Bu konu birde bitane daha vardı o sarımsagı ezip diplere sürdüm sonra zeytinyagı sürüp beklettim1 ayda 15cm uzadı yazmıştı ve fotosu da vardı gercekten uzamıştı onu da bulucamtamam canım
Canım bu kullanıcı sadece sarımsaktan bahsetmiyor.ampul kullanmış,karışık bakım yağları kullanmış,sıvılaştırılmış keratin kullanmış,haftada 1 kere sarımsak kullanmış,tek başına sarımsak etkili olamamış anladığım kadarıyla hepsi birlikte işe yaramış sanırım sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında canımBu konu birde bitane daha vardı o sarımsagı ezip diplere sürdüm sonra zeytinyagı sürüp beklettim1 ayda 15cm uzadı yazmıştı ve fotosu da vardı gercekten uzamıştı onu da bulucam
Bu da diğer konu sarımsakla uzatan https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/2-haftada-2-cm-uzayan-saclar.746964/
Ya deliricem o sarımsak ve zeytinyagı kullaananı bulamadım 75 sayfalık bi bölüm saç uzatma bölümü keşke ekran görüntüsü alsaydım. Fotograf da yüklemişti cidden uzama vardı. Sarımsağı deneyeceğim ben ne kaybederiz ki sonuçta doğal bir şey deneyecegiz hemde kullanan memnun olan çok var. O konuyu da bulursam atıcam sana tekrar tekrar bakıyorumCanım bu kullanıcı sadece sarımsaktan bahsetmiyor.ampul kullanmış,karışık bakım yağları kullanmış,sıvılaştırılmış keratin kullanmış,haftada 1 kere sarımsak kullanmış,tek başına sarımsak etkili olamamış anladığım kadarıyla hepsi birlikte işe yaramış sanırım sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında canım
Canım sarımsak ve zeytin yağını duymuştum ben hatta denemiştim saç çıkarıyor sarımsak .uzama olarakta uzatıyor .bence bi dene ben kokusundan dolayo cesaret edemiyorum evde kokusu zor gidiyo ama sen dene bakalım istiyosan belki fayda eder .Ya deliricem o sarımsak ve zeytinyagı kullaananı bulamadım 75 sayfalık bi bölüm saç uzatma bölümü keşke ekran görüntüsü alsaydım. Fotograf da yüklemişti cidden uzama vardı. Sarımsağı deneyeceğim ben ne kaybederiz ki sonuçta doğal bir şey deneyecegiz hemde kullanan memnun olan çok var. O konuyu da bulursam atıcam sana tekrar tekrar bakıyorum
Benim saçlarım dökülmezdi daxtan sonra dökülüyorCanım sarımsak ve zeytin yağını duymuştum ben hatta denemiştim saç çıkarıyor sarımsak .uzama olarakta uzatıyor .bence bi dene ben kokusundan dolayo cesaret edemiyorum evde kokusu zor gidiyo ama sen dene bakalım istiyosan belki fayda eder .
Tamam canım dene bakalım kokusu kalmıyorsa elma sirkesiyle iyimiş.mutlaka faydasını görürsün canım.Benim saçlarım dökülmezdi daxtan sonra dökülüyor
Kokusu için elma sirkesi demişler canım hiç kokusu kalmıyomuş
Haftasonu denerim araştırıyım da nasıl yapıldıgını
Ay inşallah yaTamam canım dene bakalım kokusu kalmıyorsa elma sirkesiyle iyimiş.mutlaka faydasını görürsün canım.
Benim saçımda açıcı vardi.saçım sarıydı düzleştirici kullanıyodum katlı kestirmiştim v kesim .sonra kendi rengibi yıllardan beri özlemiştim hep boyuyodum her renge kendi saç rengimi merak ettim.özledim daha doğrusu iyikide kestirmişim aslında şuanki halimden memnunum kısa olmasıda rahatsız etmiyo ama uzun saçı çok daha fazla seviyorum düzleştirince falan çok güzel duruyo kıvırcık falan yapıncaAy inşallah ya
Sen saçlarını neden kestirdin
Tamamen gitti mi boyalı yerlerBenim saçımda açıcı vardi.saçım sarıydı düzleştirici kullanıyodum katlı kestirmiştim v kesim .sonra kendi rengibi yıllardan beri özlemiştim hep boyuyodum her renge kendi saç rengimi merak ettim.özledim daha doğrusu iyikide kestirmişim aslında şuanki halimden memnunum kısa olmasıda rahatsız etmiyo ama uzun saçı çok daha fazla seviyorum düzleştirince falan çok güzel duruyo kıvırcık falan yapınca
Evet canım boyalı yerler tamamen gitti.açıcıdan kurtulduğunda kendi boyasız saçın geldiğinde dalgasıda geri gelir canım.Tamamen gitti mi boyalı yerler
Bende uzun saç hastasıyım ya benim saçım dalgalıydı birde şimdi boyadan düzleştirmeden dalgası da kalmadı geri gelir mi
Yaa çok sevindim dalgalarım gitti diye çok üzülmüştümEvet canım boyalı yerler tamamen gitti.açıcıdan kurtulduğunda kendi boyasız saçın geldiğinde dalgasıda geri gelir canım.
Üzülmüştüm dalgalarım gitti diyebuğday tenliyim canım.bencede açıcı kullanmadan boyarsan daha iyi olur saçın yıpranmaz dalgaları gitmez canım
Benimde hiç dökülmeyen saçım avuç avuç döküküyorDax kullanmak çok büyük hata bence. Dax in büyük kısmı vazelin. Içinde eser miktarda yağ var.
Bir dönem ben de kullandım. Saç köklerimi tıkadı öbek öbek saçım döküldü. Hiç egzama olmamış saçım yağlı egzama oldu. Doktora gittim losyon kullandım geçti.
Nefret ediyorum dax tan
Boşuna sarıcık değilim yapıştı bana kurtulamıyorumSaçın yine sapsarı olmusss
Boya tutmaz bu saç