Saç Uzatma Yöntemleri Sac uzatma gunlugum :(

Canım bende sarımsak kullanmıştım saçımı boyayana kadar gitmedi kokusu her yıkamamda her düzlestirmemde çok kötü kokuyordu inşallah sende olmaz
3 kere sampuanladım 1 kere kremledim gitti sayılır ama hala biraz var
Ben yarım saat beklettim saçımda neyse ki. 1 gün bekletseydim ömrü billah çıkmazdı

Senin saçının uzunluğu şuan ne kadar canım
Bi yazı okudum sende 1 kez 2 hafta saçı yıkamamak gerekir gibi bir şey
Onu deneyeceğim
Canım ben sürekli yıkıyorum saçımı kozmik bakima göre sürekli bakım yapıyorum o yüzden iki günde bir saç yıkıyorum ama yaptığım çok yanlış çünkü saç aslında kendi yağıyla besleniyor

Bende hergün yıkıyodum şuan zor tutuyorum kendimi 5 gün oldu ama 2 haftaya tamamlamak gerekiyomuş
İlginç olan da 5 gündür saçımı yıkamadım hala yağlanmadı
Saçımı yıkaya yıkaya kurutmuşum

2 haftada saçın mantar olmasın kuzum.

Kendi yağı ile kalınca da ıslak gibi oluyor sonuçta. 2 hafta çok uzun zaman. En azından suyla veya karbonat/sirkeyle yıkardım ben olsam

Merhabalar, ben de aranıza katılmak istiyorum..
saçlarımı yeni kestirdim şuanda sarı.kestirdiğimden beri ne fön ne düzleştirme ne maşa
hiçbirini kullanmadım
saçımı 2 aralıkta kestirdim.

Merhabalar, ben de aranıza katılmak istiyorum..
saçlarımı yeni kestirdim şuanda sarı.kestirdiğimden beri ne fön ne düzleştirme ne maşa
hiçbirini kullanmadım
saçımı 2 aralıkta kestirdim.
Dax supergro öneriyorum canım hoşgeldin
Barcelino kullanmanı öneriyorum
Birde çok sık yıkama kurumasın

Dax supergro öneriyorum canım hoşgeldin
Barcelino kullanmanı öneriyorum
Birde çok sık yıkama kurumasın
alizade saç iksiri aldım onu sürüyorum, evet benimde hatam saçımı çok sık yıkamam..
2 günde 1 bazen hergün yıkıyorum ..
artık 3 günde 1 yıkayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…