- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.041
Kuru saca sampuan surup azar azar suyla cikarsaydin E esmergizmo zaten senin saclarin cok uzun masallah daxa ihtiyacinda yok bence uclari biylari nemlendirsen yeterdi. Bu arada h.cevizi yagi dax kac tlydi. Ha birde icerigine ben de bakayim simdi.
Simdi biraz baktim ewg.org diye bir site var aslinda guvenebilecegimiz ve sakinmamiz gereken urunler bile listelenmis. Daxi bulamadim ama baska bir supergro urunu uzerinden baktim petrolatum polisiklik aromatik hidrokarbonlarla kontamine olmamissa cok da korkulacak bir etkisi yok. Asil zararli olan PAH larla kontamine olmus urun. Tabi bu kontaminasyon nasil oluyor -tahminim kalitesiz uretim veya bekleme sirasindaki oksidasyon- ve dax da bu mevcut mu su an bilemiyorum. Biraz daha okumak gerek.daha yıkamadım şimdi yıkıcam. zeytin yağı ile biraz ovcalayıp sonra yıkamayı denicem. ben öyle 2-3 kez yıkamam saçımı da ondan bi çözüm aradım.
canım h. cevizi 30, dax 28 liraydı.
Simdi biraz baktim ewg.org diye bir site var aslinda guvenebilecegimiz ve sakinmamiz gereken urunler bile listelenmis. Daxi bulamadim ama baska bir supergro urunu uzerinden baktim petrolatum polisiklik aromatik hidrokarbonlarla kontamine olmamissa cok da korkulacak bir etkisi yok. Asil zararli olan PAH larla kontamine olmus urun. Tabi bu kontaminasyon nasil oluyor -tahminim kalitesiz uretim veya bekleme sirasindaki oksidasyon- ve dax da bu mevcut mu su an bilemiyorum. Biraz daha okumak gerek.
genellikle kozmetık urunler satan yerlerde bulabılırsın aktarda olmaz.Ilk defa duyuyorum bu dax 'i cok cahil kalmisim
Nerelerde satiliyor bu dax gercekten etkilimi uzatiyor mu ? Aktarda yada eczanelerde var midir ? Birde fiyati ne kadar ?
Gratisten aldım canım.Ilk defa duyuyorum bu dax 'i cok cahil kalmisim
Nerelerde satiliyor bu dax gercekten etkilimi uzatiyor mu ? Aktarda yada eczanelerde var midir ? Birde fiyati ne kadar ?
Banada gelmiyor canimKızlar bana bazen bildirim geliyor bazen gelmiyor, durum neden böyle anlamadım.
Diğer konumuzla ilgili hiiiiç gelmiyor zaten.
Her neyse, benim bakımlarım devam, düzenli.
Öptüm hepinizi.
Pure un sac kremi var bende cok memnunum maskesi de guzeldir bence.Bayadır bakımlarımı ihmal etmiştim. Yeniden başlıyorum. Davines şampuan almayı düşünüyordum ama hangi seri alsam karar veremedim.
Birde Davines in onarıcı maskesi var deneyen olmuşmuydu?
Aynı şekilde pureology nin onarıcı maskesini kullanan var mı?
Pureology şampuandan çok memnunum aynısına devam da edebilirim gerçi.
Pure nin indirimi davinesine oranla daha yüksek ondan yana şansımı deneyeyim en iyisi.Pure un sac kremi var bende cok memnunum maskesi de guzeldir bence.