Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
İşte saçımın şu an ki hali canım.Fotoğrafta çok belli değil ama bir sürü kat var.

Kızlar işte geldim , burdayım.
Bayadır biraz yoğundum , foruma giremedim .

Yeni sığır iliğim bugün elime geçti , akşam hazırlamayı düşünüyorum.

Bende dün yağ bakımı yapmıştım.Ama hala saçım yağlı yağlı bu dax bazen çok inatçı oluyor.Çünkü genelde çabuk arınıyor.Ama bazen işte benimle inatlaşıyor.

Herkese ;bakimlarini zamaninda yapsin diyen ben bakimi yapamadım sabah 6dan beri sehir disinda hastanelerde dolanmaktan bbakim neyin kalmadi aksamda gec gelince neyse aksatmak demek birakmak demek degil kaldigi yerden devam bakimlara

Böyle bi hatayı nası yaparım ben ya :/ , benmari usul kaynatırken iliğin içine su gitmiş . donunca fark ettim süzdüm şmdi ama karışımı mahvettim galiba .

sevdabuzer KilicBaligi şimdi uyguluycam ama hiç içime de sinmiyor.
Yenisini siparş edicem.

Dün akşam ben yine işin kolayına kaçmak için selective ammino keratin sürdüm saçıma.
Hafta içi bakım işi beni yoruyor sanki. Haftada bir gün bakım yapmayı düşünüyorum artık. Cuma ya da cumartesi akşamı sürüp gece de bekleterek.
Selective için yorumum ise bekletildiğinde fark edebildiğim bir değişim yaşamadım. Duşta saç kremi gibi kullanmayı planlıyorum.

Sigir iligini cok bilmiyorum ama su miktari,azsa sorun olmaz

Bende bugün bakımı saldım.Misafirlerim var.Yarın inşallah yaparım.
Arada aksaklik olur canim onemli olan kaldigin yerden devam edebilmek bende dun yapamadim bugunde ogrenci ziyaretleri vardi bbirazonce eve girdim dus aldim bakim persembe yapcam yarinda yapamam yarinda,ziyaret var haftasonuda yapamam kiz kardesimin nisani var aydina gitcem 1 gunlugune haftaya pazartesiden itibaren tekrar devam bakimlara o yuzden canini sikma her daim rayinda olacak diye birsey yok

Selam kızlar,nasılsınız?
Bakıma başlarken daxı kafasından kolayca arındıran ama 4. ya da 5.kere sürmeden sonra bir türlü arındıramayan var mı? Benim derim kuruydu emiyordu da şimdi bu yağı emmiyor mu nedir? Daxı sadece haftasonları sürmeye karar verdim,haftaiçi de diğer bakımları yaparım artık.

Az miktar su ile sorun olmaz zaten bu şekilde sürsen bile su buharlaşmıştır, kısaca bir şey olmaz.

Arındırmak konusu sıkıntılı. Çok az miktar ürün kullanmak ve iyice yedirmek gerek. Sonrasında eğer saç kremi işe yaramıyorsa bence bir de yumurta sarısı ile deneme yapılabilir. Daxı iyice beklettikten sonra bir yumurta sarısını saç diplerinize güzelce yedirip 10-15 dakika bekletip ılık su ile arındırıp şampuanlayın. Yalnız her halukarda dax zamanla saç tellerinde bir şekilde matlık ve renkte solma yapabiliyor, bunun için elinizin altında bir derin arındırıcı şampuan bulundurmanız iyi olabilir.

O benim işte ya kafamın arka tepesinde kalıyor

Bugun bende aksattim bakimimi. Baska islerim vardi. Yarin aksam selectiv keratin mask yaparim. Hafta sonuda musait olmayacagim. Pazartesi yeniden duzenli bir sekilde burada olurum.
Ceyz bende sen gibi dusunuyorum. Dax ilk kullanimlarda cok rahat ariniyordu. Kullandikca arinmasi zorlasti. Kilicin onerdigi gibi yumurta sarisindan faydalanacagim. Hem yumurta sarisida nemlendirir oh mis. Tabi kokusu kalmiyodur umarim

HARDAL KURU 4:
2 yemek kasigi hardalin.icine 1er yemek kasigi mayonez tatli badem yagi susam yagi 2 yemek.kasigida ilik su ekleyip diplere fircayla surdum boy ve uclara hindistan cevizi yagi uyguladim
Kafam alev almis durumda yatim.saat sonra yikarim

Hafta sonu bakimimi yapamiycam kardesimin nisani var sehir disina cikmam.lazim ama.pazartesi döndüğümde bakimlara kaldigim yerden devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…