- 11 Mart 2016
- 11.340
- 49.002
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.001
Benim ki bakım amaçlı canımBen bir an önce uzasın diye haftada 2 kere yapıyorum, 3 kere yapanlar da var ama 3 bana abartı geliyor.
Senin amacın sadece bakım ise, haftada 1 kere yap yeter. Bence 1 az 3 fazla, 2 ideal sayı.
Tamam, ama sakın elinle sürme o zaman bereketsiz oluyor çabuk bitiyor ve her yere sürülmüyor. Eritip sür.Benim ki bakım amaçlı canım
Haftada 1 olarak başlayayım duruma göre 2 ye çıkarırım :)
Tamam kavunum kokulumTamam, ama sakın elinle sürme o zaman bereketsiz oluyor çabuk bitiyor ve her yere sürülmüyor. Eritip sür.
1 çay kaşığı mıKaşıma yeter o.
Ondan sonra vay efendim Dax uzatmıyor vay efendim Dax'ın faydası yok
Koy bakayım bir yemek kaşığı, erit bakayım benmari usulü. İyice, yedire yedire sür ve beklet sonra.
1 çay kaşığı, bak aklıma geldikçe gülüyorum, ilahi ya. Tatlı kaşığı bile değilyaaa tuh keske indirimde daha cok alsaydim ben hftada 2 yapiyorum miktari da artiryim o halde insallh daha cok uzatirr yoluk saclarimi ahhhash
Canim az az kullanayim diyorsan icine yaglarda ekleyebilirsin ama gercekten az yani zam yap birazyaaa tuh keske indirimde daha cok alsaydim ben hftada 2 yapiyorum miktari da artiryim o halde insallh daha cok uzatirr yoluk saclarimi ahhhash
Birde fircayla yetiriyordunYaaaa ne biliyim ama fircayla surunce heryere ulasiyo gibiydi. $'a endeksliyorum bundan sonra dax miktarimi . Gulmeyin yaaaa@sevdabuzer kavun kokusu simdi yemek kasigina gecince gercek etkisini gorucem dimi heyecanlandim bak :))
Kafaderin yaglaniyorsa sorun yok o zaman.sonradan bu kadar incelmesinin nedeniKafaderim yaglaniyor ama sanirim olmasi gerekenden ince bir tabaka. Galiba benim saclarim cok cok ince ve oyle cok sık da degil o yuzden az miktar yetiyor. Sacim o kadar incekl ki kedimin tuyu ustume yapisti saniriyorum kopan saci gorunce. Eskiden bu denli ince degildi oysasevdabuzer
Hem Dax'ı yanlış yaparlar, hem de Dax işe yaramıyor derlerYaaaa ne biliyim ama fircayla surunce heryere ulasiyo gibiydi. $'a endeksliyorum bundan sonra dax miktarimi . Gulmeyin yaaaa@sevdabuzer kavun kokusu simdi yemek kasigina gecince gercek etkisini gorucem dimi heyecanlandim bak :))
Valla vanim benim her daim cayir cayir yanardi.olculeri degistirdiysen olabilir belkiKızlar bakımlar nasıl gidiyorr??
Ya ben hardalı yapınca bazen yanıyo kafam bazen yanmıyo bu normal mi
Ben daxa bisey demedim ki o bile uzatti az da olsa biraz artiracagim bundan sonra demek ki daha da etkili olacak (insallah)Hem Dax'ı yanlış yaparlar, hem de Dax işe yaramıyor derlerSen de mi Brütüs
Ben yoğun olur diye düşünmüştüm o yüzden çok tereddutte kaldımKarisimlar genelde sivi oluyo canim. Oda sicakliginda kati formda bulunan yag yuzdesi azsa sivi olarak kalabilir. I iremsahinns ama umarim ise yarar biseydir.
Ne marka aldınız? Yağ karışımlarını ben beğenmiyorum ve güvenim de yok.Ben yoğun olur diye düşünmüştüm o yüzden çok tereddutte kaldımama işe yararsa haber veririmm