- 10 Ağustos 2010
- 424
- 95
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.061
Gec oldu ama evet canim oKızlar Kılıçbalığının ve diğer kullananların önerdiği Pureology şampuan hangisi ?
Strenth Cure yıpranmış saçlar için olanı mı ? Ben de mi alsam acaba, saçlarımda hiç ilerleme kaydedemiyorum offf
ben kullanıyorum ama saçımda boya yokBu topiği gördüğüm iyi oldu kızlar ufak bir sorum var.Saçlarımı yeni boyadım 2 gün falan oluyor.Yarın hardal maskesi kürü günüm o maske saçtaki boyayı akıtır ya da rengini soldurur mu? Kullanan var mı aranızda bu maskeyi ?
Peki canım sampuanın saçtaki boyayı soldurdugu bir gerçek fakat bunun önüne geçmek için etkili ve basit bir yöntem var, aynı yontemi maskeden önce uygulasam etkili olur mu sence?Sonuçta sampuanların içinde o maskenin malzemelerinden daha ağır kimyasallar var.ben kullanıyorum ama saçımda boya yok
Buradayim :)sevdabuzer buralarda mısın ?
Canım sen hardal maskesi yapmıştın ya hani bende yaptım ama çok yakıcı o ya sende de öyle birşey oluyor mu?Buradayim :)
Ama öyle böyle değil suyun aktığı yerler yüzümü yakıyor resmen birde ilk edapta temizlerken saçımı dusta nefesim kesiliyor.Tabiki etkisinin olmasi için,zaten yakmasi gerek
Belli bi sureden sonra bende dayanamiyordum son yapyigimda gözümden yaslar geldi biraz ara verdim.yarim saat 45 dk dan fazla bekletmiyorsin demiAma öyle böyle değil suyun aktığı yerler yüzümü yakıyor resmen birde ilk edapta temizlerken saçımı dusta nefesim kesiliyor.
Aslında bir saat beklettim hepBelli bi sureden sonra bende dayanamiyordum son yapyigimda gözümden yaslar geldi biraz ara verdim.yarim saat 45 dk dan fazla bekletmiyorsin demi
1 saat cok canım tahrişte yaparAslında bir saat beklettim hep
Ovv tmm ben onu yarım saate indireyim o zaman.Inşallah geçer böyle yapınca yine geçmezse hepten bırakmam gerekecek sanırım yoksa birde benim 3. uygulamam olacak ama hala bariz bir uzama yok normal mi?1 saat cok canım tahrişte yapar
Ovv tmm ben onu yarım saate indireyim o zaman.Inşallah geçer böyle yapınca yine geçmezse hepten bırakmam gerekecek sanırım yoksa birde benim 3. uygulamam olacak ama hala bariz bir uzama yok normal mi?[/QUOTE
Sadece hardalmi yapıyorsunuz.eger oyleyse bence haftada birde yag bakimi ekleyin.ki birde biraz zaman gecmesi gerek tabiki.
Bende bir kere unuttum islere daldim 2.5 saat beklettim cok fena tahris olmuştu yarim saat 45 dk en ideali
1 saat cok canım tahrişte yapar