Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatmak İçin Lavanta Kürü!! İnanılmaz Sağlıklı!!

Kızlar ben''soğan kürüyle saç uzatıyorum'' konusunu açtım iki gündür uyguluyorum. bu lavantayı da uygulamak istiyorum. banyodan çıkarken saçlarıma sürebilirim ve bitki çaylarına bayılırım zaten suyunu da içebilirim. en kısa zamanda lavanta alcam ama denemiş birileri kesin sonuçlarını paylaşabilir mi acaba ?
Merhaba. Ben çayımı ve duş Sonrasını belli bi süre denedim. Şahsen öyle çok büyük bi değişim olmadı kaldı ki büyük beklentiler bana göre zaten yanlış. Ama Uzama ve iyileşme makul derecede oldu. Kendi deneyimimi paylaşmak istedim :)

Merhaba. Ben çayımı ve duş Sonrasını belli bi süre denedim. Şahsen öyle çok büyük bi değişim olmadı kaldı ki büyük beklentiler bana göre zaten yanlış. Ama Uzama ve iyileşme makul derecede oldu. Kendi deneyimimi paylaşmak istedim :)
Canım benim çok sağol. Peki ne kadar sürede ne kadar uzadığını biliyor musun ?

Ben 15 günlük lavanta kürünü çay olarak geçtiğimiz çarşamba bitirdim son 5-6 banyodur da durulama suyu olarak kullanıyorum. Uzama olarak tam bir şey söylemem mümkün değil yağ bakımıda yaptığım için.. Ancak lavanta suyunu kullandıktan sonra farkettiğim değişikliklere gelirsek, dökülmesi 90% azaldı, 20-25 tel arası dökülen saçım direk 2 tele düştü. Beklediğimin aksine yağlanma yapmadı saçım daha dolgun ve hacimli duruyor, ağırlaşma vb oluşmadı. Bir ay kadar daha kullanıp ender saraçın kitabında okuduğum karışık bitkili durulama suyuna geçeceğim ama şimdilik oldukça memnunum.

Ben dee 4 5 gündür çayını içiorm iki kere de saçıma sürdüm dökülmem daha şimdiden %50 azaldııı uzatması açısından bişey söylemek için daha çok erkenn

Vallahi saç dan saç a değişiyor canım ben biraz kullandım ama öyle bir etki göremdm yaa saçlarım uzamsti ama kesim i v tipi olduğu için altını düz kestirdim v den eser kalmadi yani ama yine de iyi uzatmsm saçimi hala gögsümdn aşağıda düz daha iyi oldu ama ne yalan şöyleym içimdn sanki yapmas'xdm diyorum çünkü Ben de uzun saç a taktım kafayı ama şöyle bir şey öneriyorum saçlara yağlar ile bakım yapn faydasını görürsünüz içine bir takım boru ler kırıyorz mesala behanthen ampul gibi ben yaz ayine bemks kırmıştım faydasını grdm

hiç inanmıyordum şu lavanta şapşiğine yalnız 10 gündür içiyorum saçımdan bir tel koparayım dedim ölçmek için inanın canım yandı... eskiden olsa kendi kendine düşüyordu.

kızlar size bişey anlatıcam, bunu anlatmayı paylaşmayı borç biliyorum çünkü ben bu sitede sizden çok şey öğrendim gerçekten..
Lavanta kürü! İbrahm Saraçoğlu'nun lavanta kürünü hem içileni hem sürüleni KESİNLİKLE tavsiye ediyorum kızlar.. Size yemin ederim daha bir hafta oldu içmeye ve saçıma sürmeye başlayalı, resmen bir parmak kalınlığında uzadı ya yemin ediyorum size.. ben şampuanıma e vitamini katmıştım en başta o yüzden uzadı sandım, şimdi internette okudum, meğer saçlarını uzatmak isteyenler de kullanıyolarmış.. o zaman çaktım dedim demek ki ondan.. inanın arkadaşlarım bile farketti ne çabuk uzuyo kız senin saçların dediler..
Mutlaka yapın kızlar inanın hiç bi zararı yok hatta içilen lavanta çayının karaciğere inanılmaz faydaları varmış, karaciğeri temizlermiş yani bi kaç gün içinde cildiniz de düzelmeye başlıcak emin olun.. sivilceler için kullananlar da o kadar çok ki..
Kızlar deneyin, bana dua ediceksiniz...

Yapılışını da anlatıyım:
1)İçilen Lavanta: 1,5 su bardağı suya 1 tutam (yani parmaklarınızla cimcikler gibi alın işte o bir tutam oluyo) koyun bunu ocağa, tam kaynama seviyesindeyken, yani kaynatmadan! alın ocaktan 4-5 dk kadar demlenmeye bırakın sakın karıştırmayın.. dinlenir gibi demlensin.. sonra hemen süzün, sakın içinde bırakmayın tadı çok acı oluyo.. ılıdıktan sonra 15 gün boyunca aralıksız, her akşam bir çay bardağı için.. 15 günden sonra haftada 3-4 kereye inebilirsiniz.. ve kesinlikle yemekten EN AZ 2 saat sonra için.. İçtiğiniz çayın her gün taze olarak hazırlanması şart..
2)Saça Sürülen Lavanta:3 bardak suyu kaynatın, kaynamaya başladıktan sonra! 1 tatlı kaşığı lavantayı cuk diye atın içine.. 5 dk daha kaynatın altını kısıp.. sonra 10 dk demlenmeye bırakıp süzün.. her banyodan sonra saçınıza sürüp 30 dk bekletin ve sadece suyla yıkayın.. hem dökülmeniz durucak, hem saçlarınız daha geç yıpranıcak, hem de mükemmel uzuycak..
Bunları yapın kızlar hiç pişman olmazsınız.. kulaklarımı da çok çınlatırsınız :))
Sorularınız olursa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım..
Sevgiyle kalın :KK61:
Merhabalar bende bugün duydum ve deneyeceğim sadece bir şeyi merak ediyorum ıslak saçamı bunu uygulayacağız ve ben sivilce ilaçı kullanıyorum zoretenni diye bunu kullanırken kürü içmemde sakınça olur mu ki şimdiden hepinize teşekkür ederim kızlar yorumlarınızı merak ediyorum. Up uzun saçlarından eser kalmayan mutsuz kız :KK43:(

şuan saçımda lavanta suyu var bakalım nasıl etki edecek
haftada 1 avokado hindistan cevizi yağı, shea yağı, zeytinyağı, badem yağı, yumurta sarısı ve 2 bıldırcın yumurtası bulunan karışımla maske yapıyorum

restorex şampuan kullanıyorum içine 1 kapak çam yağı katıyorum

lavanta içmeye dün akşam başladım

şuan saçımda lavanta suyu var bakalım nasıl etki edecek
haftada 1 avokado hindistan cevizi yağı, shea yağı, zeytinyağı, badem yağı, yumurta sarısı ve 2 bıldırcın yumurtası bulunan karışımla maske yapıyorum

restorex şampuan kullanıyorum içine 1 kapak çam yağı katıyorum

lavanta içmeye dün akşam başladım

İçmek için nerden alabilirim tadı kötü mü bir de içince bir zararı olmaz dimi

X