- 9 Ekim 2017
- 266
- 192
- 26
Boşuna demiyorum size kat attırmayin diye valla attırmayınMiyopum ama tipsizligimden gözlüğümü takmadım uzun süre kızlar bu nasıl dramdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boşuna demiyorum size kat attırmayin diye valla attırmayınMiyopum ama tipsizligimden gözlüğümü takmadım uzun süre kızlar bu nasıl dramdır
Ya acaba baska bi kuafore gidip duzelttirseydin de oyle mi uzatsaydin nasil kesmis ki niye boyle yapmis hic gormedim boyle bi katMiyopum ama tipsizligimden gözlüğümü takmadım uzun süre kızlar bu nasıl dramdır
Çok uzun da taktırmayiz ya :) benim kuafor 250 liraya sadece kısa olanlari en uctaki uzunlara esitleyelim dedi mantikli geldi banaDüğünümde saçlarım biraz kısaydı uzun istiyordum abim yaptı kaynak ama upuzun totomda falan ne yıkanıyor ne kuruyor ne toplanıyor ne taşıyabikiyorsun ağırlıktan 1 hafta sonra çıkardım :) 1 hafta olduğundan zarar görmedi
Bu şimdiki halimi çok siyah bence ama saçlarınla oynama sakın kendilerine gelsinler uzadıkça kestirirsinMiyopum ama tipsizligimden gözlüğümü takmadım uzun süre kızlar bu nasıl dramdır
Dugunume 3sene falan var o zamana kadar uzar demi yaDüğünümde saçlarım biraz kısaydı uzun istiyordum abim yaptı kaynak ama upuzun totomda falan ne yıkanıyor ne kuruyor ne toplanıyor ne taşıyabikiyorsun ağırlıktan 1 hafta sonra çıkardım :) 1 hafta olduğundan zarar görmedi
Aynen öyle yaptim ben de ama hala igrenc kendi kuaforum uzadikca küt yapacak bakalım ne kadar sürecekYa acaba baska bi kuafore gidip duzelttirseydin de oyle mi uzatsaydin nasil kesmis ki niye boyle yapmis hic gormedim boyle bi kat
Hiç gerek yok çok istiyorsan çıt çıtlar var bütün olarak ali expressde var ucuz alabilirsin görümceme aldık gayet güzel geldi saçÇok uzun da taktırmayiz ya :) benim kuafor 250 liraya sadece kısa olanlari en uctaki uzunlara esitleyelim dedi mantikli geldi bana
Yaa ilk fotodaki haline bayildim o sariyi actirmadan nasil tutturdunuz cok guzel benim dogal rengim koyu bi renk
Sağol canım kestirmicem böyle giderseDugunume 3sene falan var o zamana kadar uzar demi ya
Düğününde suanki sacin olsaymis duz hic yaptirmadan gitsen bile olurmus ya gercekten cok begendim
Onu takmakla ugraşamam diye dusunuyorum :)Hiç gerek yok çok istiyorsan çıt çıtlar var bütün olarak ali expressde var ucuz alabilirsin görümceme aldık gayet güzel geldi saç
Bu suan mi burdan bakildiginda katlar gitmis gibi gorunuyor bence sende tamamen dogal sacini uzatip suanki kopkoyu siyahi kestir dogal sacin uzerine boyatirsin daha kolay tutuyor renkler belki actirmana gerek bile kalmayabilirAynen öyle yaptim ben de ama hala igrenc kendi kuaforum uzadikca küt yapacak bakalım ne kadar sürecek
En son fotoda dipler kötü duruyor valla
Valla cok beğendim nazar değmesin massallah bende istiyomSağol canım kestirmicem böyle giderse
Tek parça ama tak çıkar yapıyorsun zor birşey değil kaynaklarla yatmak kolaymı sanıyorsun kafana batıyor :)Onu takmakla ugraşamam diye dusunuyorum :)
Bu biraz daha eski canım yenisi şu katlar var fotoğrafta anlaşıimiyorBu suan mi burdan bakildiginda katlar gitmis gibi gorunuyor bence sende tamamen dogal sacini uzatip suanki kopkoyu siyahi kestir dogal sacin uzerine boyatirsin daha kolay tutuyor renkler belki actirmana gerek bile kalmayabilir
Ohoo 3 seneye tabi uzar ama önemli olan dayanmak saç bu uzuyor valla benim 2 sene önce bayağı kısaydıValla cok beğendim nazar değmesin massallah bende istiyom
Suan cok koyu bunu bakira cevirirken yine yipranacak kiriklar olusacak dogal sacini ne kadar uzatabilirsen o kadar uzat dedigim gibi daha kolay tutar kendi sacinaBu biraz daha eski canım yenisi şu katlar var fotoğrafta anlaşıimiyor
Valla bildigim kadarıyla bazi kuaforler dipten biraz daha uzak takıyor o zaman batma problemi olmuyormus ama uzadıkça da kuafore gidip yeniden taktirmalari gerekiyor :)Tek parça ama tak çıkar yapıyorsun zor birşey değil kaynaklarla yatmak kolaymı sanıyorsun kafana batıyor :)