- 20 Temmuz 2013
- 672
- 233
- 31
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.021
Valla vanim benim her daim cayir cayir yanardi.olculeri degistirdiysen olabilir belki
Sen tam olarak nasıl yapıyosun canım ölçüleri falan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla vanim benim her daim cayir cayir yanardi.olculeri degistirdiysen olabilir belki
2 yemek kasigi hardal ekliyorum 3 yemek kasigi ilik su 1 er yemek kasigida mayonez tatli badem ve susam yagi ekliyorumSen tam olarak nasıl yapıyosun canım ölçüleri falan?
Kuafore sormustum bunu vazelin onerdi bana herşeyden daha etkili demiştisevdabuzer kaş çıkaran bi bakım da onerir misin?? Ben aloevera+tatlibadem y.+hint y.+e vitamin karisimi suruyorum gece yatmadan kaslarimda cok az etkisi oldu ama daha etkili bildigin bisey var midir? Bilirsen sen bilirsin valla
Deneyelim bakalim tesekkur ederimKuafore sormustum bunu vazelin onerdi bana herşeyden daha etkili demişti
Yaaaa kac tly di ay keske dax da girmis olsa indirime.saç uçlarım rezalet olmuş geçen hafta rüzgarlı bir günde açık alanda gezmiştim saçlar aşırı uzun olunca hem kuruyor hem de toz toprak kırıyor saçı
tararken çok döküldü
saç dip ve uçlarına h. cevizi yağı sürdüm bugünlük bakımım.
kızlar watsons da indirime girmiş h cevizi ama kaçırdım kalmamıştı
sevdabuzer kaş çıkaran bi bakım da onerir misin?? Ben aloevera+tatlibadem y.+hint y.+e vitamin karisimi suruyorum gece yatmadan kaslarimda cok az etkisi oldu ama daha etkili bildigin bisey var midir? Bilirsen sen bilirsin valla
Tesekkur ederim gelir gelmez faydan dokunuyor umarim daha uzun tanisma konusma sansimiz olur kolay gelsin sevgiler.Sarımsağı ortadan ikiye kesip kaşlarına sertçe sürüp suyunu kaşlarına yedireceksin canım. Kokulu ama mükemmel sonuç veriyor.
Ali Ünyazıcı nın saç bakım yağını aldım. Ben de sahte falan olabilir diye düşünmüştüm fazla sıvı olunca ama bakim yagi kullanan diğer kişiler de sıvı oluyor dediler bilemedimNe marka aldınız? Yağ karışımlarını ben beğenmiyorum ve güvenim de yok.
İlla karışım lazımsa, kaliteli markaların kutu kutu yağları alınır ve evde kendimiz karıştırırız. Bazı yağlar özellikle soğuk sıkım olmalı çünkü. İçerisine ayçiçek yağı karıştıranlar var.
Bana da az once msj geldi :) her kızçeme kopyala yapistir yaptim hatta buraya da yapimKızlar Gratis yılbaşı indirimine girdi. Dax %25 indirimde, almak isteyenlere gece saat 3 buçukta duyurasım geldi
O zaman bugün de öyle deniyorum umarım işe yarar2 yemek kasigi hardal ekliyorum 3 yemek kasigi ilik su 1 er yemek kasigida mayonez tatli badem ve susam yagi ekliyorum