Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Kızlar Kılıçbalığının ve diğer kullananların önerdiği Pureology şampuan hangisi ?
Strenth Cure yıpranmış saçlar için olanı mı ? Ben de mi alsam acaba, saçlarımda hiç ilerleme kaydedemiyorum offf :KK61:

Bu topiği gördüğüm iyi oldu kızlar ufak bir sorum var.Saçlarımı yeni boyadım 2 gün falan oluyor.Yarın hardal maskesi kürü günüm o maske saçtaki boyayı akıtır ya da rengini soldurur mu? Kullanan var mı aranızda bu maskeyi ?

Bu topiği gördüğüm iyi oldu kızlar ufak bir sorum var.Saçlarımı yeni boyadım 2 gün falan oluyor.Yarın hardal maskesi kürü günüm o maske saçtaki boyayı akıtır ya da rengini soldurur mu? Kullanan var mı aranızda bu maskeyi ?
ben kullanıyorum ama saçımda boya yok

ben kullanıyorum ama saçımda boya yok
Peki canım sampuanın saçtaki boyayı soldurdugu bir gerçek fakat bunun önüne geçmek için etkili ve basit bir yöntem var, aynı yontemi maskeden önce uygulasam etkili olur mu sence?Sonuçta sampuanların içinde o maskenin malzemelerinden daha ağır kimyasallar var.

dün h. cevizi sürdüm uçlarına bu aralar çok nemsizleşti yazamadım banlıydım:KK70:

bir de duşta bazen saç kremi maske vs kullanmıyodum çabuk duş alayım diye büyük hataymış ya çok fark ediyor gerçekten

Ama öyle böyle değil suyun aktığı yerler yüzümü yakıyor resmen birde ilk edapta temizlerken saçımı dusta nefesim kesiliyor.:ruh:
Belli bi sureden sonra bende dayanamiyordum son yapyigimda gözümden yaslar geldi biraz ara verdim.yarim saat 45 dk dan fazla bekletmiyorsin demi

Ovv tmm ben onu yarım saate indireyim o zaman.Inşallah geçer böyle yapınca yine geçmezse hepten bırakmam gerekecek sanırım yoksa birde benim 3. uygulamam olacak ama hala bariz bir uzama yok normal mi?[/QUOTE
Sadece hardalmi yapıyorsunuz.eger oyleyse bence haftada birde yag bakimi ekleyin.ki birde biraz zaman gecmesi gerek tabiki.
Bende bir kere unuttum islere daldim 2.5 saat beklettim cok fena tahris olmuştu yarim saat 45 dk en ideali

Tamam canım çok sağol bende indireyim süreyi bu hafta ilik kürüne de başlıycam bakalım ikisiyle bir uzama fark ederim inşallah

Bakımım
1 tatlı kaşığı dax
1 tatlı kaşığı karışık yağ
1 tatlı kaşığı badem yağı
1 bemiks ampül
1 bebetan ampül
1 evigen ampül
10 damla çam terabenti
Saçıma sürüp streçledim.Birde baş örtüsü taktım.Sabaha kadar bekletip sabah yıkıyacağım.

Ya benim hala yanmıyo yeni hardal aldım dediğin gibi de yapıyorum ama hala yanmıyo dediğiniz gibi yanıyosa da hissedilecek kadar değil neden böyle oluyo boşa mı yapıyorum ki ben acaba bir senedir :KK43:

1 saat cok canım tahrişte yapar

X