E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.101
koştum aldım geldim yapacam şimdi sonuçlarını yazarım
bende birazdan turp almaya gidicem ve akşama uygulamaya başlicam :jeyyar: her gün mü yapmamız lazım :uhm: iki günde bir yapsakta olur sanırım .. teşekürler paylaştığın için a.s.
FairyLike guzelim ya ben siyah turp bulamiyorum canim ya beyaz turpta siyah turp gibi fayda edermi burda zor buluyorum canimm
BalckAngel Kaynak SAclarin cok süper olmus.Nekadara yaptirdin?Ve Saclar gercekmi yada sahtesacmi?Kac ayligna kadar kalabiliyor sacinda?Galiba cok soru sordum kusuruma bakma.:))
turplu suyu 12 kez faIan yapttım sacım uzadı ayrıca dipIerden bır suru sac cıkmıs bu bır mucızeeeee
Peki uzatmak için başka birşey yaptın mı canım yani 20 cm nasıl uzattın ?
turplarımı aldım allahıma bin şükür buakşam yapıcam.yaşasın bende turp kafa olcam.hayy kızlar ya siz çok yaşayın emi...bu bölüme girip çare aramaktan tüp bebek bölümüne girmeyi unutuyom yahuuuu.ama iyi oldu bebeiş olmuyo ama saçlarım turpla uzicakkkk.en azından başka uğraşacak bişi buldum bebiş bebiş diye ağlamam artık.arada başka şelerlede uğraşıp kafa dağıtmak lazım
cnmm inşallah bebeğine de bir an önce kavusursun.. upuzun saçlı bi anneyi hangi bebek istemezki.. dularımız seninlee :1hug:
kızlar turplar kaynıyo ayyy çok heyecanlıyım sanki hemn sonuç alıcam hemen uzicekler.:Saruboceq:
fairycim sen bu tarifi nerden buldun
benim de saçlarım kuaför yüzünden yandı ve kısaldı şampuanıma hint yağı ve badem yağı kattım turplu suyu yapma şansım yok bu yağlar sayesinde uzar mı yardıma ihtiyacım var