Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel olmuş canım benim, çok yakışmış yeni model güle güle kullan güle güle uzat :)Yükledim kızlar 1.sayfada
Çok teşekkürler canım beğenmene sevindim bende çok yakıştırdımÇok güzel olmuş canım benim, çok yakışmış yeni model güle güle kullan güle güle uzat :)
Jameya 1. Sayfaya koydum fotomu kestrdim geldim :)
Teşekkür ederim evet çok beğendim :) kuaföre şu fotoyu gösterdimÇok güzel olmuş güle güle kullan canım :) beğendin sende dimi? :))
Saç kahkülü haricinde boyattın mı ?Teşekkür ederim evet çok beğendim :) kuaföre şu fotoyu gösterdim
Teşekkür ederim evet çok beğendim :) kuaföre şu fotoyu gösterdim
Boyatmadım canım kendim boyuyorum saçımı 7.1Saç kahkülü haricinde boyattın mı ?
Teşekkürler darısı sana :)Çok sevindim beğenmene,rahatlıkla kullanırsın :)
Hangi marka canım boyan ?Boyatmadım canım kendim boyuyorum saçımı 7.1
Kolestom kullanıyorumHangi marka canım boyan ?
Çok güzel :) Bende koyu yaptırdım ya turunculuk oldu altta sarı oluncaKolestom kullanıyorum
Güzel mi rengi
Senin saçınım rengi çok güzeldi ne renge boyattınÇok güzel :) Bende koyu yaptırdım ya turunculuk oldu altta sarı olunca
Çok turunculuk oldu rengi küllülükten çıktı, kötü bir hal almıştı ve bu renk çok yakıştı :) Koyu renkler bana yakışıyor :)Senin saçınım rengi çok güzeldi ne renge boyattın
Bana da koyu renkler yakısıyor aslında hatta bugun kuaför dedi çok beyazsın sama kahverengi yakısır diyeÇok turunculuk oldu rengi küllülükten çıktı, kötü bir hal almıştı ve bu renk çok yakıştı :) Koyu renkler bana yakışıyor :)
Bence de ama bozma saçlarını güzelBana da koyu renkler yakısıyor aslında hatta bugun kuaför dedi çok beyazsın sama kahverengi yakısır diye
Bende çok kararsızım zaten saç rengi konusundaBence de ama bozma saçlarını güzel
Bende çok kararsızım tam kendi rengi geldi derken loreal sunkiss ile açtım sonrasında koyu renge boyattım yeni daha yaniBende çok kararsızım zaten saç rengi konusunda
Çok beğendim canım yakismisKızlar kestirdim geldim saçımın boyunu da eşitlettirdim biraz kısaldı kahkülüme bayıldım kuafördeki herkes çok beğendi uzadıkça kestiricem kahkülümü artık