Bence saçın dax ve bakımlar sayesinde uzamıştır canım.boyanın saça faydası yok ama koyu renk boyalar saçı yumuşatıyor diyolar.nekadar doğru bilemem.ama ben boyanın zarar verdiği düşüncesindeyim ama kına mesela kimyasal olmadığı için saçı çok besliyo kırıklarını onarıyo .eyer illa bir boya düşüncesi olanlara kınayı tavsiye ederim.çeşitli renkleride mevcut piyasada.Ahahh aynen öyle valla kendi haline bırakmak en iyisi ama bir şey söyleyeyim mi bugun eski fotolara baktım boyasız saclarım çok ince ve azmış
Boya zararlı falan ama uzamaya hızlandırma etkisi va bende biraz kalınlaştırıp çoğaltma da yaptı sanki
Ayy hayır asla kına berbat bir şey ben senelerce kullandım aslaaa ve asla önermiyorum. Hem dönüşü zor açtırmadan olmuyor hemde saçı aşırı kurutup döküyodBence saçın dax ve bakımlar sayesinde uzamıştır canım.boyanın saça faydası yok ama koyu renk boyalar saçı yumuşatıyor diyolar.nekadar doğru bilemem.ama ben boyanın zarar verdiği düşüncesindeyim ama kına mesela kimyasal olmadığı için saçı çok besliyo kırıklarını onarıyo .eyer illa bir boya düşüncesi olanlara kınayı tavsiye ederim.çeşitli renkleride mevcut piyasada.
Demekki saçtan saça fark oluyor canım .ben kokusunu bile beyeniyorum.saçımada her zaman yumuşaklık vermiştir.rengide parlak oluyor.tabi saçını devamlı boyayan lara önermem çünki dediğin gibi kınadan kurtulmak ancak saç uzayınca mümkün oluyor.kınalı saç açıcıyla açılmıyor.Ayy hayır asla kına berbat bir şey ben senelerce kullandım aslaaa ve asla önermiyorum. Hem dönüşü zor açtırmadan olmuyor hemde saçı aşırı kurutup döküyod
Benim ilk mesajımda kahverengi saçım varya o kahveremgi hint kınasıydı işte. Açıcıyla actım platın gibi açıldı hemde :)Demekki saçtan saça fark oluyor canım .ben kokusunu bile beyeniyorum.saçımada her zaman yumuşaklık vermiştir.rengide parlak oluyor.tabi saçını devamlı boyayan lara önermem çünki dediğin gibi kınadan kurtulmak ancak saç uzayınca mümkün oluyor.kınalı saç açıcıyla açılmıyor.
Ben hint kınası hiç kullanmadım kabe kınası kullandım hakiki öz kına.hint kınası en sert kına bildiğim kadarıyla yapısı en çıkmayan kına yani.toz hali ne renk oluyo canım.benim dediğim toz hali yeşil olan.Benim ilk mesajımda kahverengi saçım varya o kahveremgi hint kınasıydı işte. Açıcıyla actım platın gibi açıldı hemde :)
Boya tutmuyor kınaya
Bide sertleştiriyor
Tabi benim dediğim hint kınası
Yok benim dediğim hint kınası canım rengine göre değişiyor mesela kızılı var siyahı var kahverengisi var saırısı varBen hint kınası hiç kullanmadım kabe kınası kullandım hakiki öz kına.hint kınası en sert kına bildiğim kadarıyla yapısı en çıkmayan kına yani.toz hali ne renk oluyo canım.benim dediğim toz hali yeşil olan.Eki Görüntüle 2074839 benim dediğim bu canım.
Bide kınayı aktarlardan almak gerekiyor açık satılıyo ya onlardan.saç boyan ne alemde akma oluyomu yıkarken.Yok benim dediğim hint kınası canım rengine göre değişiyor mesela kızılı var siyahı var kahverengisi var saırısı var
Kahverrngsi kahverengi galiba diğerleri de kahverengi
Dediğim gibi çok sertleştirdi saçımı birdaha asla
Ama rengi parlaklıgı da çok güzeldi
Daha dün boyadımya canım yıkamadım henüz ama tabi 1 ayda sarılae tekrar çıkar boya bu akar mutlakaBide kınayı aktarlardan almak gerekiyor açık satılıyo ya onlardan.saç boyan ne alemde akma oluyomu yıkarken.
Doğal saçımı uzatıcam inşallah umudum var yaza kadar belimle omzum arasında bi yerlerde olurBoya saçın yüzeyine tutunduğu için saç telini kalınlaştırir. Daha gür gözükür. Açıcı ise inceltir. Ben de saçımı boyayınca daha gür hissederdim. Doğru tespit sarıcık
Ama işte sık boyamak saç uçlarını kupkuru yapıyor. Asla boyasız doğal saç gibi yumuşak olmuyor. Hatta ilk boyandığı zaman aldatıcı bir yumuşaklık ve parlaklık oluyor ama bikac hafta sonra kupkuru kazık gibi saç uçları
kesinlikle kendi saçını uzat canım asla pişman olmassın.Doğal saçımı uzatıcam inşallah umudum var yaza kadar belimle omzum arasında bi yerlerde olur
Koyu renk boyalar akıyo canım.napmayı düşünüyosun .üzerine bi kat dahamı boyasan acaba.siyah falan şimdi saçın koyu ya üzerine bi koyu daha atsan nasıl olur acabaSaçımı yıkadım
Köpürttüköe köpüğü mavi mavi oldu mavi boya aktı
Durularken da su kahverengiydi boya akıyorsarılarım çıkacak yine
İyice açılmadan boyamayı düşünmüyorum canım bu ay çok boyadım çünküEki Görüntüle 2075183
Koyu renk boyalar akıyo canım.napmayı düşünüyosun .üzerine bi kat dahamı boyasan acaba.siyah falan şimdi saçın koyu ya üzerine bi koyu daha atsan nasıl olur acaba
Boyadıktan sonra ilk defa yıkadım bugün zaten 1 hafta yıkamayım o zamanCanım ben boyadiktan sonraki 4 gün saçımı yıkamazdım.
Kuaför söylemişti pigment otursun diye. Boyanın işlediği saç pulcuklari bikac gün açık kalırmış. Daha cabuk solarmış. Bi dahakine hemen yıkama.
Hatta ilk hafta mümkün oldugunca az yıka ve yağ bakımı yapma.
Hala grimsi sorun yok sarılar çıkmadı ama sudan aktıgını gördümElseve de sorun yok. Ama yağ bakımı hele bemiksli falansa direk boyayı akıtıyor.
Bikac gun yıkama yeter bence. Ama zaten akan akmıştır. Bi dahaki boyamanda unutma bunu canım
Saç köklerden uzadığı için.bakımsızda uzar canım.sadece az şampuan kullanmaya çalış.ve çok sık yıkama.tişörtünden anlarsın.bide öyle dene. bakımsız ne kadar uzadığını gör.ona göre ihtiyacın varmı .yokmu anlarsın.bir ay boyunca bakım yapma mesela sonrada ölç farkı görmen adınaHala grimsi sorun yok sarılar çıkmadı ama sudan aktıgını gördüm
Teşekkürler bundan sonra böyle yaparım
Bakımları bırakmakla iyi mi kötü mü ettim bilmiyorum bakalım bakımsız ne kadar uzayacak
Bana sorarsan canım iki hafta bakım yapma. Iki hafta sonra haftada bir bakım yap. Çünkü boya da illaki saça zarar verdi bakıma ihtiyacın olur.Hala grimsi sorun yok sarılar çıkmadı ama sudan aktıgını gördüm
Teşekkürler bundan sonra böyle yaparım
Bakımları bırakmakla iyi mi kötü mü ettim bilmiyorum bakalım bakımsız ne kadar uzayacak