Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

Kızlar bende denemek istiyorum bu formülü ama pek vaktim olmuyor, bu turplu suyu her 2 günde bir mi hazırlamamız lazım yoksa suyunu hazırlayıpta (haftada bir), yumurtasınıda sonra katsak olur mu acaba??

ewt bayram bitti we bende turplu suyuma geri dönüyorum yılbaşından sonra görücüye çıkçam bian önce uzatmam lazım saçlarımı kıslarrrrhihoyyyt

bakın ne buldum ne buldum...

Dabur Amla Saç Bakım Yağı

Amla (Bektaşi Üzümü) meyvesi ve bitkisel-mineral yağların karışımı ile saçınızı güçlendirir, güzelleştirir.

Dabur Amla Saç yağı 50 yılı aşkın süredir Hindistan'da ve dünyada güzel saçların sırrı olmuştur. Düzenli olarak kullanıldığında saç uçlarındaki kırıkları giderir, saç köklerini besler, çabuk uzamasını sağlar ve dökülmesini önler, saç tellerini kalınlaştırır.

Kullanım Şekilleri

Dabur Amla Saç Bakım Yağını saçınız kuru iken, diplerine masaj yaparak uygulayın. Gece boyunca bekleterek yağın saç dipleriniz tarafından emilmesini sağlayın. Sabah yıkayarak güne sağlıklı ve ışıl ışıl saçlarınızla başlayın.
Saç diplerine masaj ile uygulandıktan sonra sıcak suyla ıslattığınız bir havlu ile başınızı yarım saat boyunca sarın. Buhar ile yumuşayan saçlarınız Dabur Amla Saç Bakım Yağını daha kolay emerek etkisini hızlı göstermesini sağlayacaktır. Yarım saat sonunda şampuanla yıkayın.
Saçlarınızın gün boyunca korunması için birkaç damla yağı saçınıza uygulayın. Bu uygulamada yıkamaya gerek kalmadan hem saçınıza şekil verecek hem de gün boyunca ışıl ışıl saçlara sahip olacaksınız.

Saç diplerine yapacağınız masaj, yağın daha iyi emilmesine olanak verecek ve kan dolaşımını hızlandırarak kuvvetli saçlara sahip olmanızı sağlayacaktır.

Akdarlarda satılıyo ve 12 YTL. ilk fırsatta alıcam alıcam alıcam

meraba dün kardeşim sadece turp suyu sürmüştü ve yatmıştı az önce baktık bi sürü saç çıkmış hemde uzun uzun ailecek çok mutluyuz

:1shok: :1shok: :1shok: şok oldum....

ben 3 defa yaptım öyle çıktı ama kardeşim sabaha kadar beklettgindemidir nedir ama itiraf ediyorum görünce bende şok oldum gittim kel amcama söledim ode biyoksin serum falan kulanıo inanmadı çıkan saçları gösterdim inandı oda yapcak fairylike hediye falan alırsa bana kırışırız canım:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ayy hediyemiiiiiŞenizŞenizŞeniz Valla iyi olur :jeyyar:
inşallah işine yarar amcanın bakalım sonuclarını paylaş ama olur mu...şutarafagitti

ben de turplu su ile yattım dün gece. bu sabah da yıkadım. bu ikinci yapışım. sanki biraz uzadı gibi ama belki de bana öyle geliyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…