Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
vazelin alkolde ve yağda çözünüyormuş

ben zeytinyağı ile ovalayıp şampuanlamayı denicem kızlar

belki daha kolay olur on kere şampuanlamak istemiyorun

Kuru saca sampuan surup azar azar suyla cikarsaydin E esmergizmo zaten senin saclarin cok uzun masallah daxa ihtiyacinda yok bence uclari biylari nemlendirsen yeterdi. Bu arada h.cevizi yagi dax kac tlydi. Ha birde icerigine ben de bakayim simdi.

daha yıkamadım şimdi yıkıcam. zeytin yağı ile biraz ovcalayıp sonra yıkamayı denicem. ben öyle 2-3 kez yıkamam saçımı da ondan bi çözüm aradım.

canım h. cevizi 30, dax 28 liraydı.

daha yıkamadım şimdi yıkıcam. zeytin yağı ile biraz ovcalayıp sonra yıkamayı denicem. ben öyle 2-3 kez yıkamam saçımı da ondan bi çözüm aradım.

canım h. cevizi 30, dax 28 liraydı.
Simdi biraz baktim ewg.org diye bir site var aslinda guvenebilecegimiz ve sakinmamiz gereken urunler bile listelenmis. Daxi bulamadim ama baska bir supergro urunu uzerinden baktim petrolatum polisiklik aromatik hidrokarbonlarla kontamine olmamissa cok da korkulacak bir etkisi yok. Asil zararli olan PAH larla kontamine olmus urun. Tabi bu kontaminasyon nasil oluyor -tahminim kalitesiz uretim veya bekleme sirasindaki oksidasyon- ve dax da bu mevcut mu su an bilemiyorum. Biraz daha okumak gerek.

valla canım bazı medikal kremlerin içinde de vazelin var ama ben petrol ürünlerini elimden geldiğince kullanmıyorum.

bir de markanın ingilizce içeriğinde varken türkçe içeriğinde vazelin ve parfümü belirtmemesi etik değil. mesela amerika'da olsa bu yüzden dava açılabilir. böyle bir iş yapan markaya ben güvenmem açıkçası ondan huylandım.

normalde organik şampuan kullanıyorum onu bile fındık kadar bi boş şişeye koyup suyla çalkalayıp köpüğüyle yıkıyorum.

şimdi yıkadım saçımı da cidden zormuş. önce suyla baya arındırmayı sonra şampuanlamayı denedim ama cıks. köpürmedi bile.

sonra baktım hala var, ben de bilime güvendim zeytin yağı ile saç diplerimi ovaladım sonra sıcak suyla duruladım üzerine de organik şampuanla bol şampuan ile yıkadım sanırım çıkarabildim bakalım kuruyunca çıkacak ortaya.

en azından 2 yıkama ile halletmiş oldum sanırım 5 kezle anca çıkarabiliyorsunuz siz :) neyse bu da aklınızda bulunsun.

bi de neti araştırınca limon suyunu önermişler vazelini çıkarmak için saçtan. o da denenebilir. limon saça zarar vermiyor sonuçta.

Ilk defa duyuyorum bu dax 'i cok cahil kalmisim
Nerelerde satiliyor bu dax gercekten etkilimi uzatiyor mu ? Aktarda yada eczanelerde var midir ? Birde fiyati ne kadar ?

Kızlar fikrim var. Hadi bu hafta hepimiz fotoğraf atalım. 2017 nin ilk haftası fotoğrafı olsun ve 2018 in ilk haftası tekrar fotoğraf atalım donra bir senelik emeğimizi fotoğraflamış olalım ne dersiniz

İlk olarak ben başlıyorum benimle aynı fikirde olanların fotoğraflarını beklerim canlaar

02.01.2017

Kızlar bana bazen bildirim geliyor bazen gelmiyor, durum neden böyle anlamadım.
Diğer konumuzla ilgili hiiiiç gelmiyor zaten.
Her neyse, benim bakımlarım devam, düzenli.
Öptüm hepinizi.

Ben de bayadir yazmiyorum ama 3-4 gunde bir dax ve karisik bakim yagi haftada bir selective ammino keratin 10 gunde bir filan da olaplex no3 uygulamaya devam ediyorum. Sevgiler herkese. Bu arada Dunya1981 ben fotograf hicbir sekilde ekleyemiyorum boyut sorunu diyor tlfla mi alakali acaba...

Bayadır bakımlarımı ihmal etmiştim. Yeniden başlıyorum. Davines şampuan almayı düşünüyordum ama hangi seri alsam karar veremedim.
Birde Davines in onarıcı maskesi var deneyen olmuşmuydu?
Aynı şekilde pureology nin onarıcı maskesini kullanan var mı?
Pureology şampuandan çok memnunum aynısına devam da edebilirim gerçi.

Pure un sac kremi var bende cok memnunum maskesi de guzeldir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…