Saçım uzayınca ombre gibi durur uçlarda belki güzel olmaz mıOkadar üzüldün canım bi de
OLur canım. benim saçım ombre olmuştu .kendi saçım çeneme kadar gelmişti.uçları belime kadar açık sarıydı küllü.çok güzel duruyodu .omre zaten her daim moda.enisi bırak kendi haline böyle uzasın boşuna boyaşlara para verme akıyo gidiyo çünki.Saçım uzayınca ombre gibi durur uçlarda belki güzel olmaz mı
Canım en son attığın fotorafta saçların baya dalgalıÜzülmüştüm dalgalarım gitti diye
Bende hiç beyenmedim saç gözeneklerimi tıkadı bide zor yıkanıyo saçlarımıda baya döktü.bıraktıktan sonra saçlarım kendine geldi .kesinlikle bidaha almıcam uzatıyo evet ama bi okadarda zarar veriyo.Dax kullanmak çok büyük hata bence. Dax in büyük kısmı vazelin. Içinde eser miktarda yağ var.
Bir dönem ben de kullandım. Saç köklerimi tıkadı öbek öbek saçım döküldü. Hiç egzama olmamış saçım yağlı egzama oldu. Doktora gittim losyon kullandım geçti.
Nefret ediyorum dax tan
Evet canım kısa sürede hızlı uzattı ama dökmeye başladı banyoda avuç avuç dökülüyorBende hiç beyenmedim saç gözeneklerimi tıkadı bide zor yıkanıyo saçlarımıda baya döktü.bıraktıktan sonra saçlarım kendine geldi .kesinlikle bidaha almıcam uzatıyo evet ama bi okadarda zarar veriyo.
Rengi nasıl olmuş aktı yine ama daha fazla akmazsa suan çok güzelCanım en son attığın fotorafta saçların baya dalgalı
Evet canım bende küçük kutu almıştım.dökülmen çoksa dökülmeler için olan şampuanlardan almalısın .bide krem kesinlikle kullanma dahada çok döker.sarımsak zeytin yağı diyodunya onu kullan sarımsak saç çıkarıyor.zeytin yağıda saçı onarıyor.bioblas sarımsaklı şampuan ben kullanmadım ama alabilirsin kokusuzmuş fiyatıda ucuz 10 tl civarı bi fiyatı varEvet canım kısa sürede hızlı uzattı ama dökmeye başladı banyoda avuç avuç dökülüyordökülmesi ne zamam durur acaba bırakalı 1 hafta oldu heralde
1küçük kutu bitirdim dax
Rengi bence güzel.ombre olur dediğin gibi sonrada uçlarını kestirirsin.Rengi nasıl olmuş aktı yine ama daha fazla akmazsa suan çok güzel
Normalde daha dalgalıydı benim saçım
Ben bunun hızlı uzatanını kullanmıştım güzeldiKızlar bu şampuanı kullanan varmı hiç kullndınızmı. şampuanım bitince ne alsam diye araştırıyorumdaEki Görüntüle 2076339
Daha akmaz inşallahRengi bence güzel.ombre olur dediğin gibi sonrada uçlarını kestirirsin.
Saç dökülmesine falan iyi geliyormu canım.bide saçı uzatıyormu?Ben bunun hızlı uzatanını kullanmıştım güzeldi
Saçındaki bütün boyalar nasıl akmışki ne kullandınDaha akmaz inşallah
Kokusu yumuşatması falan güzel ama uzatmaya faydasını pek görmedim canımSaç dökülmesine falan iyi geliyormu canım.bide saçı uzatıyormu?
Şampuan, saç kremi, durulanmayan krem ve mucizevi yağ dışında bir şey kullanmıyorum canım ama boyayalı 1 hafta oldu 3 kez yıkadımSaçındaki bütün boyalar nasıl akmışki ne kullandın
Fotoğrafı bulamadım canımUzama var mı ve boyam aktı rengi konusunda yorumlarınızı bekliyorum
İlk mesajda kuzum 1.sayfadaFotoğrafı bulamadım canım
Canım uzamış yine ve canlanmış gibi geldi :)İlk mesajda kuzum 1.sayfada