Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

kabuklarını soyarakmı kaynatıyosun soymadan mı

peki 8.10 uygulamada saçın ne kadar uzadı?

slm kızlar..
cmrtsi gününkü turp deneyimim ilk olduğu için sanırım pek bi fark göremesemde bugün yeniden yapcam en azından 1 ay pes etmeden yapmak gerek bence.
fazlada mucize beklememek gerek ilk için dimi ama ..
akşam umarım musait olurum ya 2 saat beklemek yapımı soğuması derken 4 saati buluyo uğraşması..
neyse sonuç alalımda önemli olan bu..
zencefili her banyoda yapıyorum ama o kolay olduğundan..
öptm sizi..

bende yaptım banyodan sırıtarak çıktım taki saçımda tarak dikili kalan kadar kaydirigubbakcemile3 fazla bir fark göremedim ama sertleşti sanki kremle kullanmak daha mantıklı gibi önce turplu suyu yaptım sonrada zencefili.. ve doğru sevgilimin yanına saçım nasıl kokuo die :roflol: allahtan beğendi birazda güldü sırnaşık şey daha iyi olucak insallah sabır diyoruzz a.s.

ben de eve erken geldim kızlar şimdi yine yapacam rendeledim oluyor şuan beklemedeyim. akşama önemli bir yere yemeğe gidecez:))) şimdiden hazırlanayım dedim:))ama sanki biraz saçlarımı kuruttu sizede oldu mu böyle bir şey??

turplu su sayesinde saçlarım gerçekten uzadı ve yumuşacık oldu.2 güne bir 6 defa yaptım.etkisi süper işe yaradı bende.saçım röfleli olduğu için rahatlıkla farkediliyor.fairylike çok teşekkür ederim canım arkadaşım.

peki 8.10 uygulamada saçın ne kadar uzadı?

cnm 3-4 sayfa öncesinde saçımın kasımın 3 ündeki ve 29 undaki fotoları var.. ordan bak ve kendin şahit ol nekadar uzadığına :sm_cool::sm_cool:

şimdi baktım da sayfa 204 teymiş resimlerim

Son düzenleme:
ARkadaslar bugün ne yasadim anlatim size.Babam Telde Halamla konusuyordu Halamda sormazmi ordan Sacdökülmesi icin bi bildginiz ilac varmi diye.Babam hemen var dedi Kizim yapior dedi Turplusu..Annemde evet evet dedi sacdökülmesini kesiyor.BEn orda bi sok oldum nasilda inanmislar bu Turplusuyun gercekten yaradigna (Ne bilim pek yaptiklarima onay ve dogruluk vermezler) onlarda onayladi tabikide sevindim.:))HalaminOglu icin diye saclari dökülüyormus yakinda dügünü olacak.Bende tarifi verdim ve söledim.Ama bilmiyorumki acaba erkeklerede yararmi arkadaslar?Bende turp saclarimin dökülmesinide kesti bide yeni saclarda cikartti minik minik.ARAnizda Kocasina yada Abisine felan bu Turplu Suyu yaptiran varmi?

cnm benden artan turplu suyu eşime sürme girişimlerim başarısızlıkla sonuçlandı..
sürmeyi başarabilseydim eminim çoook memnun kalacaktı ama kendi elleriyle fırsatı kaçırdışakkıdı

:roflol:

sırnaşık şey cok güldüm valla.Eeee vallahi Erkekler böle bizim gibi degilerki.Elaleme rezil olacaz diye kesinlikle yediremezler kendilerine.Kel kaldiklarindada yakinmasinlar vallahi :).Bende NIsanlimin kullanmasini isterim ama sürmücegni bilirim.Ama SAmpuanina gizlice katabiliriz mesela farkina varmadan yararini görür :lepi:

arkadaşlarr ben uzun zamandır takip ediyordum bu topici anneme de sürekli anlatıyodum bugün nihayet turp almış(kırmızı) şu an kafamda yarım saat sonra yıkıycam :teytey: ben de saçlarımı büyük bir hevesle arkası kısa önleri uzun modelde kestirdim arkadaşlarım yakıştığını söylüyo o kadar da kötü olmadı ama uzun saç hep içimde ukde kalmıştır mirmirmirmirmirmirmirmir küçükken saçlarım hep belimdeydi hatta daha uzundu ama sonra kısa kestirdim ve bi daha asla o kadar uzatamadım.. Hem bende sabır yok hemen kestirmek istiyorum hem de çok çok yavaş uzuyolar inşallah bu turplu suyla çabucak uzarlar-zencefilli su da yapıcam :1closedeyes:
bu arada ben turplu suyun yarısını bi şişeye koyup buzdolabında saklamak istemiştim yarından sonra bi daha kullanmak için ama ilk denememin heyecanıyla yumurtayı bi güzel kırdım süzdüm kafama sürdüm en son yumurtalı halde şişeye koydum ve bi on dakika sonra farkettim sırnaşık şey yarına kadar bozulur mu sizce bari bi gün atlamadan hemen yapayım bi dahakine dikkat edeyim diyorum :uhm:

Yarın yapsan bozulmaz canım ama iki üç günden sonra bozulmaya başlar...
inşallah içinde ukde olarak kalmaz uzar saçların seninde Şeniz
Sonuçlarını paylaş bizimle de canım ...a.s.

benimkini öyle bir kuruttu ki.. tarak işlemedi.. hadi taragı bırak parmaklarım bile gecmedi saclarımın içinden..birbirine girdi acaip bişi oldu.. ödüm koptu açamıcam saclarımı kesilmek zorunda kalıcak falan die:S bi arkadasımın öyle olmustu cunku:S ben bidaha denicem.. bakalım nası olcak:S

valla azimle deniyorsunya helal olsun sana canım Şeniz

inşallah emeğinin karşılığını alırsın hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…