Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

eveeeeett.. 3.turplu suyu da bugun yaptım sevgili seyirciler. içine zeytin yagı koydum 1yemek kasıgı kadar da karısmasın saclarım diye.. ama karısmasını engellemedi nitekim.. neyse efenim.. sonra gliss sıktım bol bol..yola yola taradım saclarıımı.. ve kuruttum.. sonuç:mükemmel!! inanılma şekilli ve yumuşak saçlar! ilk kez:S gliss yüzünden mi turp yüzünden mi bilemedim ama..neyse. bi dahaki turp seansına görüşmek üzre.. öperim hepinizi yumurtalı turplu kafalarınızdan:KK70: mucuk mucuk mucuk:KK70:
esen kalın:KK70:

eveeeeett.. 3.turplu suyu da bugun yaptım sevgili seyirciler. içine zeytin yagı koydum 1yemek kasıgı kadar da karısmasın saclarım diye.. ama karısmasını engellemedi nitekim.. neyse efenim.. sonra gliss sıktım bol bol..yola yola taradım saclarıımı.. ve kuruttum.. sonuç:mükemmel!! inanılma şekilli ve yumuşak saçlar! ilk kez:S gliss yüzünden mi turp yüzünden mi bilemedim ama..neyse. bi dahaki turp seansına görüşmek üzre.. öperim hepinizi yumurtalı turplu kafalarınızdan:KK70: mucuk mucuk mucuk:KK70:

turpta yumuşatıyo glissde. ikisi birleşince yımyımışak oluyodur herhal.
öp bizi yumurtalı kafalarımızdan ayyy gülmekten öldüm gece gece:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay koptum ya turplu kafalarınızdan he kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım işine yarayacak bu azimle aramıza katılcaksın canımŞeniz

turpta yumuşatıyo glissde. ikisi birleşince yımyımışak oluyodur herhal.
öp bizi yumurtalı kafalarımızdan ayyy gülmekten öldüm gece gece:roflol::roflol:

alemsin **tmyy**em canım ya yımyımışak:roflol::roflol:

yaşasın bugün pazara gidicem hemde birazdan.turp almay.inanın bütün gece turp ve uzun saç hayali kurdum.inşallah işe yarar.eşime söyledim de inanmadı sen daha çoookkk böle victoria gibi gezersin diyo.uzasında yapıştırıvereyim şu saçları suratına:tomato:.pazardan gelirgelmez yapıcam.inanın saçımı gurban ettiğimden bu yana(yaklaşık 1 haftadır)uzun saçlar görüyom rüyamda.ama habire kesmeye uğraşıyolar ben kaçıyom.hadi kızlar ben çıkıyom.aranıza turp kafa olarak dönücem.hepinizi çoooooooooooook öptüüüüümmmm.

bu hafta sacımı boyıcam:/ akar mıyki turplu su yüzünden boya hemen:/

cnm benm boyadıktan sonra ilk 3 yıkamada epey aktı turptan sandım.. ama sonrasında hiç akmamaya başladı.. yani sanırım yeni boyadığın için alkıyor ilk 2-3 yıkamada.. onun dısında bi akma olmuyor için rahat etsin.. :1hug:

Arkadaşım ,FairyLikecığımmm senden özür diliyorum :eek:kendimi sana ve iksirine karşı ihanet etmiş gibi hissediyorum :1no2:ama ama inan ki böle olsun istememiştim ,yani bu tamamen benim aceleciliğimden kaynaklanıyor, yoksa gerçekten turptan memnundum , hatta bir ara bıraktım , tam da saçlarım dökülmekten kurtulmuştu tekrar dökülmeye başladı :KK43: o yüzden yapanlara yapmaya devm edenlere kesinlikle bırakmamalarını öneririm, ama dediğim gibi ben dün dayanamadımmmm ve kuaföre gittim,ve kaynak yaptırdım.tam 4.5 saatte istediğim saçlara kavuştum:)):eek: şimdi rapunzel gibi oldum :KK70: yani beklesem belki sabretsem olucaktı turpla ışık vardı kesinlikle ama olmadı işte :KK43:( neyse eğer başarabilirsem uzun saçlı blackangel fotolarımı koyarım:KK66: ama sana gerçekten çok teşekkür ederim arkadaşım, sayende önce ben sonra çevremdekiler bayaaa bi faydalandılar , öptüm seni a.s.:1hug:

kızlar ne çok ürün kullanıyorsunuz saçlarınıza zencefilli turplu sular, yumurta, yağlar vs. saçlarınız yerinde duruyorsa şükredin bence saçların üstten beslenmekten çok içerdende beslenmeye ihtiyacı var besin takviyesi veya vitamin ürünleriyle... eskiden bende badem,susam,hint yağı, bepanthane kapsul falan karıstırıp yapardım ama onu temızlemek için saçlarımı daha çok yıkamam gerekıyorki buda saçımı daha çok kurutuyordu kuaforumde onu soyledı sen sacına daha çok zarar verıyorsun al bir saç maskesi sur beklet ve durula dedi yumusacık oluyor bende onu yapıyorum en güzeli de oriflame in senelerdir kullanılan sıcak tupte satılan sıcak suda bekleterek sacınıza ılık uyguladıgınız saç maskesi vardır inanılmaz güzel yapar...

başarabildiysem eğer resmim:

Eklentiler

• $zeliş.jpg
    $zeliş.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 35
şimdi cidden bu tuplu su işe yarıomu bende dün kuaföre gittim azcık kestircektim belime gelen saçlar omzumda bile dil sinir oldum çam terebentin yapıorum ama bu daha çabuk uzatırsa buna geçerim

ya bi sorum daha olcak ben çam terebentin yapıorum turpla birlikte yapsam bişi olurmu cvp yazarsanız sevincem.

Arkadaşım ,FairyLikecığımmm senden özür diliyorum :eek:kendimi sana ve iksirine karşı ihanet etmiş gibi hissediyorum ama inan ki böle olsun istememiştim ,yani bu tamamen benim aceleciliğimden kaynaklanıyor, yoksa gerçekten turptan memnundum , hatta bir ara bıraktım , tam da saçlarım dökülmekten kurtulmuştu tekrar dökülmeye başladı :KK43: o yüzden yapanlara yapmaya devm edenlere kesinlikle bırakmamalarını öneririm, ama dediğim gibi ben dün dayanamadımmmm ve kuaföre gittim,ve kaynak yaptırdım.tam 4.5 saatte istediğim saçlara kavuştum:)):eek: şimdi rapunzel gibi oldum :KK70: yani beklesem belki sabretsem olucaktı turpla ışık vardı kesinlikle ama olmadı işte :KK43:( neyse eğer başarabilirsem uzun saçlı blackangel fotolarımı koyarım:KK66: ama sana gerçekten çok teşekkür ederim arkadaşım, sayende önce ben sonra çevremdekiler bayaaa bi faydalandılar , öptüm seni

ay canım olsun bizlerinde problemleri oluyor yapamayabiliyoruz Şeniz
üzülme lütfen inşallah kendi saçlarınla resimdeki gibi uzunluğa ulaşırsın canım cok mutlu olurum yine seni aramızda görmekten :1hug:

resmine bayıldım , ama özellikle sana cok güzelsin Allah nazardan saklasın canım:nazar:
yine seni görmek dileğiyle öpüyoruma.s.Şeniz

kızlar ne çok ürün kullanıyorsunuz saçlarınıza zencefilli turplu sular, yumurta, yağlar vs. saçlarınız yerinde duruyorsa şükredin bence saçların üstten beslenmekten çok içerdende beslenmeye ihtiyacı var besin takviyesi veya vitamin ürünleriyle... eskiden bende badem,susam,hint yağı, bepanthane kapsul falan karıstırıp yapardım ama onu temızlemek için saçlarımı daha çok yıkamam gerekıyorki buda saçımı daha çok kurutuyordu kuaforumde onu soyledı sen sacına daha çok zarar verıyorsun al bir saç maskesi sur beklet ve durula dedi yumusacık oluyor bende onu yapıyorum en güzeli de oriflame in senelerdir kullanılan sıcak tupte satılan sıcak suda bekleterek sacınıza ılık uyguladıgınız saç maskesi vardır inanılmaz güzel yapar...

canım bende kuaförde gördüm ve sordum fiyatını küçücük şişeye 48 milyon dedi...
ben öğrenci oldugum için ve heray bu parayı veremeyecek olanlar için ve kesinlikle doğal oldugu için bunu önerdim...isteyen tabi senin gibi maskeleri tercih edebilir bu herkesin kendi meselesi...yerimseniben
ayrıca benim tek beyaz telim vardı o artık yok yeni çıkan saçım kendi saçımın renginde sengözlerimebaksanab
yani burda amaç kırıklardan kurtulmak ya da bakım değil sadece doğal yollarla olabildiğince güzel sonuçlar elde etmeka.s.

canım sorun olmaz merak etme yerimsenibena.s.

oleyyy çok teşekür ederim yapcam yarın hatta şimdi gidip turp alacam saçlarım çok kısa ya bugün dersanede millet saçların nerde naptın falan dediler iyce kötü oldum umarım banada ii gelir sonuçları yazacam tekrar teşekürler

oleyyy çok teşekür ederim yapcam yarın hatta şimdi gidip turp alacam saçlarım çok kısa ya bugün dersanede millet saçların nerde naptın falan dediler iyce kötü oldum umarım banada ii gelir sonuçları yazacam tekrar teşekürler

rica ederim bitanem işine yarar inşallah a.s.
sonuçlarını merakla bekliyorum:1hug:

annem bugün pazardan 1 kilo siyah turp almış :::)))
bayrama kadar hergün yapmayı düşünuyorum turplara yazık olmasın..
yoksa annem salataya koyuyor benim kullanmadığımı görünce

bende birazdan turp almaya gidicem ve akşama uygulamaya başlicam :jeyyar: her gün mü yapmamız lazım :uhm: iki günde bir yapsakta olur sanırım .. teşekürler paylaştığın için a.s.

X