Saç Uzatma Yöntemleri Sac uzatma gunlugum :(

vatika_zeytin_yag.jpg Bende bugün avm de gezerken rossmann rasladım ve oradan bu zeytin yağını aldım. fiyatı 13 tl.daha öncede sarımsaklısını almışrım gayet güzel bi ürün kokusu parfüm gibi ama etkili olduğunu düşünüyorum.sen şimdi neler uyguluyorsun canım tam olarak.:KK37:

Eki Görüntüle 2076906 Bende bugün avm de gezerken rossmann rasladım ve oradan bu zeytin yağını aldım. fiyatı 13 tl.daha öncede sarımsaklısını almışrım gayet güzel bi ürün kokusu parfüm gibi ama etkili olduğunu düşünüyorum.sen şimdi neler uyguluyorsun canım tam olarak.:KK37:
Şuan şampuan saç kremi durulanmayan ktrm ve elseve mucizevi yağ başka bir şey kullanmıyorum :KK37:

Bu konuda inşallah belime kadar geldiğini göreceğiz hep beraber kızlar :KK37:
Hatta gelin saçımı falan da yüklerim inşallah

Akşam diplere sarımsak sürüp streçliyip yatıcam yarın da yıkayıp sirkeli suyla durularım
Haftada 1 sarımsak sürüyüm bakalım

Benim saçlarım kestirdiğimde şu boydaydı japon-sac-modeli4.jpg şimdi bu boya geldi feminine_photo_03_06.jpg yaklaşık 4 ay oluyor.dün gece zeytin yağı sürdüm öyle yattım.halada kafamda saçım beslensin iyice diye neme doysun diye yıkamadım henüz. foto benim değil.ama saçımın boyuyla aynı:KK37:

Akşam diplere sarımsak sürüp streçliyip yatıcam yarın da yıkayıp sirkeli suyla durularım
Haftada 1 sarımsak sürüyüm bakalım[/QUOT
inşallah faydasını gçrürsün canım.sarımsak saç çıkarıyor bide.saç diplerini kontrol et kısa saçlar çıkarsa fayda ediyor demektir.benim öyle olmuştu saç tepemde kısa saçlar çıkmıştı.:KK37:

Sarımsagım suyunu diplere sürdüm 2 dk içinde kuruyup sertleştiriyo saçı
Zeytinyagı çörekotu karısımı sürdüm streçledim ama bir daha yapmıcam sanırım çünkü bütün ev sarımsak koktu rahatsız oldu evdekiler

X