Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

Arkadaşlar hepinizin bayramı şimdiden kutlu olsun! Gönlümüzce mutlu mesut, rüzgarda savrulan havalanan saçlarımızla, kalbimizdeki sevinçle...bir bayram geçirmek dileğimle tüm KK 'yı :enbuyukkk: öpüyorum Şeniz

bu hafta iki kere uyguladım(siyah turpla).ilkinde parlaklık dışında bir değişim olmadı.normalde de çok döküldüğü için dökülmede artış görmedim.2.yi de dün yaptım.dökülmede bariz azalma oldu,normalde elimi her atışımda en az 1 tel gelirdi,tüm gün 3 tel geldi :lepi:
inanılmaz bir parlaklık da oldu,şampuan reklamlarındaki gibi :hooray:
saçımın uzun katlarını kırmızı yapmıştım,son zamanlarda acaip kurudu.resmen öldü..dokunmaya dayanamadığım ve "bunlar düzelmez,banyodan sonra kesmeliyim" dediğim bu bölgede de yumuşama oldu.ama bunu dfn garlı şampuana da borçlu olabilirim,bilmiyorum
sinüzit derdim olmasa düzenli yapmak isterdim ama 1-2 saat öyle durmak bana yaramıyor.neyse yine de saçlarım bir kendine geldi.
çok güzel bir bilgi,paylaştığın için teşekkürler a.s.

Turp suyunu bende kullaniyorum ama ben meyve sikacagindan suyunu direk sikiyor icine yumurta sarisini ilave ediyorum dokulme duruyor yeni saclar cikiyor minik minik. Ayrica hint yagida sacima cok iyi geldi kirpiklerimede suruyorum ekonomik ve kesin sonuclu yontem.Bu yontemleri bu siteden ögrendim herkese tesekkurler.

Arkadaslar bilmiyorum turplusudanmi ne. yüzümde benim hic tüysorunum yok var ama gözükmüyor sari sari.Bugün bi baktim aynaya o minik Saritüyler yüzümde sankim daha cok gibi geldi.Cenealtkismimda hic olmazdi oralardada var simdi.sok oldumm.Turplusu etki etmis olabilir cünkü yüzüme geldiginde hic yikamam öle kali veriyordu yüzümde.ortaki Killaridami besledi bilmiyorum ama insallah daha fazla cogalmaz .

yaramayabilir evet yaramayan arkadaşlar da var ama %99 una yaradı.. %1 lik kısma da girebilirsin onun için kesin yarar diyemem..

FairyLike bana yaradı :) 2 hafta oldu, diplerim normalden daha cabuk geldi yaaaaw hihoyyyt hehh bi de kuafor parasi cikacak basima :dance: cok seviyorum seni FairyLike :1hug:

biraz önce babam geldi ve beni çok şaşırtan 2 soru sordu
-senin saçların mı uzamış?
:dance: :dance:
-saçlarını mı boyadın(boyasız kısımdan bahsediyor)?
hihoyyyt
bir de şu cümleyi kurdu
-saçların ne kadar parlak öyle
kendisi tipik bir "hiçbir değişimi fark etmeyen türk erkeği"dir süprizzzzz
rengi canlandırdığını fark etmiştim ama özellikle de 2 gün önce kestiğim yaklaşık 1 cmlik saçı düşününce...çok sevindim ya :) sadece uçlarda boya olduğu için uzayıp uzamadığını anlayamıyorum ama psikolojik midir nedir,demin bana da uzamış gibi geldi
bu kadar çabuk etki ediyorsa sinüzit dinlemem,devam ederim :teytey:

fairlike peki saçın ne durumda şuan uzadılarmı nekadar oldu?

canım benim sinüzit oldugu için bir ara ara vermek zorunda kaldım simdi yine basladım ne kadar özlemişim bi bilsenizŞeniz valla kokusu bile güzel geldi:jeyyar: sinüziti olmayanlar ne şanslısınız bi bilseniz:çok üzgünüm:

çok çok sevindim canım :içelim:
inşallah hep böyle gider , daha cok yararını görürsün kaydirigubbakcemile5
sonuclarını paylaş bizimle olur mu canımŞeniz

FairyLike bana yaradı :) 2 hafta oldu, diplerim normalden daha cabuk geldi yaaaaw hihoyyyt hehh bi de kuafor parasi cikacak basima :dance: cok seviyorum seni FairyLike :1hug:

cok mutlu oldum canım sağol paylaştıgın için a.s.
bende sizi seviyorumŞeniz

heheh :)) mesajın beni güldürdü Allah iyiliğini versin emikaydirigubbakcemile3
valla canım bu kadar yaramasına cok cok sevindim bende artık sinüzit dinlemiyorum dün gece yaptım ama başım felaket agrıdı , artık tınlamıyorummirmirmirmir
herkesin saçlar uzarken benimkiler kalsın mı yani :mymeka:

kızlar ben bu turplu suyu bi arkadaşıma önerdim.oda başlıycak ama yumurtanın pişmişine de çiğ olanınada alerjisi var yumurtasız kullansa aynı sonucu alırmı.valla cevabı sabırsızlıkla bekliyo çünkü benim turplara göz dikti alıp yapıcak.buarada benim bugün turp günüm heheeeyyyy:teytey:

kızlar ya yurmurta koyup sürdüm diyelim yıkarken bi yerd kaldımı falan diye çok pimpiriklenirim ben napcam :)) korkuyorum bitlenirim falan diye çok mu deliiyim ben ya

yumurta kullanmayanlar da aynı etkiyi alıyor canım katmasa da oluyor ama yumurta dökülmeyi kesiyor sanırım arkadaşının dökülmesi varsa durmaz:çok üzgünüm:
onun dışında herşey aynıŞeniz

kızlar ya yurmurta koyup sürdüm diyelim yıkarken bi yerd kaldımı falan diye çok pimpiriklenirim ben napcam :)) korkuyorum bitlenirim falan diye çok mu deliiyim ben ya

yok canım hiçbir koku hiçbir şey kalmıyor saçında meraklanmakötükedihüso

hiçbirşey olmuyor,
ne koku kalıyor ne birşey,
ve işe yarıyor,
çok şaşırdım gerçekten,
ama kuaför masrafını ikiye katlıyor ,
yalan yok yani...

hadi yaw demek o kadar memnunsunuz bende yapmayı çok isterim ama saçlarım dökülüyor daha da döker diye yapamıyorum maalesef yenide saçlarımı kestirdim ihtiyacım var aslında ama bilmiyorum.

hadi yaw demek o kadar memnunsunuz bende yapmayı çok isterim ama saçlarım dökülüyor daha da döker diye yapamıyorum maalesef yenide saçlarımı kestirdim ihtiyacım var aslında ama bilmiyorum.

bence bir kere dene arkadaşım bir şey kaybetmezsin

arkadaşım peki bu başka bir şeyden kaynaklanıyor olmasın, turplu su yaptım dedin mi kadına?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…