Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

RoJ€k-t€;4479569 .!.:
slm arkadaşlarım hepinizi çoook seviyoruumm.. önce böyle bi başlangıç yapalım dimi :)

kızlar bu turplu suyu kaşına kirpiğine deneyenler varsa ii sonuç aldılar mı?? bi ara deniyceklerdi diye hatırlıyorum, uzun süredir takip edemiyorum da.. nasıll, ok gibi oldu mu kirpikler:) walla eğer uzattıysa ben de kullanmak istiyorum yaa, gerçi çok fazla kükürt var bu suda ama olsunn bananee :)

Canim benim Ablam Cildine uygulamisti birazcik Yanma hissi oluyormus ama cildi cok güzel olmus sonradan.Yani Yakiyorsa Kirpiklere sürmek biraz tehlikeli olmazmi sonucta gözümüze felan kacar.Ama kaslara sürebiliriz aslinda.Ama denemdim bilmiyorum.:1no2:

RoJ€k-t€;4479569 .!.:
slm arkadaşlarım hepinizi çoook seviyoruumm.. önce böyle bi başlangıç yapalım dimi :)

kızlar bu turplu suyu kaşına kirpiğine deneyenler varsa ii sonuç aldılar mı?? bi ara deniyceklerdi diye hatırlıyorum, uzun süredir takip edemiyorum da.. nasıll, ok gibi oldu mu kirpikler:) walla eğer uzattıysa ben de kullanmak istiyorum yaa, gerçi çok fazla kükürt var bu suda ama olsunn bananee :)

evet Bosnakgüzelinin de dediği gibi tam deneyecektik ki o akşam arkadaşlardan haber geldi buraya yazdılar hatta..içinde bol kükürt bulunduğu için ve göze ve göz çevresine zararlı oldugu için yapmamaya karar verdik heleki kirpiklere yerimseniben kaşları bilemem ama kirpiklerine yapmaman taraftarıyım a.s.

geçmiş sayfalarda çok anlattım kısaca söyleyeyim sana da arkadaşların projesiydi daha cok yararı var aslında bu turpun ve internette gezinirken bulmuştum denedim uzatınca sizinle paylaştım yerimseniben

yağlar sayesinde aylin86 arkadaşımız vardı o uzattı , saç tipine de bağlı arkadaşım deneyerek görmen lazım Şeniz

güzelim şampuanımın içine kattım orda da faydası olurmu:emir_bebek:::1hug:a.s.

bise sorabilirmiyim bitane turpu hasladiktan sonra kac kere saca yapiliyor yoksa kesiptemi yapilacak anlamadim

bak canım turpu manavdan aldın eve gelince rendeliyorsun ve 2-3 bardak suya atıyorsun turpu kaynatıyorsun sonra suyu zaten 1-2 bardak kalıyor onunda hepsini saç diplerine ve saçlarının tamamına uyguluyorsun bu kadar a.s.

Canim benim Ablam Cildine uygulamisti birazcik Yanma hissi oluyormus ama cildi cok güzel olmus sonradan.Yani Yakiyorsa Kirpiklere sürmek biraz tehlikeli olmazmi sonucta gözümüze felan kacar.Ama kaslara sürebiliriz aslinda.Ama denemdim bilmiyorum.:1no2:

hadi yaa ayy bak korktum şimdi.. açıklama için çoooookk teşekkür ederimm, az daha kirpiklerimden olucakmışım anlaşılan.. iyiki de sormuşum:1shok:

selam kızlar. ben tam 1aydır turplu su yapıyorum.12nci kez felan yaptım heralde bugün. usaçlarım uzuyoo, parlıyooo, yeni saçlarım çıkıyo ama yıkarken dökülmeye bi çözüm bulamadımbenneyaptımki yıkarken ve tararken çoook dökülüyo:1no2:acaba şampuanımdan mı diorum ama yüzde yüz doğal organicum şampuan kullanıorum 1 aydır. maya uyguluyorum haftada 1 de çamterebentinli şampuanla yıkıyorum.ama bu dökülme gecmio.neden olabilir acaba.kuruyken çok az dökülüyo. daha ne yapsam bilmiorum artık saçıma.ama turp kesinlikle çook çok faydalı herkes farkedio saçımdaki değişikliği yarın bayram için memlekete gidicem çok heyecanlıyım saçıma ne diceklerrkaydirigubbakcemile2

selam kızlar. ben tam 1aydır turplu su yapıyorum.12nci kez felan yaptım heralde bugün. usaçlarım uzuyoo, parlıyooo, yeni saçlarım çıkıyo ama yıkarken dökülmeye bi çözüm bulamadımbenneyaptımki yıkarken ve tararken çoook dökülüyo:1no2:acaba şampuanımdan mı diorum ama yüzde yüz doğal organicum şampuan kullanıorum 1 aydır. maya uyguluyorum haftada 1 de çamterebentinli şampuanla yıkıyorum.ama bu dökülme gecmio.neden olabilir acaba.kuruyken çok az dökülüyo. daha ne yapsam bilmiorum artık saçıma.ama turp kesinlikle çook çok faydalı herkes farkedio saçımdaki değişikliği yarın bayram için memlekete gidicem çok heyecanlıyım saçıma ne diceklerrkaydirigubbakcemile2

inşallah oda geçer canım ya:Saruboceq:
simiden iyi bayramlar , bakalım ne dicekler bana da haber ver olur mu canımkaydirigubbakcemile2

oncelikle paylaşım için teşekkür ediyorum,turp mucizesini ben de uyguladım bu ikinci uygulayısım oldu gün aşırı yapıyorum,sacımdaki parlaklık ve hoşluk fark edılıyor hemen ,fakat bugun turp suyundan sonra zencefılı kaynatıp ılık halde sacıma doktum ama sacım bıraz ama cok az keçeleşti,saç tipiyle ilgili sanırım,bir kez daha deneyecegım sorun olursa üzülerek zencefilsiz,sadece turpa devam edecegim,bu arada sacım hıc dokulmuyor maşallah.fairy like namı diğer rapunzel,Allah sevdiğine kavuştursun nice kısmet kapıları açcın ,bu turp suyu saçımı uzatır mı bilmem ama benim ümidim oldu mutluluğum oldu:)tekrar teşekkür ediyorum.

günaydın fıstıklar.akşam saçıma turplu su yaptım.sonuç gerçekten ilk olmasına rağmen harika.tel tel oldular.ama yapana kadar yani turplar kaynayana kadar öyle kötü bi koku yayıldı ki anlatamam.eşim eve girdiği gibi ayyyy burası pırt...gibi kokuyo :bbo:dedi.evet pırt kokusu gibiydi.ama havalandırdım falan geçtü.bazı arkadaşlar yumurta kokusunun saçlarından çıkmadığını sölemişti.hiç öyle bi sorunda olmadı.saçlarımda dökülmedi.ya ben bunu hergün yapsam zararı olurmu.bugünde yapmak istiyorum.bende herkesin bayramını şimdiden kutluyorum.kısmetse bizde yarın ailemizin yanına gidiyoruz.sizleri çoooooook seviyorum bide çoooook öptüm.

canım saçın ıslakken daha hassas ve kırılgan olduğunu duymuştum, bu da tararken koparak dökülmeleri fazlalaştırıyordur doğal olarak. sana önerim tüm bu yaptıklarının yanında saçlarını ıslakken yavaş yavaş önce uçlarından başlayarak taramak. uçlardaki dolaşıklıkları önceden açarsan yukardan aşağı taradığında saçının dolaşmasını önlemiş olursun yerimseniben çünkü ne kadar çok dolaşırsa açmak için uğraştığında o kadar fazla kırılıp dökülecek

Son düzenleme:
günaydın fıstıklar.akşam saçıma turplu su yaptım.sonuç gerçekten ilk olmasına rağmen harika.tel tel oldular.ama yapana kadar yani turplar kaynayana kadar öyle kötü bi koku yayıldı ki anlatamam.eşim eve girdiği gibi ayyyy burası pırt...gibi kokuyo :bbo:dedi.evet pırt kokusu gibiydi.ama havalandırdım falan geçtü.bazı arkadaşlar yumurta kokusunun saçlarından çıkmadığını sölemişti.hiç öyle bi sorunda olmadı.saçlarımda dökülmedi.ya ben bunu hergün yapsam zararı olurmu.bugünde yapmak istiyorum.bende herkesin bayramını şimdiden kutluyorum.kısmetse bizde yarın ailemizin yanına gidiyoruz.sizleri çoooooook seviyorum bide çoooook öptüm.

canım bende aynı soruyu sordum ama kimseden cvp gelmdi.ama en idEali 2 günde bir yapmak diye bir yorum okudum.zaten çalışan biri için yani benm gibiler için hergün yapmak zor.ben 3 günde bir yapıyorum..yaklaşık 3 haftadır yapıyorum,etraftan uzadı ve gürleşti diyorlar,uzadığını pek anlıyamıyorum ama fark var saçımda hakikaten..
ne kadar devam etmek gerkiyor bende bunu merak ediyoum..
1 ay?
2 ay? ..yoksa süreklimi??
herkese adı değil tadı bayram olan bayramlarr:dance:

arkadaşlar bu siteyi uzun süredir takip ediyorum.saç konusunda ister istemez tecrübeliyim sizlerle paylaşmak istedim.belime kadar olan saçlarım vardı kaestirmek isteyince kasap kuaföre denk geldim saçımı kulak hizama kadar kesti.2 3 aydır saçı uzatan bakımlı olmasını sağlayan ne varsa araştırdım saç dökülmesi ve saç uzatmak için yılan yağı ve çamterabentin esansı yada yağı diyede geçer bunları öneriyorum yılan yağı saç dökülmesini 2 haftada azaltıp yok ediyo aktarlarda bulabilirsiniz fitelarıda çok uygun çamterabentin saç uzatmak için faydalı dün adım kullanıcam çok faydalarını gördüm tamamen bitkiseller bir zararı yok kullanırsanız memnunu kalcagınıza eminimnaniknanik:dance:

arkadaşlar bu siteyi uzun süredir takip ediyorum.saç konusunda ister istemez tecrübeliyim sizlerle paylaşmak istedim.belime kadar olan saçlarım vardı kaestirmek isteyince kasap kuaföre denk geldim saçımı kulak hizama kadar kesti.2 3 aydır saçı uzatan bakımlı olmasını sağlayan ne varsa araştırdım saç dökülmesi ve saç uzatmak için yılan yağı ve çamterabentin esansı yada yağı diyede geçer bunları öneriyorum yılan yağı saç dökülmesini 2 haftada azaltıp yok ediyo aktarlarda bulabilirsiniz fitelarıda çok uygun çamterabentin saç uzatmak için faydalı dün adım kullanıcam çok faydalarını gördüm tamamen bitkiseller bir zararı yok kullanırsanız memnunu kalcagınıza eminimnaniknanik:dance:

paylaşımın için teşekkürler arkadaşım. sadece şunu eklemek istiyorum, çam terebentin esansı oldukça güçlü, kullanacak olan arkadaşlar şampuanla seyrelterek kullanmalı çünkü direk saç derisine teması deriyi tahriş edebilir

canım söylediğim gibi biz iki günde bir yapıyoruz ama isteyen hergün yapabilir, hiçbir zaman bu soruyu cevapsız bırakmadımyerimseniben

bu tuplu suyu gecen 4 bardakla yaptım annem bu fazla die döktü saçın hepsini emmez dedi acaba 2 bardakla yapsam bi turpla olur mu?

fairylike nasılsın cnm bende beklemsi biraz uzun sürdügünden düzenli yapamıyorum.. ama faydalı oldugunun 2 yapışımda bile farkettim..saçlarımda boya olmadıgı için çok fazla farkedemedim diplerinden uzadıgının sanırım yeni saçta çıkartıyor bazı yerlerde minik mink saçlar çıkıyor..ama maalesefki dökülmesine bende tam olarak çözüm bulmuş degilim..ama eskisi kadarda dökülme yok söylemeden geçemeyecegim bunu..sen ne alemdesin fairlike..öptm..

fairylike nasılsın cnm bende beklemsi biraz uzun sürdügünden düzenli yapamıyorum.. ama faydalı oldugunun 2 yapışımda bile farkettim..saçlarımda boya olmadıgı için çok fazla farkedemedim diplerinden uzadıgının sanırım yeni saçta çıkartıyor bazı yerlerde minik mink saçlar çıkıyor..ama maalesefki dökülmesine bende tam olarak çözüm bulmuş degilim..ama eskisi kadarda dökülme yok söylemeden geçemeyecegim bunu..sen ne alemdesin fairlike..öptm..

sağol sorduğun için canım Allah'a şükür iyiyim bende Şeniz
olsun canım yapabildiğin zamanlar yaparsın ziyanı yok yerimseniben
öpüldün canım ... :)))

X