Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Ya benim hala yanmıyo yeni hardal aldım dediğin gibi de yapıyorum ama hala yanmıyo dediğiniz gibi yanıyosa da hissedilecek kadar değil neden böyle oluyo boşa mı yapıyorum ki ben acaba bir senedir
Belki bizimkisi cok hassastir siyahli demi seninkinin cekilmis hali

Belki bizimkisi cok hassastir siyahli demi seninkinin cekilmis hali

Şöyle söyliyim. Hep azar azar alıyorum bazen sarı siyah gibi oluyı çekilmişi bazen de beyaz siyah. Ama ısrarla soruyorum her aldığım yere siyah hardal tohumu dimi diye evet diyolar

Şöyle söyliyim. Hep azar azar alıyorum bazen sarı siyah gibi oluyı çekilmişi bazen de beyaz siyah. Ama ısrarla soruyorum her aldığım yere siyah hardal tohumu dimi diye evet diyolar
Hepsi siyah zaten cekilince bazisi sarili oluyor bazisi siyahimsi tadına bakarak al bence ben oyle yapıyorum baya aci oluyor tadi

Badem yağı
Karışık bakım yağı
1 adet bemik ampül
1 adet bebepanten ampül
1 adet evigen ampül
10 damla çam terabenti yağı sürdüm.
Sarmaladım sabah yıkayacağım.

kızlar bişi sorucam

bu h cevizi böcek çekiyor olabilir mi yatağımın başucundan olmadık böcekler çıkıyor artık sinir olmaya başladım saçıma mı geliyorlar diye. napcağımı şaşırdım.

Badem yağı
Karışık bakım yağı
1 tatlı kaşığı dax
1 adet bemik ampül
1 adet bebepanten ampül
1 adet evigen ampül
Sarıp sarmaladım sabah yıkayacağım.

Kac haftadir bakimlarimi biraktim. O kadar usuyorum ki evde bile. Kafama bisey sursem donacakmisim gibi geliyor. H.sonu boyami yaptim bugun davines keratinle rutinime tekrar baslicam insallah.

Badem yağı
Karışık bakım yağı
1 adet bemik ampül
1 adet bebepanten ampül
1 adet evigen ampül
Sarıp sarmaladım sabah yıkayacağım.

Dün kü saç bakımım
1 tatlı kaşığı dax
1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı
1 tatlı kaşığı karışık bakım yağı
Bemix,evigen,bepanten ampül 1 er adet
10 damla çamterebenti yağı
Boylara Hindistan cevizi yağı
Streçleyip sarmalayıp bu sabah yıkadım..

Karışık bakım yağı
Bemik ampül
Evigen ampül
bebepanten ampül
10 damla çamterabenti
Boyalarada karışık bakım yağı sürüp sarıp sarmaladım.
Yarın sabah yıkayacağım.

kızlar saçlarım bi felaket oldu bugün çok üzüldüm.

şu saç yıkama aparatlarından almıştım onla saç derimi yıkadım.

sonra duştan çıktıktan sonra saçlarımı açmak o kadar zor oldu ki ve çok fazla saçım dökülmüş hapsolmuş ondan karıştırmış.

bu aralar stresliyim demir de eksildi yine galiba çok kahve içiyorum gecem gündüzüm terse döndü sevgilimi özlüyorum mutsuzum fırk. saçlarım bile mutsuz.

ben de nası olsa kimse beni görmüyor diye saç uçlarıma sadece h. cevizi yağı sürdüm bolca ve topuz yaptım sonra da saç topuz filesi gibi şeylerle üstünü kapattım. saçlarım çok uzun olduğundan araya toz vs girince taramak çok zor oluyor, bikaç ay bu şekilde yapacağım.

örmek de olabilir, aklımda, sonuçta hintli kadınların saçları çok uzun ve çok gür ama hep örgülü saçları.

ama benim saçıma örgü iyi gelmiyor biraz kırıyor, bi de gece yatarken rahat edemiyorum boynumda. ondan bakalım.

Saç yıkama aparatı ne canım ilk kez duydum.

Saç yıkama aparatı ne canım ilk kez duydum.

a sanırım bu başlıkta biri önermişti gratis'ten almıştım tarağa benziyor ama uçları plastik ve yumuşak şampuanladıktan sonra saç derime onla masaj yapıyorum ama sanırım saçlarımı koparmış

parmak uçlarıyla yapmak gene daha iyi sanırım.

Bakımım
1 tatlı kaşığı dax
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
1 adet bemixs ampül
1 adet bepanten ampül
1 adet evigen ampül
10 damla çamterebenti
karıştırıp diplere sürdüm.
Boylarada zeytin yağı sürdüm.Sarıp sarmaladım sabah yıkayacağım.

Bakımım soğan suyuna
1. adet bemixs
1. adet bepanten
1.adet evigen
Sürüp sarıp sarmaladım.
Sabah yıkayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…