R
redrose_gk
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.041
bende iki kez yaptım birer gün arayla ve yarım santimi geçkin uzamış saçlarım şok oldum rapunzelcim(ben seni böyle hatırlıycam)sana çook çook teşekkürler canım derslerinde sınavlarında başarılar dua ediyorum sana hep:))en kısa zamanda dön daha fazla vakit geçirelim öptüm....
Ben geçen Cuma akşamı denedim. O kadar çok su oldu ki ben, arkadaşım ve annem saçlarımızı sırılsıklam yaptık ancak bitti.. Akıcı bir sıvı olduğu için öyle bone ile falan olmuyor yumurtalı su insanın kulağına gözüne akıyor. Bu yüzden üçümüz de kafamızı havlu ile sardık. Ben sabaha kadar tutmak istediğim için üzerine de bone geçirdim. Sabah kalktığımda hiç yumurta kokusu olmadığını farkettim.
Bu arada ben siyah turp kullandım.
Bu su okadar çok oluyor ki herzaman birilerini bulamam bitirmek için o yüzden turplu suyu dolapta tutsam. Kullanıcağım kadarına yumurta sarısı koyup sürsem olur mu diyorum?? Kendi kendime..
Bir de mesela Ayda bir yumurtalı diğerlerinde sadece turplu su kullansam..
Uzattı mı bilmiyorum ama saç dökülmem azaldı ve daha sağlıklı görünüyor saçlarım..
Teşekkürler...
annem turplu su yapmama çok kızdı..evin içi ne biçim kokuyor dedi ve kesinlikle yasakladı...offf komşular şikayet etmiş kokusundan nasıl komşulara kadar gitti kokusu anlamadım...offf yaza kalmadan belime gelir ama ben o kadar beklemek istemiyorum ya daha çok kısaymış gibi hiç ama hiç uzamıyomuş gibi geliyorr...offf bi kuaför yüzünden saçlarım kısacık olmuştu 20 cm den fazla uzadı ama hala kısaymış gibi geliyor bana bide dalgalı olduğundan tepemem toplanıyor uzunluğunu anlayamıyorum ki anca düzleştirince anlaşılıyo ama ben de hep düzleştirmekten kaçınıyorum çünkü yıpransın istemiyorum..anlayacağınız turp suyundan men edildim :'(
benimkini öyle bir kuruttu ki.. tarak işlemedi.. hadi taragı bırak parmaklarım bile gecmedi saclarımın içinden..birbirine girdi acaip bişi oldu.. ödüm koptu açamıcam saclarımı kesilmek zorunda kalıcak falan die:S bi arkadasımın öyle olmustu cunku:S ben bidaha denicem.. bakalım nası olcak:S
annem turplu su yapmama çok kızdı..evin içi ne biçim kokuyor dedi ve kesinlikle yasakladı...offf komşular şikayet etmiş kokusundan nasıl komşulara kadar gitti kokusu anlamadım...offf yaza kalmadan belime gelir ama ben o kadar beklemek istemiyorum ya daha çok kısaymış gibi hiç ama hiç uzamıyomuş gibi geliyorr...offf bi kuaför yüzünden saçlarım kısacık olmuştu 20 cm den fazla uzadı ama hala kısaymış gibi geliyor bana bide dalgalı olduğundan tepemem toplanıyor uzunluğunu anlayamıyorum ki anca düzleştirince anlaşılıyo ama ben de hep düzleştirmekten kaçınıyorum çünkü yıpransın istemiyorum..anlayacağınız turp suyundan men edildim :'(
balım turplu suyun içine yumurtanın haricinde herhangi bir ilave öneriyormusun?:1rolleyes:
mesela acıbadem yağı yada başka yararlı yağ kullansak olabilirmi acaba ?:uhm:
saçları kuru olanlar genelde zeytinyağı katarak yapıyorlar , benim saç tipim yağlı oldugu için bişey katmıyorum ...
benim saç tipim çok tipsiz -tatlicadiarzu-
yani uçlar kuru dipler yağlı napcam ben pekikafamçokkarıştı
onu deneyerek sen bulabilirsin ancak , yanlış yönlendirmek istemem...
birde siyah turpu nerden bulabilirim:uhm: