Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
yaa benim sanirim saclarim normale göre az uzuyor. dip boyamdan fark ediyorum. demir ve kan eksikligim var ama yillardir ölctürmedim.
arkadaslar ne doktoruna gitmeliyim saclarimin iyi uzamadigi icin`? turkiyede 3 yildir yasiyorum bilgim yok bu yüzden...

Dahiliye doktoru canım. Lenay'a yazdığım cevabı oku. Doktora bu şikayetleri belirt, ister istemez yapılabilecek tüm testleri yapacak :KK66:

KilicBaligi KilicBaligi hehe ben yazarken sen cevaplamissin kuzu saol :KK15:
bu arada o dediklerin bende mevcut, kolumu bile kaldirmaya gücüm olmuyor, gözlerim karariyor ve sürekli uyumak istiyorum

KilicBaligi KilicBaligi hehe ben yazarken sen cevaplamissin kuzu saol :KK15:
bu arada o dediklerin bende mevcut, kolumu bile kaldirmaya gücüm olmuyor, gözlerim karariyor ve sürekli uyumak istiyorum
Bu şikayetlere rağmen neden ihmal ettin ki? Bu hafta sen de halletmeye çalış lütfen. Ben istiyorum ki, madem bir yola çıktık bunu düzgün biçimde yapalım.

Yalnız tahlillerde özlelikle belirtmezsen tüm bakılabilir vitaminlere bakılmıyor o yüzden ısrarla belirt canım.

O zaman en ucuz en uyduruk içerikte en fazla glikoz olan balı bulayım ben :KK48:

E tabii ki düzeltmem gerek, zaten söylemiştim :KK48:
Bal mı kullansak diyosunuz şeker yerine :) oluur bal bulursan bizede mi deyiversen :)

Toplu cevap vereyim, saç dökülmeniz varsa, saç telleriniz inceliyorsa veya saçlarınız ayda 1cm den az uzuyorsa kesinlikle doktora gidin ve tahlil yaptırın kızlar. Çok ihmal ediyorsunuz, aksi halde yaptığınız bakımlar bir işe yaramayacağı gibi bir de demoralize olacaksınız. Ben sağlıklı besleniyorum demeyin, günümüzde ne sebze-meyvelerimiz ne tükettiğimiz et ve süt ürünleri yeterince besleyici değil bu yüzden eksikliğiniz nedir öğrenin ve destekleyin. Bu sizden ricamdır.
ya aslında benim saçlarım dipten güzel uzuyor gibi ama altlardan kırılıp dökülüyor mu nedir? Ama bende bu haftaiçi gidip bir tahlil yaptıracağım.

Kılıç tavsiyeni okudum sabundan vazgeçiyorum. Şampuan konusunda bütcemi sarsmayacak en makul şampuanı seçerken yardımını isteyeceğim. Şimdilik geçmişi okuyamıyorum. Hastayım gözümü açamıyorum gripten. Bakımı yapamadım. sayfaları okumayada mecalim yok. Yarın iş başı yapmadan iyileşebilmek için sadece uyuyacağım sanırım.

Kılıç tavsiyeni okudum sabundan vazgeçiyorum. Şampuan konusunda bütcemi sarsmayacak en makul şampuanı seçerken yardımını isteyeceğim. Şimdilik geçmişi okuyamıyorum. Hastayım gözümü açamıyorum gripten. Bakımı yapamadım. sayfaları okumayada mecalim yok. Yarın iş başı yapmadan iyileşebilmek için sadece uyuyacağım sanırım.
Otacı bence :KK66: Ama pardon bakım türü ise iptal Otacı.

Kızlar ben pazartesi-çarşamba-cumartesi takımına giriyorum. Başka kimler var acaba?

Ayrıca Bibibella Bibibella ve KilicBaligi KilicBaligi vampirlik konusundaki araştırmalarınızı destekliyor, her türlü yardıma hazır olduğumu beyan ediyorum. 1 ay içinde 3-4 kilo aldım, onları önce 6 kilo olarak vereyim sonra vampir yapın beni :KK70: Malum nasıl vampir olursan öyle kalıyorsun. Acaba saçlarımın uzamasını da mı beklesem :KK70:

1. Takım (Pazartesi-Çarşamba-Cumartesi) benim içinde uygun.?
KilicBaligi KilicBaligi yalnız ben sadece dax-hindistan cevizi ve yağ karışımı olarak başlamayı düşünüyorum. Uygun mudurHardal kürünü denediğimde pek mutlu olmamıştım. Gözlerim dahi yanmıştı:KK70:

Grup dolmuş sanirim bende disaridan dahil olurum bakim kürlerine dax h.cevizi kullanym.
Cok guzel bi grup olmuş KilicBaligi KilicBaligi nin olduğu her gruba dahil olurum

Dışardan gözetliyorum sizleri:cool:
Sürekli bakım yaparım zaten arada üşenip atladığım çok oluyor
Size bakıp haydee lina demeyi düşünüyorum :KK23:
Hepinize kolay gelsin :KK31:

Şampuan konusunda fikrinize ihtiyacım var. Zeytin yağlı sabundan vazgeçtim kılıcın uyarısıyla.
Ama not geçeyim kupkuru olan cildimi harika yaptı. Normalde nemlendiriciyle pul pul döküken ve çöl görünümündeki cildim nemlendiricisi yumuşacık.
Şampuan konusuna geçecek olursak 2 ay kadar ekstra bütce açamam. 2 ay sonra Pureology nin bakım onarım ya da nemlendirici serisiyle tanışıp mutlu mesut olmayı planlıyorum.
O zamana kadar sıradan bir şampuan kullanacağım. Bebe şampuanı kullanmayı düşünüyordum içerik açısından ama kuruluk yapar mı? Ya da Yapacağım yağ bakımlarını arındırır mı bilemedim. Şampuan olarak acil öneriye ihtiyacım var.

Şampuan konusunda fikrinize ihtiyacım var. Zeytin yağlı sabundan vazgeçtim kılıcın uyarısıyla.
Ama not geçeyim kupkuru olan cildimi harika yaptı. Normalde nemlendiriciyle pul pul döküken ve çöl görünümündeki cildim nemlendiricisi yumuşacık.
Şampuan konusuna geçecek olursak 2 ay kadar ekstra bütce açamam. 2 ay sonra Pureology nin bakım onarım ya da nemlendirici serisiyle tanışıp mutlu mesut olmayı planlıyorum.
O zamana kadar sıradan bir şampuan kullanacağım. Bebe şampuanı kullanmayı düşünüyordum içerik açısından ama kuruluk yapar mı? Ya da Yapacağım yağ bakımlarını arındırır mı bilemedim. Şampuan olarak acil öneriye ihtiyacım var.
Zeytin yağlı sabun benim cildime de çok iyi geliyor.Hatta başka bir ürün kullanamıyorum.Çünkü cildim hemen kuruyup kaşınıyor.Şampuana gelince Eyüp Sabri Tuncer zeytin yağlı şampuanını tavsiye ederim.

Hask macademio oil baya güzel bir şampuan

Selam kizlar. Saclarimin uclarindan aldirdim,cizgili tisort giyip resim de cektim,uzatmaya hazir ve nazirim artik:KK45: Ben haftada 2 gun dax ve hind.cevz.bakimi yapacaktim gunlerden biri cumartesi olacakti,öyle bir grup var mi? Yoksa içinde cumartesi olan gruba uymaya calisirim, yaglari pazar surup pazartesi yikarsam ise geç kalirim haftanın ilk gunu zor kalkiyorum malesef

Son düzenleme:
X