesin yaptıgının aynısını yapan biri değilim.Haliyle kuaforler alısmıslar bazı stillere.Ne kadar anlatsamda hiç istediğim modeli kesmeyi beceremediler.Cinnet halinde cıktım salonlardan.Kırık al diyorsun bir dalıyor saca kalıyorsun 4 numara kafayla.Bir gun erkek kardeşim sacını kestireyim dedi planlı değildi yanındaydım,kuaforune gittik.bende kuaforlerden şikayet ediyordum."gel abla istedigin şekilde keserim"dedi.iyi hadi bakim dedim.muhtesem kesti.tatile falan gitigimizdede kestirmem gerektiginde erkek kuaforlerine gittim hep.sadece yapılması gerekeni yapıyorlar en azından:nazar:

haklısın ya bayan kuaforlerı ınadına dedıklerını okuyorlar ne ıstedıgın rengı ne de ıstedıgın sac uzunlugunu ne de modelını ayarlamıyorlar.

Merak ettigim birsey var: Geri kalan turpu ne yapiyorsunuz? Cöpe mi atiyorsunuz yada nasil degerlendiriyorsunuz?[/QUOT

Ben doğrayıp,üstüne elma sirkesi döküp yedim afiyetle.Zaten çok severim.Burada bir arkadasın babaannesinin defterinde yazıyormus cunku "sac uzatmak isteyenler turp yemeliler"diye.Ayrıca 1-2 dilim turp kaynatmak daha az su cıkmasına sebep oluyor.Niye o kadar rende yapalım ki? geriye kalan turpu strecle sarıp buzdolabında muhafaza edebiliriz.İhtiyaç duydukça da kullanırızfisfisfis

Selam arkadaşlar benim ilk paylaşımım ve ilk katılıımım sabahdan beri bu konuda kaldım..

benim saçlarım uzun fakat çok cansız ve güçsüz ben dahada uzun ve sağlıklı saçlar hayal ediyorum bunun içinde lokman hekimden birdolu yağ karışımı bişrey hazırlattım 30 ytl tuttu =( annem duysa gebertir valla beni... saçlar benim için çok önemli kestirmem gerek uçlarında kırıklar var ama ben kısa saçı sevmiyorum bu turplu su mucizesini duyunca hemen markete gittim 1 kilo siyah turp aldım yarında deniycem eyer saçlarım uzasın ve kendi haline gelsin dualarımı eksik etmem sizden ....

dıger arkadaslarım gıbı cok faydasını gorenlerden bırıyım,oncelıkle sac dokulmesı duruyor ve sac kremıne gerek kalamdan saclar yumusacık oluyor:)ınsallah senınde ıyı olur sacın sımdı banyoya gırıcem sacımda turplu su var :)sacımı kuruturken yazarım:)

bende erkek kuaföründe kahkül kestürdüm bu yaz :)
erkek arkadaşım gitmişti önünde buluşacaktık işi biraz uzamış içeri gir de bekle dediler kimse de yoktu.. aynen bende kuaförlerin saçma sapan kahküller kestiğini söyledim son kesilen kahkülüm de gayet yamuktu gel düzeltiim dedi korktum basta ama ii ki denemişim süpperrr yaptı o yamuk yumuk kahkülü.. ondan sonra 2 kez daha gittim aynı berbere kahkül kestirmeye :)

t urp ne kadar zamanda bozulur nasıl anlarız bozuldugunu canım?

canım böyle büzüşmeye başlar ozaman anlayabilirsin bozulduğunu Şeniz:jeyyar:
Merak ettigim birsey var: Geri kalan turpu ne yapiyorsunuz? Cöpe mi atiyorsunuz yada nasil degerlendiriyorsunuz?

geri kalan turpu poşete sarıp dolaba atıyorum canım a.s. ama turp suyundan bahsediyorsan ben tamamını kullanıyorum bekletmiyorum :jeyyar:

X