Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

Sac ve tırnakların etken maddesi KERATİN dir.Keratin oluşmasını sağlayan minarel kükürt dür.deri hastalıklarının tedavisinde kullanılan pomat ve şampuanların hazırlanmasında kükürtten yararlanıldığını özellikle belirtmek gerekir. Yumurta sarısında levitin bulunur,levitin içinde bol miktarda kükürt içeren bir proteindir.1 yumurta sarısında bulunan vitamin ve minareller;
Protein
yağ
karbonhidtrat
Yağ asitleri
Doymuş yağlar
Tekli doymamış yağlar
Çoklu doymamış yağlar
Kolesterol
Tiamin
Riboflavin
Niasin
B6vitamini
Folat
Vitamin B12
Vitamin A
Vitamin E
Vitamin D Kolin
Biotin
Kalsiyum,
Demir,
Magnezyum
Bakır,
İyot,)
Çinko,
Sodyum,
Manganez, Mn (mg)

Kükürt:Sağlıklı saç,cilt ve tırnaklar için gereklidir. Oksijen dengesinin muhafazasına yardımcı olur,bu da beyin fonksiyonları için çok önemlidir. Sülfür aynı zamanda B-grubu vitaminlerinin işlevlerini yerine getirmesine ve karaciğerde safranın salgılanmasına yardımcı olur.

Kükürt içeren besinlerde hangileridir ? Kırmızı et, tavuk ve balık eti, yumurta, havuç, soğan, sarımsak, kereviz, turp, lahana, ıspanak, çilek, muz, maydanoz, marul, patates, incir ve hurma kükürt içeren besinler arasında sayılabilir.

Günlük Kükürt İhtiyacı : Vücudun kükürt ihtiyacını karşılaması için alması gereken günlük kükürt miktarı ortalama 1000 mg kadardır.

Kısacası keratin uretimi için gerekli olan ; levitin,biotin,çinko yumurta sarısıyl,kükürt de turp ile elde ediliyor sacımıza surdugumuz bu karısımla.kükürt içeren diger bitkiler yukarıda yazıyor.turp yerine onlarda denenebilir bu mantıga dayanılarak.

kızlar bu bakımı kaç günde bir yapacağız bende başlamak istiyorum ama ne kadar süreyle yapıyorsunuz ara veriyormusunuz açıklarsanız çok mutlu olucam

kızlar bu bakımı kaç günde bir yapacağız bende başlamak istiyorum ama ne kadar süreyle yapıyorsunuz ara veriyormusunuz açıklarsanız çok mutlu olucam

bütün yazılanları okumaya üşendiğiniz için biz sürekli bu soruya maruz kalıyoruznaniknanik 2 günde bir canım.Dilersen her gün.Tamamen sana kalmıs.

arkadaşlar ben turplu suyu 1-1,5 hafta önce yaptım fısfıslı bi şişenin içine koydum 2 günde 1 ya da her gün (belli olmuyo) yapıorum, ama daha çok var içinde acaba beklemesinde sakınca var mıdır CADIARZU

cnmk ya bence artık onu dök yenisini kaynat.. epey uzun süre geçmiş üzerinden.. ben en fazla 1 haftalık turp suyunu kullanmaya özen gösteriyorum a.s

cnmk ya bence artık onu dök yenisini kaynat.. epey uzun süre geçmiş üzerinden.. ben en fazla 1 haftalık turp suyunu kullanmaya özen gösteriyorum a.s

hadi yaa senağlama
tamam o zaman öyle yapıyımm, aslındaa içindeki kükürt miktarı bekledikçe arttığı için zararı olabilir haklısınn..
en fazla 1 haftada bitirmeye çalışırım yenisini, yani her gün yapmam lazım
teşekkürlerr çok saoll...:1hug:

ne demek cnm :) bende az önce yaptım turplu suyumu bekliyorum bakalım :)
son siyah turbumdu bu :)
aslında bugün yapmayı düşünmüyordum ama dün annem salata yaparken bi baktım benm turbu almış kesecek bi koştum odadan kaptım hemen elinden :) bugün de turbumun basına bişey gelmesin die kaynattım hemen :)

şimdi yarın yapıcam biraz fazla yapıp şişeye koyup 1 hafta kullansam olmazmıııımirmirmirmir

kızlaaaaaaaaaaaaar pazarda siyah turp buldum:sm_cool:
bi saldırdım ki görmeyin ev turp doldufisfisfis
hepsini bitirmem lazım bozulmadan :teytey::dance:

kızlaaaaaaaaaaaaar pazarda siyah turp buldum:sm_cool:
bi saldırdım ki görmeyin ev turp doldufisfisfis
hepsini bitirmem lazım bozulmadan :teytey::dance:

sonunda sende bulabildin cnm hadi gözün aydın.. dene de sonuçlarını paylaş bizimle.. benm de şuan saçımda siyah turp var :sm_cool:

kiz bir tanede bana göndersen ben bulamadimda ne beyazi ne kirmizi ne siyahi ((
ayıp ettin çok ciddiyim adresini atarsan özelden yollayabilirim sorun değil yerimseniben
sonunda sende bulabildin cnm hadi gözün aydın.. dene de sonuçlarını paylaş bizimle.. benm de şuan saçımda siyah turp var :sm_cool:

gözüm aydınnnnn.....:sm_cool: paylaşıcam tabii sonuclarımıı Şeniz

ya kızlar benimde saclarim belimdeydi ,kırıklarini aldirmaya diye gittim kuaför beslemelere benzetti beni omuzlarimin üstünde saclarım(( gercekten ise yariyoru mu bu turp ne olur yardim edin. ben 1 haftadır badem yagı,zeytin yagı,hint yagi karistirip kullaniyorum saclarim yumusacık oldu ve parlaklik kazandi... ama boyunda herhangi bir degişiklik yok ne olur yardim edin .... imdatttttttt

ayıp ettin çok ciddiyim adresini atarsan özelden yollayabilirim sorun değil yerimseniben

gözüm aydınnnnn.....:sm_cool: paylaşıcam tabii sonuclarımıı Şeniz

ay canim benim cok düsücelisin, ama ben Almanya`da yasiyorum malesef, verecegimiz kargoya kim bilir kac kilo turp aliriz, hem o turp burya gelene kadar kaydirigubbakcemile3:sm_cool:

canım turp kullan bir hafta da boyutunda değişikliği görürsün yerimseniben
ayrıca bu kuaförlerden nefret ediyorum artık ya , nedir saçlarımızdan istedikleri anlamıyorum:mymeka:

ay canim benim cok düsücelisin, ama ben Almanya`da yasiyorum malesef, verecegimiz kargoya kim bilir kac kilo turp aliriz, hem o turp burya gelene kadar kaydirigubbakcemile3:sm_cool:

peki canım ama eğer istersen özelden msj atman yeterlii:çok üzgünüm:

yaa babama gelirken turp al dedim unutmuş
bu gün yapamıcam
başka zaman yapamıyorum bari şu evde olduğum günler yoğun yapsaydım...

bende akşam yatmadan önce 4.kez yapıcam. ya bnm saçımda kına vardı sanki böyle rengi açıldı gibi fark ettimde. parlaklık var yumuşaklıkda var ama uzuyor mu hala anlamıyorum.annem gürleşti uzuyor diyor ama ben anlamıyorum :S

inan ben de 2 kez yaptım ama farkı hala anlamış değilim tam olarak. kullananlar başta uzamıyo gibi duruyo ama sonradan uzayıverio dediler.
umarım öle olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…