- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.177
- 34
Aa hiç duymadım onu nasıl kullanılıyor diplere mi sıkılıyormuşEvet canım yedigimizden çok hızlı uzatıyormuş saçı
Benim nemlemdirmem gerek saçımı
Yağlanmıyor çünkü kupkuru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa hiç duymadım onu nasıl kullanılıyor diplere mi sıkılıyormuşEvet canım yedigimizden çok hızlı uzatıyormuş saçı
Elseve mucizevi yağ o konuda iyiydi gliss bitince tekrar elseve alıyım yağlı bırakıyoduKuru saçlar için olan sampuan kullan canım yada serum kullan hemen yaglandirmaz ama bi kaç düzenli kullanımdan sonra yağlanır ve sürekli saçınla oyna masaj yap tara yağlanmayı hızlandırır
Bende aktardan aldım tohum halindeydi makinede çekti ama bunlar da yiyiliyor bayağı da yararlıymış araştırdımkızlar siz söyleyince internetten baktım ama yediğimiz hardal değil
aktarlarda satılan kuru hardal tozu saçı bir ayda 5 6 cm uzatır diyor bütün sitelerde
öyle miBende aktardan aldım tohum halindeydi makinede çekti ama bunlar da yiyiliyor bayağı da yararlıymış araştırdım
10 tl ye aldım canımöyle mi
pahalı birşey miydi..
bende almak istiyoruım
he iyi kullanabldinmi10 tl ye aldım canım
Miktarlarini hatırlamıyorum ama malzemeler hardal toz şeker zeytinyağı ve su karıştırıp krem kıvamına gelince sürüp en az 15 dk en fazla 2 saat bekletiliyormus
evet aktarlarda satilan kuru hardal ama dikkat etmeniz gereken aci olmasi gerek haftada 1 gun yapiliyor bu bakim ben duzenli uyguladim 5-6 cm asla uzatmaz ama.uzatmaya etkisi fazla.kızlar siz söyleyince internetten baktım ama yediğimiz hardal değil
aktarlarda satılan kuru hardal tozu saçı bir ayda 5 6 cm uzatır diyor bütün sitelerde
Şimdi sürdüm strecledim bere taktım bekleyecem şimdilik bi yanma falan hissetmiyorum yanlış mı aldım acaba (he iyi kullanabldinmi
nasıll
Canım senin aldığın hardalın rengi nasıl bana siyah hardal tohumunu çekip de verdilerevet aktarlarda satilan kuru hardal ama dikkat etmeniz gereken aci olmasi gerek haftada 1 gun yapiliyor bu bakim ben duzenli uyguladim 5-6 cm asla uzatmaz ama.uzatmaya etkisi fazla.
hardal seker su yumurtayla yapilanda vardi ama.ben hardal mayonez ilik su badem yağıyla yaptim.asla bekleme suresini 1 saat bile yapmayin hele 2 saat inanilmaz tahris eder zaten sürdükten 5 dk aonra yanmaya basliyor kafa derisi en ideali yarim saat 45 dk
Canim pardon sevda buzere sormussun. Bende bu aksam yaptim da tel birax ayarsiz. Atlamisim hemen afedersinCanım senin aldığın hardalın rengi nasıl bana siyah hardal tohumunu çekip de verdiler
:)) sorun değil canım bende hiç yanma falan olmuyor hardal yerine başka bise mı verdiler acaba:))Canim pardon sevda buzere sormussun. Bende bu aksam yaptim da tel birax ayarsiz. Atlamisim hemen afedersin
Bende yumurta şeker yağ ve su koydumCanim ben daha once de bi iki kere yapmistim hic yanma olmuyordu. Icine o zaman yumurta seker atmisim bu defa sade yapinca yandi ilk defa
hepsi siyah olur ama aci olan çekilince siyahli sarili karisim gibi oluyor tadina baksaydin keskeCanım senin aldığın hardalın rengi nasıl bana siyah hardal tohumunu çekip de verdiler