- 6 Haziran 2008
- 1.392
- 3
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.081
eveeeeett.. 3.turplu suyu da bugun yaptım sevgili seyirciler. içine zeytin yagı koydum 1yemek kasıgı kadar da karısmasın saclarım diye.. ama karısmasını engellemedi nitekim.. neyse efenim.. sonra gliss sıktım bol bol..yola yola taradım saclarıımı.. ve kuruttum.. sonuç:mükemmel!! inanılma şekilli ve yumuşak saçlar! ilk kez:S gliss yüzünden mi turp yüzünden mi bilemedim ama..neyse. bi dahaki turp seansına görüşmek üzre.. öperim hepinizi yumurtalı turplu kafalarınızdanmucuk mucuk mucuk
esen kalın
eveeeeett.. 3.turplu suyu da bugun yaptım sevgili seyirciler. içine zeytin yagı koydum 1yemek kasıgı kadar da karısmasın saclarım diye.. ama karısmasını engellemedi nitekim.. neyse efenim.. sonra gliss sıktım bol bol..yola yola taradım saclarıımı.. ve kuruttum.. sonuç:mükemmel!! inanılma şekilli ve yumuşak saçlar! ilk kez:S gliss yüzünden mi turp yüzünden mi bilemedim ama..neyse. bi dahaki turp seansına görüşmek üzre.. öperim hepinizi yumurtalı turplu kafalarınızdanmucuk mucuk mucuk
esen kalın
turpta yumuşatıyo glissde. ikisi birleşince yımyımışak oluyodur herhal.
öp bizi yumurtalı kafalarımızdan ayyy gülmekten öldüm gece gece:roflol::roflol:
bu hafta sacımı boyıcam:/ akar mıyki turplu su yüzünden boya hemen:/
Arkadaşım ,FairyLikecığımmm senden özür diliyorumkendimi sana ve iksirine karşı ihanet etmiş gibi hissediyorum ama inan ki böle olsun istememiştim ,yani bu tamamen benim aceleciliğimden kaynaklanıyor, yoksa gerçekten turptan memnundum , hatta bir ara bıraktım , tam da saçlarım dökülmekten kurtulmuştu tekrar dökülmeye başladı o yüzden yapanlara yapmaya devm edenlere kesinlikle bırakmamalarını öneririm, ama dediğim gibi ben dün dayanamadımmmm ve kuaföre gittim,ve kaynak yaptırdım.tam 4.5 saatte istediğim saçlara kavuştum:)) şimdi rapunzel gibi oldum yani beklesem belki sabretsem olucaktı turpla ışık vardı kesinlikle ama olmadı işte ( neyse eğer başarabilirsem uzun saçlı blackangel fotolarımı koyarım ama sana gerçekten çok teşekkür ederim arkadaşım, sayende önce ben sonra çevremdekiler bayaaa bi faydalandılar , öptüm seni
kızlar ne çok ürün kullanıyorsunuz saçlarınıza zencefilli turplu sular, yumurta, yağlar vs. saçlarınız yerinde duruyorsa şükredin bence saçların üstten beslenmekten çok içerdende beslenmeye ihtiyacı var besin takviyesi veya vitamin ürünleriyle... eskiden bende badem,susam,hint yağı, bepanthane kapsul falan karıstırıp yapardım ama onu temızlemek için saçlarımı daha çok yıkamam gerekıyorki buda saçımı daha çok kurutuyordu kuaforumde onu soyledı sen sacına daha çok zarar verıyorsun al bir saç maskesi sur beklet ve durula dedi yumusacık oluyor bende onu yapıyorum en güzeli de oriflame in senelerdir kullanılan sıcak tupte satılan sıcak suda bekleterek sacınıza ılık uyguladıgınız saç maskesi vardır inanılmaz güzel yapar...
ya bi sorum daha olcak ben çam terebentin yapıorum turpla birlikte yapsam bişi olurmu cvp yazarsanız sevincem.
canım sorun olmaz merak etme yerimsenibena.s.
oleyyy çok teşekür ederim yapcam yarın hatta şimdi gidip turp alacam saçlarım çok kısa ya bugün dersanede millet saçların nerde naptın falan dediler iyce kötü oldum umarım banada ii gelir sonuçları yazacam tekrar teşekürler
rica ederim bitanem işine yarar inşallah a.s.
sonuçlarını merakla bekliyorum:1hug:
başarabildiysem eğer resmim: