- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.081
Belki bizimkisi cok hassastir siyahli demi seninkinin cekilmis haliYa benim hala yanmıyo yeni hardal aldım dediğin gibi de yapıyorum ama hala yanmıyo dediğiniz gibi yanıyosa da hissedilecek kadar değil neden böyle oluyo boşa mı yapıyorum ki ben acaba bir senedir
Belki bizimkisi cok hassastir siyahli demi seninkinin cekilmis hali
Hepsi siyah zaten cekilince bazisi sarili oluyor bazisi siyahimsi tadına bakarak al bence ben oyle yapıyorum baya aci oluyor tadiŞöyle söyliyim. Hep azar azar alıyorum bazen sarı siyah gibi oluyı çekilmişi bazen de beyaz siyah. Ama ısrarla soruyorum her aldığım yere siyah hardal tohumu dimi diye evet diyolar
Sanmıyorum canım.kızlar bişi sorucam
bu h cevizi böcek çekiyor olabilir mi yatağımın başucundan olmadık böcekler çıkıyor artık sinir olmaya başladım saçıma mı geliyorlar diye. napcağımı şaşırdım.
Hic oyle birseyle karsilasmadimkızlar bişi sorucam
bu h cevizi böcek çekiyor olabilir mi yatağımın başucundan olmadık böcekler çıkıyor artık sinir olmaya başladım saçıma mı geliyorlar diye. napcağımı şaşırdım.
Hepsi siyah zaten cekilince bazisi sarili oluyor bazisi siyahimsi tadına bakarak al bence ben oyle yapıyorum baya aci oluyor tadi
Saç yıkama aparatı ne canım ilk kez duydum.kızlar saçlarım bi felaket oldu bugün çok üzüldüm.
şu saç yıkama aparatlarından almıştım onla saç derimi yıkadım.
sonra duştan çıktıktan sonra saçlarımı açmak o kadar zor oldu ki ve çok fazla saçım dökülmüş hapsolmuş ondan karıştırmış.
bu aralar stresliyim demir de eksildi yine galiba çok kahve içiyorum gecem gündüzüm terse döndü sevgilimi özlüyorum mutsuzum fırk. saçlarım bile mutsuz.
ben de nası olsa kimse beni görmüyor diye saç uçlarıma sadece h. cevizi yağı sürdüm bolca ve topuz yaptım sonra da saç topuz filesi gibi şeylerle üstünü kapattım. saçlarım çok uzun olduğundan araya toz vs girince taramak çok zor oluyor, bikaç ay bu şekilde yapacağım.
örmek de olabilir, aklımda, sonuçta hintli kadınların saçları çok uzun ve çok gür ama hep örgülü saçları.
ama benim saçıma örgü iyi gelmiyor biraz kırıyor, bi de gece yatarken rahat edemiyorum boynumda. ondan bakalım.
Saç yıkama aparatı ne canım ilk kez duydum.