- 20 Ağustos 2016
- 1.336
- 3.087
- 133
- 30
- Konu Sahibi KilicBaligi
-
Gecmis olsun canim atlatinca yeniden baslarsin dert etme kendineAyy iyi niyetli arkadaşım :) kıyamamış dönmüş bakmış. Sevda bir ara bende kullandım barcelino ama etkisi neydi hatırlamıyorum bile :) Anam maşallah nasıl bir istikrar ben grip dolayısıyla bir hafta salladım doğrusu bugün daha iyiyim yarın başlarım inşallah.
Ne çektik bu boyadan bizBende jojoba yağı aldım hindistan tamam güzel candır ama hiç denememiştim jojoba. Bir şans vereyim dedim :) Yeme konusunda hepimiz aynı mıyız nedir? Çok bişeyim yok yinede spora gidiyorum beslenmeye dikkat diyorlar. Hayır diyorum yarım saat fazla çalıştırın ama az ye demeyin seviyorum yemeyi
Bebek saçların hayırlı olsun, 40ı çıkınca bir mevlit yaparız artıkBenim saç diplerimde küçük yeni bebek saçlar vaaaarrr
Ayy tebrik ederim valla ya ben mümkün değil Karatayımsı beslenemem kiBen de yaşasın yemek yemek diyen bir insanım. Ancak aldım kilo ve bu durum canımı sıkıyor. Karatayımsı bir beslenme şekline başlayacağım. Hem de yarın. Listemi yaptım, kilo vereceğimi biliyorum, almayacağımı da biliyorum.
Teşekkür ederim kuzum şükür iyiyim de dax+jojoba yaptım bakalımGecmis olsun canim atlatinca yeniden baslarsin dert etme kendine
Bende 1 aydan fazla bir suredir diyet yapiyom sadece sabah kahvaltida 2 dilim kepek ekmegi sonrada ekmek yok sofradan ac kalkiyom bol su tempolu yuruyus hamurisi tatli vs yok yagli hicbirsey yemiyorum ama genede veremiyom cok zor kilo veriyorum haftaya bi tahlilerimi yaptircam bakalim.ne cikacak
Makarnayi ekmek arasimiAyy tebrik ederim valla ya ben mümkün değil Karatayımsı beslenemem kiHadi bakalım güveniyorum sana azimli hatunlarız yaparsın bunu da. Bende azcık bel bölgemden verirsem :)
Teşekkür ederim kuzum şükür iyiyim de dax+jojoba yaptım bakalım
Nasıl başarıyosun anlatsana :) Ben yine bu kadar yemeye iyi bu kiloda seyrediyorum diyorum :) Söylemesi ayıp makarnayı ekmek arası yapacak potansiyel var bendeHele o ekmek olayını aşamıyorum sadece tam tahıllıya dönebildim ama öyle 1-2 dilim kesmiyor beni. Birde durup durup gece yatacak zaman yemek yiyorum yaa :)
Tamda yemen gerekenleri yeyip uzak durman gerekenleri koymuşsun kenara. E çok güzel. Bir doktora görün o zaman sen . Bende şükür asitli şeylerden abur cuburdan uzak durmaya çalışıyorum ama biraz düzensiz besleniyorum ve çok seçiciyim malesef.Makarnayi ekmek arasimiCanim ben zaten tatliyi sevmem hani canim isterse bi catalda beynime vuruyor cikolata dahil yemiyom yani ama sevmiyomda asitli iceceklerle hic aram yok birde birkacyildir ben bu sekilde besleniyorum saDece sabah 2 dilim kepek ekmegi yemekler normal koNulan yagdan daha az bir gun et tavuk balık vs varsa ertesi gun kesinlikle sebze yemegi olur disarda fast food tarzi nasil diyim yilda 1_2 kere ancak olur pizzayi cok severim onuda cok nadir kendim evde yaparim haa hicmi bozmuyorum oluyor tabiki yeri geliyor firindanda beyaz ekmek.aliyoruz ama ondanda az yerim 1 aydir daha disiplinli yapiyom ama yok gitmiyo
Bebek saçların hayırlı olsun, 40ı çıkınca bir mevlit yaparız artık
Herkese bi' kutu Dax alıp yollasan aynı sevabı kazanırsınAynen bi mevlüt okutmalı helva kavurmalıyım , amacım gürleştirmekti ve yaklaşıyorummyavaş da olsa
Bugünki bakımım sığır iliği + dax + tatlı badem yağı + çam terebentin
Herkese bi' kutu Dax alıp yollasan aynı sevabı kazanırsın
Şöyle cevapla ile alalım, daha da dursunBi atanırsam olabilir valla , bu da burda dursun
Hayyyy masallahIyi geceler. Bizim 1 aylik degisim böyle kizlar.
Eki Görüntüle 1908310
Iyi geceler. Bizim 1 aylik degisim böyle kizlar.
Eki Görüntüle 1908310
Hayyyy masallahcok iyi uzamis canim
Ouuuuv demek istiyoruuummm , çok iyiii
Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?