- 20 Temmuz 2013
- 672
- 233
- 133
- 32
- Konu Sahibi KilicBaligi
-
yok yok zaten çok düz duruyo yanar diye korktum. valla siz olmasanız 3 gün durcak yani böyle çok sagol kk ailemNihayet
Eklememe gerek yok zaten eklisin ilk sayfaya bakmadın mı?
E tarifte zaten var zeytinyağı, isteyen zeytinyağı ekler isteyen badem veya hint farketmez ki.
Yıka canım, o ürünü fazla bekletmeye gelmez. Hele hele umarım üzerinden yeniden düzleştirici ile geçmemişsindir.
yok yok zaten çok düz duruyo yanar diye korktum. valla siz olmasanız 3 gün durcak yani böyle çok sagol kk ailem
Nihayet
Eklememe gerek yok zaten eklisin ilk sayfaya bakmadın mı?
E tarifte zaten var zeytinyağı, isteyen zeytinyağı ekler isteyen badem veya hint farketmez ki.
Yıka canım, o ürünü fazla bekletmeye gelmez. Hele hele umarım üzerinden yeniden düzleştirici ile geçmemişsindir.
Geçmil olsun canım, bu ara evet bir şey yapma sen.
Geçmiş olsun.Hiç bir şey... Doktora gittiğinde sana vereceği şampuan ve losyonu düzenli kullan canım. Sonrasında sana bir tarif vereceğim egzamanın başladığını hissettiğin an süreceksin kesecek.Bana hatırlat 1 ay sonra, hatta not alayım.
Hahahahahaa hakikatten, sağlam stok varmış
Şaka yapıyorsun hahahahaah
Önce medikal şampuan ve losyon, sonra koruma için bitkisel kür... Egzama tehlikeli bu yüzden ancak medikal tedaviden sonra bitkisel kür ile takviye etmek gerek.
Güzel fönlemişsin ama
Yanma yapmıyorsa acı hardal değildir. Dışa siyah olan tohumlardan çektir.
Olsun yaptın mı yaptın, bu hafta aksatmazsın.
Grip oluyor gibiyim. Donuyorum, bugün bakımı erteliyorum.
yok yok zaten çok düz duruyo yanar diye korktum. valla siz olmasanız 3 gün durcak yani böyle çok sagol kk ailem
yıkayınca sonucunu da paylaşırsın ki şu ara marka konusunda soru işareti olanlar faydalanır.
evet üstteki bizim uyguladığımız tarifte göremedim de ondan dedim bence yağ eklenmesi de çok iyi oluyor :)
aynen onu diyorum istedikleri yağı ekleyebilirler
saçlara kuvvvet olsun
eklemişsin evet sey yazmışsın ya cevap gelmedi diye ondan şey ettim
cevabım sizinle bu maceraya varımmmmm
Dün bakım yapmadım bugün eve geçince telefi edeceğim. Yeni denemelerdeyim
Diplere dax, boylara süt ve bal. Süt ve bal hem nemlendirme hemde düzlük sağlıyormuş. Muzlu versiyonda var ama muz ile uğraşasım yok sanki.
Canım bende hardal bakımı yapmak istiyorum.Akşam yapsam sabaha kadar bekletsem olur mu?HARDAL KURU 3:
2 uemek kaşığı toz hardala 2 yemek kasigi ilik su 1er yemek kasigi susam ve tatli badem yagi 1 yemek kasigida mayonez ekleyip diplere fircayla surdum uclarinada hindistan cevizi yagi surdum simdiden cayir cayir yanıyor kafa derim
Bu hafta cok bekletmicem ama gecen haftadan tahris oldugu icin yarim saatten az bekletip yikayacagim
hardal kürü fazla durmuyor canım biz 40 dakika tutuyoruz. Fazla kalınca tahriş ediyor acısınıCanım bende hardal bakımı yapmak istiyorum.Akşam yapsam sabaha kadar bekletsem olur mu?
İmkansiz canim dayanirim beklerim sakin deme ben gecen hafta islere daldim islerde epey fazlaydi bitirip yıkarim dedim 2.5 saat,tutmusum sacimda dipler tahris oldu tararken bile sızlıyordu ve o sizi birkac gün rezil ediyor seniCanım bende hardal bakımı yapmak istiyorum.Akşam yapsam sabaha kadar bekletsem olur mu?
Eyvah eyvah... Hava çok hızlı soğudu, herles ya hasta ya hasta olacak gibi
Sonucunu paylaş bizimle, denemek isteyenler için referans olur. Hatta tarifini verirsen ilk sayfaya ekleriz.
Hatta mümkünse kim ne yapıyorsa tarifini versin ekleyelim.
hardal kürü fazla durmuyor canım biz 40 dakika tutuyoruz. Fazla kalınca tahriş ediyor acısınısevdabuzer tarif edebilir.
Teşekkürler kızlar.O zaman hafta sonu yaparım 1 saat bekletip yıkarım.İmkansiz canim dayanirim beklerim sakin deme ben gecen hafta islere daldim islerde epey fazlaydi bitirip yıkarim dedim 2.5 saat,tutmusum sacimda dipler tahris oldu tararken bile sızlıyordu ve o sizi birkac gün rezil ediyor seni
Eyvah eyvah... Hava çok hızlı soğudu, herles ya hasta ya hasta olacak gibi
Yıkadın mı?
Aynen.
Sonucunu paylaş bizimle, denemek isteyenler için referans olur. Hatta tarifini verirsen ilk sayfaya ekleriz.
Hatta mümkünse kim ne yapıyorsa tarifini versin ekleyelim.
yıkayınca sonucunu da paylaşırsın ki şu ara marka konusunda soru işareti olanlar faydalanır.
yikadim dün akşam ve daha fönle kurutmadan kahkullerim fonlenmis gibi kurudu düzlük konusunda cook begendim. arkada diplerim çok az kivrildi sadece onun disinda çokk cok yumusak bi yapisi oldu ama hani cok yıpranmış saçı onarir mj sanmıyorum kırıklarım hala duruyo mesela. ama düz saç isteyenlere şiddetle taavsiye ederim
bu arada dun bskim yapamadım tabi sma yarin devam hardal ile devam ediyorum.
Ben önce ıslatıp sonra şampuanlıyorum. Arınıyor gayet rahat. :SDaxı saçından arındıramayanların neler çektiğini dün anladım,ne berbat oluyormuş yahu
Yıkama şeklini yanlış yaptım, unutup şampuan sürmeden önce ıslattım,yaptığım hatanın bedelini 3 kez duş yani 9 kere şampuanlanma ve ona rağmen hala bir tuhaf duran saçlarla ödüyorum.
Hadi ya. Vallahi benm ilk defa berbat oldu,belki de çok sürdüm daxı.Ben önce ıslatıp sonra şampuanlıyorum. Arınıyor gayet rahat. :S
Bi geçen gün zorlandım. Onda da daxı aşırı fazla sürmüştüm.
Sadece diplere mi sürdün. Boylara da sürdün mü?Hadi ya. Vallahi benm ilk defa berbat oldu,belki de çok sürdüm daxı.
Diplere canım,uçlara hiç sürmedim. Eritilmeden zor olur ama,şahsen ben öyle sürsem kutuyu 3 kerede bitiririmSadece diplere mi sürdün. Boylara da sürdün mü?
Dün akşam bende temizlerken değil ama sürerken zorlandım. Benmari usulü eritmeye üşendim. Elimde eriteyim dedim pek erimedi gibi olduKış geldi ellerim ısınmıyor kanıtlandı.
Canim buyuk,ihtimalle,cok sürmüşsün burde daxi,seyrelterekmi kullanıyorsun sade haliyle kullanirsan arinmasida zor oluyor bende once,saclarimi iyice suyla yagini,akitip şampuan kullaniyorum bazen tek seferde arinıyor bazende 2 bazende yika allah yika arınmıyor bir sonrakinde dusa girmeden 15 dk once yumurta sarisini iyice surup masaj yapip yika daha kolay arinir boyleDaxı saçından arındıramayanların neler çektiğini dün anladım,ne berbat oluyormuş yahu
Yıkama şeklini yanlış yaptım, unutup şampuan sürmeden önce ıslattım,yaptığım hatanın bedelini 3 kez duş yani 9 kere şampuanlanma ve ona rağmen hala bir tuhaf duran saçlarla ödüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?