- 2 Ekim 2015
- 1.482
- 1.509
- 133
- Konu Sahibi KilicBaligi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Random Access
darkangel1806
@miyav_su
@vintagecupcakes
@N o r w e g i a n
Nerelerdesiniz kızlar?
Yoklama alacağımızı söylemiş miydik?
Sigir iligini cok bilmiyorum ama su miktari,azsa sorun olmazBöyle bi hatayı nası yaparım ben ya :/ , benmari usul kaynatırken iliğin içine su gitmiş . donunca fark ettim süzdüm şmdi ama karışımı mahvettim galiba .
sevdabuzer KilicBaligi şimdi uyguluycam ama hiç içime de sinmiyor.
Yenisini siparş edicem.
Merhaba canimMerhaba hanımlar..
Bende bugün bakımı saldım.Misafirlerim var.Yarın inşallah yaparım.Merhaba canim
Arada aksaklik olur canim onemli olan kaldigin yerden devam edebilmek bende dun yapamadim bugunde ogrenci ziyaretleri vardi bbirazonce eve girdim dus aldim bakim persembe yapcam yarinda yapamam yarinda,ziyaret var haftasonuda yapamam kiz kardesimin nisani var aydina gitcem 1 gunlugune haftaya pazartesiden itibaren tekrar devam bakimlara o yuzden canini sikma her daim rayinda olacak diye birsey yokBende bugün bakımı saldım.Misafirlerim var.Yarın inşallah yaparım.
Böyle bi hatayı nası yaparım ben ya :/ , benmari usul kaynatırken iliğin içine su gitmiş . donunca fark ettim süzdüm şmdi ama karışımı mahvettim galiba .
sevdabuzer KilicBaligi şimdi uyguluycam ama hiç içime de sinmiyor.
Yenisini siparş edicem.
Selam kızlar,nasılsınız?
Bakıma başlarken daxı kafasından kolayca arındıran ama 4. ya da 5.kere sürmeden sonra bir türlü arındıramayan var mı? Benim derim kuruydu emiyordu da şimdi bu yağı emmiyor mu nedir? Daxı sadece haftasonları sürmeye karar verdim,haftaiçi de diğer bakımları yaparım artık.
Selam kızlar,nasılsınız?
Bakıma başlarken daxı kafasından kolayca arındıran ama 4. ya da 5.kere sürmeden sonra bir türlü arındıramayan var mı? Benim derim kuruydu emiyordu da şimdi bu yağı emmiyor mu nedir? Daxı sadece haftasonları sürmeye karar verdim,haftaiçi de diğer bakımları yaparım artık.