- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.177
- 34
Mucizevi yağ sürmüştüm çekmeden önce ıslak gibi görünen yerler o yüzdenCanım uzamış yine ve canlanmış gibi geldi :)
Ayy çok sevindim ya teşekkür ederim biraz toparlandı canlandı gerçekten :)
Dökülmesi de dursaydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mucizevi yağ sürmüştüm çekmeden önce ıslak gibi görünen yerler o yüzdenCanım uzamış yine ve canlanmış gibi geldi :)
Uzamış canım.rengide güzel olmuş benceUzama var mı ve boyam aktı rengi konusunda yorumlarınızı bekliyorum
Kalınlaşmış saçın canım.hacimli olmuş dolgun duruyo maşallahMucizevi yağ sürmüştüm çekmeden önce ıslak gibi görünen yerler o yüzden
Ayy çok sevindim ya teşekkür ederim biraz toparlandı canlandı gerçekten :)
Dökülmesi de dursaydı
Çok teşekkür ederim canım çok sevindimmmUzamış canım.rengide güzel olmuş bence
Dalgalarım düzeliyor galiba yavas yavasKalınlaşmış saçın canım.hacimli olmuş dolgun duruyo maşallah
Şuan şampuan saç kremi durulanmayan ktrm ve elseve mucizevi yağ başka bir şey kullanmıyorumEki Görüntüle 2076906 Bende bugün avm de gezerken rossmann rasladım ve oradan bu zeytin yağını aldım. fiyatı 13 tl.daha öncede sarımsaklısını almışrım gayet güzel bi ürün kokusu parfüm gibi ama etkili olduğunu düşünüyorum.sen şimdi neler uyguluyorsun canım tam olarak.
Akşam diplere sarımsak sürüp streçliyip yatıcam yarın da yıkayıp sirkeli suyla durularım
Haftada 1 sarımsak sürüyüm bakalım[/QUOT
inşallah faydasını gçrürsün canım.sarımsak saç çıkarıyor bide.saç diplerini kontrol et kısa saçlar çıkarsa fayda ediyor demektir.benim öyle olmuştu saç tepemde kısa saçlar çıkmıştı.
Bu saç rengi de çok güzelmişBenim saçlarım kestirdiğimde şu boydaydıEki Görüntüle 2077078 şimdi bu boya geldiEki Görüntüle 2077079 yaklaşık 4 ay oluyor.dün gece zeytin yağı sürdüm öyle yattım.halada kafamda saçım beslensin iyice diye neme doysun diye yıkamadım henüz. foto benim değil.ama saçımın boyuyla aynı
Canım bende sarımsak kullanmıştım saçımı boyayana kadar gitmedi kokusu her yıkamamda her düzlestirmemde çok kötü kokuyordu inşallah sende olmazGece böyle yatmıcam 2 saat sonra yıkarım çok rahatsız olduk kokusundan :)
evet canım bende çok beyendim tarçın rengini çok severim zaten.Bu saç rengi de çok güzelmiş
evet canım sarımsak malesef çok kokuyo bende o yüzden kullanmıyorumGece böyle yatmıcam 2 saat sonra yıkarım çok rahatsız olduk kokusundan :)