Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Gecmis olsun canim atlatinca yeniden baslarsin dert etme kendine
Bende 1 aydan fazla bir suredir diyet yapiyom sadece sabah kahvaltida 2 dilim kepek ekmegi sonrada ekmek yok sofradan ac kalkiyom bol su tempolu yuruyus hamurisi tatli vs yok yagli hicbirsey yemiyorum ama genede veremiyom cok zor kilo veriyorum haftaya bi tahlilerimi yaptircam bakalim.ne cikacak

Ayy tebrik ederim valla ya ben mümkün değil Karatayımsı beslenemem ki Hadi bakalım güveniyorum sana azimli hatunlarız yaparsın bunu da. Bende azcık bel bölgemden verirsem :)
Teşekkür ederim kuzum şükür iyiyim de dax+jojoba yaptım bakalım
Nasıl başarıyosun anlatsana :) Ben yine bu kadar yemeye iyi bu kiloda seyrediyorum diyorum :) Söylemesi ayıp makarnayı ekmek arası yapacak potansiyel var bende Hele o ekmek olayını aşamıyorum sadece tam tahıllıya dönebildim ama öyle 1-2 dilim kesmiyor beni. Birde durup durup gece yatacak zaman yemek yiyorum yaa :)

Makarnayi ekmek arasimi Canim ben zaten tatliyi sevmem hani canim isterse bi catalda beynime vuruyor cikolata dahil yemiyom yani ama sevmiyomda asitli iceceklerle hic aram yok birde birkacyildir ben bu sekilde besleniyorum saDece sabah 2 dilim kepek ekmegi yemekler normal koNulan yagdan daha az bir gun et tavuk balık vs varsa ertesi gun kesinlikle sebze yemegi olur disarda fast food tarzi nasil diyim yilda 1_2 kere ancak olur pizzayi cok severim onuda cok nadir kendim evde yaparim haa hicmi bozmuyorum oluyor tabiki yeri geliyor firindanda beyaz ekmek.aliyoruz ama ondanda az yerim 1 aydir daha disiplinli yapiyom ama yok gitmiyo

Tamda yemen gerekenleri yeyip uzak durman gerekenleri koymuşsun kenara. E çok güzel. Bir doktora görün o zaman sen . Bende şükür asitli şeylerden abur cuburdan uzak durmaya çalışıyorum ama biraz düzensiz besleniyorum ve çok seçiciyim malesef.

Kızlar yazmıyorum diye yapmıyorum zannetmeyin, her çarşamba ve ve cumartesi benim bakım günlerim. Dün de yaptım, saatleeeeeeerce beklettim ve yıkadım. Jojoba hala alınmadı, çünkü bilindik markalardan bulamadım henüz.

Aynen bi mevlüt okutmalı helva kavurmalıyım , amacım gürleştirmekti ve yaklaşıyorumm yavaş da olsa

Bugünki bakımım sığır iliği + dax + tatlı badem yağı + çam terebentin
Herkese bi' kutu Dax alıp yollasan aynı sevabı kazanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…