Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
sevdabuzer kaş çıkaran bi bakım da onerir misin?? Ben aloevera+tatlibadem y.+hint y.+e vitamin karisimi suruyorum gece yatmadan kaslarimda cok az etkisi oldu ama daha etkili bildigin bisey var midir? Bilirsen sen bilirsin valla

sevdabuzer kaş çıkaran bi bakım da onerir misin?? Ben aloevera+tatlibadem y.+hint y.+e vitamin karisimi suruyorum gece yatmadan kaslarimda cok az etkisi oldu ama daha etkili bildigin bisey var midir? Bilirsen sen bilirsin valla
Kuafore sormustum bunu vazelin onerdi bana herşeyden daha etkili demişti

saç uçlarım rezalet olmuş geçen hafta rüzgarlı bir günde açık alanda gezmiştim saçlar aşırı uzun olunca hem kuruyor hem de toz toprak kırıyor saçı

tararken çok döküldü

saç dip ve uçlarına h. cevizi yağı sürdüm bugünlük bakımım.

kızlar watsons da indirime girmiş h cevizi ama kaçırdım kalmamıştı

Yaaaa kac tly di ay keske dax da girmis olsa indirime.

Foruma uğrayıp herkese Merhaba diyeyim dedim... Forumu ve başlığımızı ihmal ettiğim için hepinizden özür diliyorum fakat şartlar bir süre daha uzak durmayı gerektiriyor. Ocak ortası gibi aranıza yeniden dönene kadar hepiniz kendinize iyi bakın canlarım...

Eğer yeniden uğrayamazsam hepinize şimdiden iyi seneler...

Sarımsağı ortadan ikiye kesip kaşlarına sertçe sürüp suyunu kaşlarına yedireceksin canım. Kokulu ama mükemmel sonuç veriyor.

Ali Ünyazıcı nın saç bakım yağını aldım. Ben de sahte falan olabilir diye düşünmüştüm fazla sıvı olunca ama bakim yagi kullanan diğer kişiler de sıvı oluyor dediler bilemedim

Kızlar Gratis yılbaşı indirimine girdi. Dax %25 indirimde, almak isteyenlere gece saat 3 buçukta duyurasım geldi
Bana da az once msj geldi :) her kızçeme kopyala yapistir yaptim hatta buraya da yapim

BEKLENEN YILBASI INDIRIMI!31 Aralik'a kadar Loreal, MaxFactor renkli kozmetik, Loreal, Nivea, Neutrogena, Diadermine yuz bakim %50; The Balm, Sleek, Maybelline, WetnWild renkli kozmetik urunlerinde %40 INDIRIM!Ayrica bircok urunde indirim firsatlari!Detay: www.gratis.com CK:GRATIS 3525 MK:0411035618800018 B016

Korkulur mu bizden nedir. :)

Bugün 1 tatlı kaşığı dak
1 tatlı kaşığı badem yağı
1 tatlı kaşığı zeytin yağı
1 tatlı kaşığı khiels yağ benmari usulü eritip 13 damla çam terebenti yağı koyup saçlarıma masajla yedirdim.Ardından streç ve tülbent taktım.Yarın sabah yıkayacağım.

kızlar süper haberim var.

watsons indirime girmiş, lifeco h. cevizi ve dax supergro indirimdeydi. ikisinden de aldım h. cevizi zaten kullanıyordum

dax supergro'yu da siz çok methettiniz bakalım denicem ilk kez bugün.

bakımımı da yazayım gelmişken; saç diplerine dax super gro, uçlara az h. cevizi uygulayacağım.

bu dax'ı nası uygulıcam bilemedim baya katı bişi cam kaseye koyup petek üstüne koyunca erir sanırım. denicem

DAX KULLANMAYIN!

kızlar ya

bu dax supergro'yu sürdüm.

sonra inceleyeyim dedim de...

ingilizce ingredients kısmında petralatum yazıyor yani vazelin yani petrol ürünü.

sonra türkçe içindekiler kısmına baktım, yazmıyor bile vazelin olduğu bitkisel yağlar mineraller vs demişler bir de dalga geçiyorlar resmen. nası olsa ingilizce bilmiyorlar diyip türkçe içeriğe eklememişler! bu nasıl bir çakallık, şark kurnazlığı çok sinir olurum böyle şeylere ben.

çok sinirlendim sürerken zaten kıllanmıştım yapısı hiç hoşuma gitmedi. bir daha asla kullanmam... alemin uyanığı bunlar mı? içindekileri bile düzgün yazmayan bir firmaya asla güvenmem! bence içeriğinde o yağların olduğu da meçhul, sadece vazelin ve parfüm var.

size de kullanmamanınızı öneririm. vazelin petrol ürünü ve cilt için kansere kadar yol açan zararları var. ben el kremi olarak bile asla kullanmamç

organik bitkisel ürünlerden şaşmayın.

bu kutuyu da napıcam bilmiyorum. zaten internette yazan içerikle alakası yok içeriğinin h. cevizi var diyordu internetteki görsellerde bu aldığım kutuda yok mesela.

resmen para tuzağı.

saçlarınıza iyi gelme sebebi de saç derinizi tıkayıp, nemlenmesine sebep olduğu için. saç deriniz tıkanınca nem içinde hapsoluyor böylece kurumuyor ama bu da iyi bir şey değil ki. karşıyım bu yüzden.

verdiğim para burunlarından gelsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…