Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Bugun bende aksattim bakimimi. Baska islerim vardi. Yarin aksam selectiv keratin mask yaparim. Hafta sonuda musait olmayacagim. Pazartesi yeniden duzenli bir sekilde burada olurum.
Ceyz bende sen gibi dusunuyorum. Dax ilk kullanimlarda cok rahat ariniyordu. Kullandikca arinmasi zorlasti. Kilicin onerdigi gibi yumurta sarisindan faydalanacagim. Hem yumurta sarisida nemlendirir oh mis. Tabi kokusu kalmiyodur umarim :KK70:
Yok hayir bende denedim.koku falan kalmiyor

sığır iliği bakımımı uyguladım.
kaşlarıma ve kirpiklerime de sürdüm..
Yarın sabah yıkarım.

Kızlarrrr telefonuma kavuştum sonunda :halay:

Tabii bakımlara devamm.. İyiki bu grup var vala saçlarımla aşk yaşıyorum şu sıralar :KK200: Uzaması tam istediğim gibi tabii bakımlar sağolsun :dua::kk77:

sığır iliği bakımımı uyguladım.
kaşlarıma ve kirpiklerime de sürdüm..
Yarın sabah yıkarım.

Haydi bakalım şifa olsun.

Ben dün akşam sampuanıma bal kattım. Şu an saçlarıma dokunasım geliyor sürekli. Yumuşacık oldu.

Fazla dokunma yağlandıracaksın kız :KK48:

Kızlarrrr telefonuma kavuştum sonunda :halay:

Tabii bakımlara devamm.. İyiki bu grup var vala saçlarımla aşk yaşıyorum şu sıralar :KK200: Uzaması tam istediğim gibi tabii bakımlar sağolsun :dua::kk77:

Hayırlısı olsun kuzum. :KK50:

Ben bu hafta saldım bakımları.Haftaya başlayacağım artık.

Geçen haftadan beri Dax'a karşı bir soğuma vardı içimde, hatta acaba zannetiğim kadar uzatmıyor mu ben kendi kendime mi gelin güvey oluyorum diye düşünüyordum. Eski fotolarıma baktım, sonra arkadaşımın geçen ay ile kıyaslarsak müthiş uzadı lafı da eklenince koşa koşa Dax'ın yanına gittim, kapağı açtım ve rutin adımları uyguladım. İyi ki varsın Dax. :KK200:
Dax kalp ben :KK53:

Geçen haftadan beri Dax'a karşı bir soğuma vardı içimde, hatta acaba zannetiğim kadar uzatmıyor mu ben kendi kendime mi gelin güvey oluyorum diye düşünüyordum. Eski fotolarıma baktım, sonra arkadaşımın geçen ay ile kıyaslarsak müthiş uzadı lafı da eklenince koşa koşa Dax'ın yanına gittim, kapağı açtım ve rutin adımları uyguladım. İyi ki varsın Dax. :KK200:
Dax kalp ben :KK53:

Hahahaha ama dax olmadan olmaz ki :KK48:

Olmaz, olamaz gerçekten. Saçımın rengi değişiyor demiştim, neyse ki sen cila yaparsın deyince (ki unutmuştum cila olayını ben) içim rahatladı gerçekten.
Şöyle 15-20 günde bir yapsan bence işini görür... Hoş ben o rengi de beğendim ama tabii senin kendini nasıl görmek istediğinle alakalı :KK60:

Merhaba kızlar maşallah bakımlar tam gaz gidiyor:nazar::nazar::nazar: KilicBaligi KilicBaligi ve sevdabuzer sevdabuzer rapunzuller şuan egzamadan saç uçlarım kuruyor geçenlerde KilicBaligi KilicBaligi bir arkadaşa yorum yapmıştı banyoya girmeden önce bakım yapı sür sonra yıka diye bende uçlarına Hindistan cevizi yada zeytinyağı sürsem olur mu fıstıklar :KK200::KK200::KK200:banyodan önce sonra sadece diplerini şampuan ile yıkayıp çıksam

Bugün günlerden hardal günü :)

1 aylık sonucumu paylaşıyorum :spor:
18 Eylül 2016
_20160918_215735.JPG.jpg

29 Ekim 2016
_20161029_183002.JPG

Herkesin bakımlar tam gaz gidiyor bakıyorum vuuu huuuu.:nazar::nazar::nazar:
Benim saçlar ne kadar uzadı nasıl oldu bilemiyorum ama aşırı yumuşadı , parladı tiftik tiftik hali kalmadı.:KK200:

Yarın benim aloe vera günüm , içine çam terebentin ve badem yağı katacağım.

Herkesin bakımlar tam gaz gidiyor bakıyorum vuuu huuuu.:nazar::nazar::nazar:
Benim saçlar ne kadar uzadı nasıl oldu bilemiyorum ama aşırı yumuşadı , parladı tiftik tiftik hali kalmadı.:KK200:

Yarın benim aloe vera günüm , içine çam terebentin ve badem yağı katacağım.
Ben bu hafta hiç bakım yapmadım.Ruh halim hiç müsait olmadı.Ama haftaya tam gaz devam edeceğim.

Back