Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Ben bir an önce uzasın diye haftada 2 kere yapıyorum, 3 kere yapanlar da var ama 3 bana abartı geliyor.
Senin amacın sadece bakım ise, haftada 1 kere yap yeter. Bence 1 az 3 fazla, 2 ideal sayı.
Benim ki bakım amaçlı canım
Haftada 1 olarak başlayayım duruma göre 2 ye çıkarırım :)

yaaa tuh keske indirimde daha cok alsaydim ben hftada 2 yapiyorum miktari da artiryim o halde insallh daha cok uzatirr yoluk saclarimi ahhhash

Yaaaa ne biliyim ama fircayla surunce heryere ulasiyo gibiydi. $'a endeksliyorum bundan sonra dax miktarimi . Gulmeyin yaaaa @sevdabuzer kavun kokusu simdi yemek kasigina gecince gercek etkisini gorucem dimi heyecanlandim bak :))

Kafaderim yaglaniyor ama sanirim olmasi gerekenden ince bir tabaka. Galiba benim saclarim cok cok ince ve oyle cok sık da degil o yuzden az miktar yetiyor. Sacim o kadar incekl ki kedimin tuyu ustume yapisti saniriyorum kopan saci gorunce. Eskiden bu denli ince degildi oysa sevdabuzer

Kafaderin yaglaniyorsa sorun yok o zaman.sonradan bu kadar incelmesinin nedeni

Yaaaa ne biliyim ama fircayla surunce heryere ulasiyo gibiydi. $'a endeksliyorum bundan sonra dax miktarimi . Gulmeyin yaaaa @sevdabuzer kavun kokusu simdi yemek kasigina gecince gercek etkisini gorucem dimi heyecanlandim bak :))
Hem Dax'ı yanlış yaparlar, hem de Dax işe yaramıyor derler Sen de mi Brütüs

Kızlar bakımlar nasıl gidiyorr??

Ya ben hardalı yapınca bazen yanıyo kafam bazen yanmıyo bu normal mi

Kızlaar ben bi şey sormak istiyorum, ben karışım yağı aldım içinde 14 tane yağ var zeytinyağı, çam terebentin yağı, susam yağı, Hint yağı, jojoba yağı, ceviz yağı, yılan yağı gibi. Bu karışım yağı akışkan baya su gibi, bu yağın yoğun mu olmasi gerekiyordu?? İnşallah sahte değildir

Ben yoğun olur diye düşünmüştüm o yüzden çok tereddutte kaldım ama işe yararsa haber veririmm
Ne marka aldınız? Yağ karışımlarını ben beğenmiyorum ve güvenim de yok.
İlla karışım lazımsa, kaliteli markaların kutu kutu yağları alınır ve evde kendimiz karıştırırız. Bazı yağlar özellikle soğuk sıkım olmalı çünkü. İçerisine ayçiçek yağı karıştıranlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…