- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
tatli hardal vermişler sana aci diye belirtmedinmi:)) sorun değil canım bende hiç yanma falan olmuyor hardal yerine başka bise mı verdiler acaba:))
Bakmadım hiç yenisini alcam artık:))hepsi siyah olur ama aci olan çekilince siyahli sarili karisim gibi oluyor tadina baksaydin keske
Uzama var canım rengi de bayağı açılmışKızlar merhaba 2gündür banlıydım giremedim şimdi ilk sayfaya 6 fotograftan oluşan 2 kolaj yükleyeceğim ve yorumlarınızı bekliyorum
Ayrıca yarın kahkül kestiricem fotosunu da koyuyum sizce nasıl
Canım bence kahkül kestirme. Kahkülden kurtulmak çok zor . Kahkül olunca ne kadar uzarsa kısa duruyor. Ünlülere falan bak onlar bile kahkülü uzun süre kullanmıyor. Kahkül geçici bi güzellik bence hepsi uzun kalsın. Kullanımı uzun vadede çok zorBu da beğendiğim kahkül modeli nasıl sizce?
Sevgilim istedi bir kerelik kullanıyım dedim bende yaza kadar uzamaz mı kiCanım bence kahkül kestirme. Kahkülden kurtulmak çok zor . Kahkül olunca ne kadar uzarsa kısa duruyor. Ünlülere falan bak onlar bile kahkülü uzun süre kullanmıyor. Kahkül geçici bi güzellik bence hepsi uzun kalsın. Kullanımı uzun vadede çok zor
Kahkül modeli nasıl sence canımUzama var canım rengi de bayağı açılmış
Boyayinca geçer kokusu canım benimde öyleydi söylemiştim sana:))Kedimi veterinere götürdüm şimdi kuaföre gidicem ama burnuma hala geçen sürdügüm sarımsak kokusu geliyor saçımı yıkadım bir daha aslaaaa sürmem ne illet bir şeymiş internette her gördügünü denememek lazımmış
Güzel ben beğendim inşallah sıkılıp pişman olmazsınKahkül modeli nasıl sence canım
Canım bence model güzel ama her kuaför bunu böyle aynı şekilde kesemezKedimi veterinere götürdüm şimdi kuaföre gidicem ama burnuma hala geçen sürdügüm sarımsak kokusu geliyor saçımı yıkadım bir daha aslaaaa sürmem ne illet bir şeymiş internette her gördügünü denememek lazımmış
Canım ne yaptın ?Kedimi veterinere götürdüm şimdi kuaföre gidicem ama burnuma hala geçen sürdügüm sarımsak kokusu geliyor saçımı yıkadım bir daha aslaaaa sürmem ne illet bir şeymiş internette her gördügünü denememek lazımmış
Güzel ben beğendim inşallah sıkılıp pişman olmazsın
Kızlar kestirdim geldim saçımın boyunu da eşitlettirdim biraz kısaldı kahkülüme bayıldım kuafördeki herkes çok beğendi uzadıkça kestiricem kahkülümü artıkCanım bence model güzel ama her kuaför bunu böyle aynı şekilde kesemez
Fotoğraf bekliyoruz :)Kızlar kestirdim geldim saçımın boyunu da eşitlettirdim biraz kısaldı kahkülüme bayıldım kuafördeki herkes çok beğendi uzadıkça kestiricem kahkülümü artık
Fotograf atıcam şimdi 1.sayfayaCanım ne yaptın ?