Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

Alışma süresinde olabiliyor kepek aslında ama istersen sirkeli su ile dene baktın olmadı hoş geldin kazak yıkama şampuanı

Kızlar ben buraya yazmasamda bakımlarımı yapıyorum.Dün girip yazamadım.Ama bakımımı yapmıştım.Hatta bu sabah yıkadım.Çok azimliyim çünkü yaza saçım belime gelsin istiyorum.

İşte benim saçlarım.Ne diyorsunuz kızlar yaza belime gelir mi?

Eklentiler

• IMG_0410.JPG
    33,2 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar ben buraya yazmasamda bakımlarımı yapıyorum.Dün girip yazamadım.Ama bakımımı yapmıştım.Hatta bu sabah yıkadım.Çok azimliyim çünkü yaza saçım belime gelsin istiyorum.

Yapıyorsan sorun yok

Eki Görüntüle 1899785 İşte benim saçlarım.Ne diyorsunuz kızlar yaza belime gelir mi?

Yani saç uzama hızına bağlı ama Haziran ayını baz alırsak 8 ay var, bele kadar uzamasa bile seni tatmin edecek kadar uzar. Bir ölç bakalım saçının en altından beline kadar kaç cm uzaması lazım...

İnşallah uzar hepimizin saçları.

ve veeee bugün saç duzlestirici botoks yaptırdım sonundaaaa ( şehir fırsatından 120 tl alfaparaf marka kullanildi)

o yüzden bakim azcik aksayacak gibi
umarım istediğim düzlük olur

ve veeee bugün saç duzlestirici botoks yaptırdım sonundaaaa ( şehir fırsatından 120 tl alfaparaf marka kullanildi)

o yüzden bakim azcik aksayacak gibi
umarım istediğim düzlük olur

Canım, sıhatler olsun ama alfaparfın botox ürünü yok, bu defrize sistemi olduğu için saç bakımına yönelik değil sadece düzleştirmeye yönelik bir üründür ve işlem bitiminde saç zaten yıkanır. Günlerce bekletilmiyor, bakımların neden aksasın?

Yapılan uygulama şeklini bizim keratin başlığında bir anlatsana, ben huylandım

bende huylandım :S

kuzum ben hardal kürüne yağda ekliyordum saç yağlarından badem zeytin vb.

şimdi şöyle ki,
once urunu surdu sonra fonle kuruttu ardından da duzlestirdi evet bana 3 gun beklet demedi ama hemen yikayabilirsin de demedi ben de brezilya gonu gibidir diye yikamadim yanlış mi yaptim ki

Bakımım 2 tutam biberiye otu ve 1 çubuk tarçın suda kaynatılıp ılıtıldıktan sonra saçlarımla buluşurak havluya sarıldı.Sabah yıkanacak.Sonuç ne mi yumuşacık saçlar.

burdayımmmmmmmmm

Nihayet

KilicBaligi
kuzum tamda su an kafamda yağ karışımı sürülü denk geldim benide ekleeee
ben haftasonları yapabiliyorum

Eklememe gerek yok zaten eklisin ilk sayfaya bakmadın mı?

kuzum ben hardal kürüne yağda ekliyordum saç yağlarından badem zeytin vb.

E tarifte zaten var zeytinyağı, isteyen zeytinyağı ekler isteyen badem veya hint farketmez ki.

şimdi şöyle ki,
once urunu surdu sonra fonle kuruttu ardından da duzlestirdi evet bana 3 gun beklet demedi ama hemen yikayabilirsin de demedi ben de brezilya gonu gibidir diye yikamadim yanlış mi yaptim ki

Yıka canım, o ürünü fazla bekletmeye gelmez. Hele hele umarım üzerinden yeniden düzleştirici ile geçmemişsindir.

Grip oluyor gibiyim. Donuyorum, bugün bakımı erteliyorum.
Evet havalar soğudu benimde şu an saçlarımda bakım burnumun içi yanıyor.Grip olacağım sanki.Neyse yaptım artık bakımı sabah yıkarım saçımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…