M
MeDuSa
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.061
Bende yaptım bugünnnn hihoyyyt
:1hug:a.s.ŞenizŞenizŞenizPazardan ya da manavdan bulabilirsin ...Birde büyük marketlerde sebze reyonunda vardır sanırım..
Canım kestirebilirsin kırıklar geriye yapışmaz imkansız ama kırıklarını aldırdıktan sonra uygulamaya başlarsan kırıklarının oluşması çok uzun zaman alıyor , bende böyle oldu yerimsenibenbenim taramada sorun yok kremliyorum saçımı yıkarken.ama saçlarım kuru cansız bi görünümde sanki,uçlarından kestirsem mi acaba diye düşünüyorum
arkadaşlar turplu sudan memnun kalanlar lütfen arkadaşımıza küçük bir teşekkür niteliğinde 5***** vermeden konudan ayrılmayalım....
canım ya bizler için nasıl da bıkmadan usanmadan yardımcı olmaya çalışyor....
daha fazlasını hakediyor ama elimizden ancak bu kadarı geliyor
konunun tepesinde sağ üstte, DEĞERLENDİRME butonuna tıklayın ve eğer memnunsanız 5*****
a.s.Şeniz:enbuyukkk::hooray:
ballı cadıcım sana faydası yok biliyorum:mymeka:
ama ben gene de yıldız sayın 5 de :enbuyukkklsun istiyorum
çünkü sen bunu hakediyorsunŞeniza.s.:hooray:
merhaba kızlar.ben kadınlar kulübnün tüp bebek bölümü üyelerinden.başıma öyle bişi geldiki sizleri buldum.saçlarım boyadan çok yıpranmıştı salamıyodum hep topluyodum.kuaföre gittim.sürekli gittiğim kuaför yerinde yoktu.bende aklıma koymuştum saçımı kestirmeyi.sonra başka bi kuaföre gittim.uçlarını alalım biraz dedim keçe gibi olmasından sıkıldım falan.anaaaaa kadın bi kesmeye başladı.ya kısa oluyo diyorum yok yoook değil diyodu.dayanamadım kalktım sandalyeden baya kısaltmış.bağırmaya falan başladım senağlama.ne dedi biliyomusunuz üzülmeyin kızmayın victoria backem gibi oldunuz dedi.nekadar kısalltığını tahmin edin yani.eşimde kısa saçtan nefret eder.ya dedim benim eşimde david beckem eve gidince futbol oynıycaz bu saçlar yüzünden.okadar kötü oldumki ağlamaya başladım.ve ücret bile vermeden çıktım ordan.nette saçı hızlı uzatma yöntemlerine bakıyodumkiiiiii sizin gibi akıllı fıstıklarla karşılaştımmm.turp iksirini hemen yarın denemeye başlıycam.inşallah uzar çünkü çooook moralim bozuldu.ama görüyorumki faydasını gören çok arkadaş var.çok saolun kızlar.sonuçları yazarım sevgilerrrr.
merhaba kızlar.ben kadınlar kulübnün tüp bebek bölümü üyelerinden.başıma öyle bişi geldiki sizleri buldum.saçlarım boyadan çok yıpranmıştı salamıyodum hep topluyodum.kuaföre gittim.sürekli gittiğim kuaför yerinde yoktu.bende aklıma koymuştum saçımı kestirmeyi.sonra başka bi kuaföre gittim.uçlarını alalım biraz dedim keçe gibi olmasından sıkıldım falan.anaaaaa kadın bi kesmeye başladı.ya kısa oluyo diyorum yok yoook değil diyodu.dayanamadım kalktım sandalyeden baya kısaltmış.bağırmaya falan başladım senağlama.ne dedi biliyomusunuz üzülmeyin kızmayın victoria backem gibi oldunuz dedi.nekadar kısalltığını tahmin edin yani.eşimde kısa saçtan nefret eder.ya dedim benim eşimde david beckem eve gidince futbol oynıycaz bu saçlar yüzünden.okadar kötü oldumki ağlamaya başladım.ve ücret bile vermeden çıktım ordan.nette saçı hızlı uzatma yöntemlerine bakıyodumkiiiiii sizin gibi akıllı fıstıklarla karşılaştımmm.turp iksirini hemen yarın denemeye başlıycam.inşallah uzar çünkü çooook moralim bozuldu.ama görüyorumki faydasını gören çok arkadaş var.çok saolun kızlar.sonuçları yazarım sevgilerrrr.
ah kızlar ahhhh gitti güzelim saçlarım.hernekadar keçe gibi olsalarda.ama hakkaten bu kuaförlerde bi takıntı var.ya şuan imkanım olsa hemen gidip turpları alıcam.amaa görev nedeniyle köyde yaşıyoz.yarın merkeze gidip alıcam.hem oranın pazarı.inşallah siyah turpta kırmızı turpta bulabilirim.acaba hergün yapsam daha etkili olurmu.valla evde boş boş oturacağıma turpları kaynatır kaynatır sürerim kafama.eşimle şu saçlar yüzünden papaz olduk.bana victoria diye sesleniyo gıcık.klava:
bi gün güzellik uğruna her tarafımız dökülecek parça parça.saç cilt göz kaş derken.. hepsinin ayrı ayrı maskeleri.....
ama öğrendim ya yapmasam çatlarım valla
buzdolabındaki sebzeleri yemek için deil maskeler için tüketiyoruz..baktımda şimdi dolaba bi tanecik turp varmış salataya koymicam maske yapıcam
ya bu başlık altında ilk yazılanı okudum...1 haftada 2 cm uzama oluyor yazılmış..saçlarımı kestireli 2 hafta oldu...2 haftadır gün aşırı yapıyorum turplu suyu hala uzama yok...yaramadı galiba...uzadı diyenlere nasıl yarıyor bu turplu su anlamış değilim...
orda 2 cm uzama yazmıyor 1-2 cm yani 1.5 kadar yazıyor ...
anlamıyorsan yapmak zorunda değilsin yerimseniben
ya her neyse ha 1,5 cm ha 2 cm...anlamıyor değilim ben sizin yazdıklarınınızı anlıyorum allaha şükür anlama kabileyetim var...demek istediğim sadece yaramayabilir mi..yani bunu yapıpta sonuç almayanlar var mı??