Saç Uzatma Yöntemleri Sac uzatma gunlugum :(

Saçım uzayınca ombre gibi durur uçlarda belki güzel olmaz mı
OLur canım. benim saçım ombre olmuştu .kendi saçım çeneme kadar gelmişti.uçları belime kadar açık sarıydı küllü.çok güzel duruyodu .omre zaten her daim moda.enisi bırak kendi haline böyle uzasın boşuna boyaşlara para verme akıyo gidiyo çünki.

Bende hiç beyenmedim saç gözeneklerimi tıkadı bide zor yıkanıyo saçlarımıda baya döktü.bıraktıktan sonra saçlarım kendine geldi .kesinlikle bidaha almıcam uzatıyo evet ama bi okadarda zarar veriyo.

Evet canım kısa sürede hızlı uzattı ama dökmeye başladı banyoda avuç avuç dökülüyor dökülmesi ne zamam durur acaba bırakalı 1 hafta oldu heralde
1küçük kutu bitirdim dax

Kızlar bu şampuanı kullanan varmı hiç kullndınızmı. şampuanım bitince ne alsam diye araştırıyorumda

Evet canım kısa sürede hızlı uzattı ama dökmeye başladı banyoda avuç avuç dökülüyor dökülmesi ne zamam durur acaba bırakalı 1 hafta oldu heralde
1küçük kutu bitirdim dax
Evet canım bende küçük kutu almıştım.dökülmen çoksa dökülmeler için olan şampuanlardan almalısın .bide krem kesinlikle kullanma dahada çok döker.sarımsak zeytin yağı diyodunya onu kullan sarımsak saç çıkarıyor.zeytin yağıda saçı onarıyor.bioblas sarımsaklı şampuan ben kullanmadım ama alabilirsin kokusuzmuş fiyatıda ucuz 10 tl civarı bi fiyatı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…