Bende hergün yıkıyordum öyle bi kurutmuşum ki 5 gündür yıkamadım hala yağlanmadıalizade saç iksiri aldım onu sürüyorum, evet benimde hatam saçımı çok sık yıkamam..
2 günde 1 bazen hergün yıkıyorum ..
artık 3 günde 1 yıkayacağım
:):))Bende hergün yıkıyordum öyle bi kurutmuşum ki 5 gündür yıkamadım hala yağlanmadı
Benimki de öyleydi:):))
bu yıpranık görüntünün gitmesi için ne yapmalıyım
mutlaka alıcam görüntüyü toparlasın istiyorumBenimki de öyleydi
Elseve mucizevi yağ iyi geldi tavsiye ederim
Sampuanın kremin ne canımmutlaka alıcam görüntüyü toparlasın istiyorum
birazdan saçımı arkadan çekecek birini bulduğum gibi fotoğrafımı yükleyeceğim
şampuanım ısırgan otlu bitkisel adını unuttum amaSampuanın kremin ne canım
Bende gülsuyu damlatmıştım pek bi değişiklik görmedimşampuanım ısırgan otlu bitkisel adını unuttum ama
içine sarımsak rendeledim birazda saç bakım yağı kattım
okudum gül suyuda iyiymiş bugünde şampuana birkaç damla katcam gül suyu
kremimde pantene yağ terapisi
bitince onu da bitkisel veya daha yoğun nemlendirme özelliği olanından alcam
çok kokuyor ama değer ..Bende gülsuyu damlatmıştım pek bi değişiklik görmedim
Sarımsak kokmuyor mu
Ben bikere sürdüm diplere yarım saat durdu daha fazla bekleyemedim evdekiler rahatsız oldu hemen yıkattılarçok kokuyor ama değer ..
dün akşam yıkadım şuan bile kokuyor
:)) ben kafamda soğanla bile uyudum :)Ben bikere sürdüm diplere yarım saat durdu daha fazla bekleyemedim evdekiler rahatsız oldu hemen yıkattılar
Saçım senimki kadar uzun olsa bana yeter sence kaç ayda o kadar olur :):)) ben kafamda soğanla bile uyudum :)
2 3 ayda olur bence. ama bu 2 3 ayda saçına ısı işlem uygulama bakım yap hergün yıkama vsSaçım senimki kadar uzun olsa bana yeter sence kaç ayda o kadar olur :)
2-3ayda o kadar olursa iyi ama yavaş uzuyor benim saçım2 3 ayda olur bence. ama bu 2 3 ayda saçına ısı işlem uygulama bakım yap hergün yıkama vs
kafana takmadığın zaman çabuk uzuyor nedense2-3ayda o kadar olursa iyi ama yavaş uzuyor benim saçım
Mecbur takıyorum şuan çok kısa çünkü beğenmiyorumkafana takmadığın zaman çabuk uzuyor nedense
fön çekmek saçı çok yıpratır mı acabaMecbur takıyorum şuan çok kısa çünkü beğenmiyorum
Düzleştiriciden daha az yıpratıyo galiba ama tabiki yüksek ısı yıpranma olurfön çekmek saçı çok yıpratır mı acaba
Nasıl hardal canım normal markette satılan yediğimizden miKızlar hardal aldım aktardan bugün kullanmaya baslayacam inşallah uzatır ya
Evet canım yedigimizden çok hızlı uzatıyormuş saçıNasıl hardal canım normal markette satılan yediğimizden mi