Saç Uzatma Yöntemleri Sac uzatma gunlugum :(

Düğünümde saçlarım biraz kısaydı uzun istiyordum abim yaptı kaynak ama upuzun totomda falan ne yıkanıyor ne kuruyor ne toplanıyor ne taşıyabikiyorsun ağırlıktan :KK70: 1 hafta sonra çıkardım :) 1 hafta olduğundan zarar görmedi
Çok uzun da taktırmayiz ya :) benim kuafor 250 liraya sadece kısa olanlari en uctaki uzunlara esitleyelim dedi mantikli geldi bana

Düğünümde saçlarım biraz kısaydı uzun istiyordum abim yaptı kaynak ama upuzun totomda falan ne yıkanıyor ne kuruyor ne toplanıyor ne taşıyabikiyorsun ağırlıktan :KK70: 1 hafta sonra çıkardım :) 1 hafta olduğundan zarar görmedi
Dugunume 3sene falan var o zamana kadar uzar demi ya
Düğününde suanki sacin olsaymis duz hic yaptirmadan gitsen bile olurmus ya gercekten cok begendim :KK37:

29B129AF-6DAB-4BC1-971B-E364DDA8FE84.jpeg
06193C22-F1F6-4DE5-893C-8F3B45FE9376.jpeg
7945E1AA-66FF-4AB4-BAD5-38551DE55D8F.jpeg

Ya acaba baska bi kuafore gidip duzelttirseydin de oyle mi uzatsaydin nasil kesmis ki niye boyle yapmis hic gormedim boyle bi kat
Aynen öyle yaptim ben de ama hala igrenc kendi kuaforum uzadikca küt yapacak bakalım ne kadar sürecek

Eklentiler

• IMG_20170918_095838_685.jpg
    IMG_20170918_095838_685.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 86
resimleri esimin telefonuna atip oyle yukledom tam acık sarı olmadıgı icin begeninize gore anlatcam ozellikle bakımsız ve fonsuz halini de attım1. ve 2. resim. esmerim.

hepsi filtresiz

Aynen öyle yaptim ben de ama hala igrenc kendi kuaforum uzadikca küt yapacak bakalım ne kadar sürecek
Bu suan mi burdan bakildiginda katlar gitmis gibi gorunuyor bence sende tamamen dogal sacini uzatip suanki kopkoyu siyahi kestir dogal sacin uzerine boyatirsin daha kolay tutuyor renkler belki actirmana gerek bile kalmayabilir

Bu suan mi burdan bakildiginda katlar gitmis gibi gorunuyor bence sende tamamen dogal sacini uzatip suanki kopkoyu siyahi kestir dogal sacin uzerine boyatirsin daha kolay tutuyor renkler belki actirmana gerek bile kalmayabilir
Bu biraz daha eski canım yenisi şu katlar var fotoğrafta anlaşıimiyor

Eklentiler

• 20171029_154030.jpg
    20171029_154030.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 78
Tek parça ama tak çıkar yapıyorsun zor birşey değil kaynaklarla yatmak kolaymı sanıyorsun kafana batıyor :)
Valla bildigim kadarıyla bazi kuaforler dipten biraz daha uzak takıyor o zaman batma problemi olmuyormus ama uzadıkça da kuafore gidip yeniden taktirmalari gerekiyor :)

X