Saç Uzatma Yöntemleri Sac uzatma gunlugum :(

Bana sorarsan canım iki hafta bakım yapma. Iki hafta sonra haftada bir bakım yap. Çünkü boya da illaki saça zarar verdi bakıma ihtiyacın olur.

Bir ay haftada bir bakım yap. Sonra yani 1,5 ay sonra tekrar siyah veya koyu kahve boya.

Bir de ben farmasinin keratin maskesinden memnun kaldım. Onu da deneyebilirsin.
Barcelino almayı düşünüyodum onu da araştırıyım teşekkürler:süslü:

Saç köklerden uzadığı için.bakımsızda uzar canım.sadece az şampuan kullanmaya çalış.ve çok sık yıkama.tişörtünden anlarsın.bide öyle dene. bakımsız ne kadar uzadığını gör.ona göre ihtiyacın varmı .yokmu anlarsın.bir ay boyunca bakım yapma mesela sonrada ölç farkı görmen adına:kahve:
Öyle yapıcam canım 1 ay bir şey kullanmayacagım bakalım ne kadar uzayacak yüklerim yine foto

Birçok ürün kullanmak istemiyorum canım mssela 1 ay boyunca hem dax hem gliss krem hem hindistancevizi ve zeytinyagı hende mucizevi yağ kullandım biraz azaltmak istedim çok farklı farklı ürünüm var
Dax ve yağlar bitti ama gliss ve mucizevi yag hala kullanıyorum birde barcelino alırsam yine 3 ürün fazla
araya girmiş gibi oluyorum ama bir yanlışı duzeltmek istedim barcelino banyo oncesi hem bakim hem uzatma amacli biryag elseve ise banyo sonrasi bakim kuruma engelleme amacli bir yag sivi sqc kremide aynisekiledebanyo sonrasi bakim sacin kolay taranmasina yonelik bir urun.yani ucunude kullanabilirsiniz amaclari farkli cunku bu urunlerin

araya girmiş gibi oluyorum ama bir yanlışı duzeltmek istedim barcelino banyo oncesi hem bakim hem uzatma amacli biryag elseve ise banyo sonrasi bakim kuruma engelleme amacli bir yag sivi sqc kremide aynisekiledebanyo sonrasi bakim sacin kolay taranmasina yonelik bir urun.yani ucunude kullanabilirsiniz amaclari farkli cunku bu urunlerin
Evet kullanımının öyle oldugunu biliyorum ama saçıma çok fazla çeşitli dışarıdan kimyasal kullanmayı azaltmak istiyorum o yüzden ürün çeşitliliğini azalttım
Doğal haline bırakmayı düşünüyorum yavas yavas

Evet kullanımının öyle oldugunu biliyorum ama saçıma çok fazla çeşitli dışarıdan kimyasal kullanmayı azaltmak istiyorum o yüzden ürün çeşitliliğini azalttım
Doğal haline bırakmayı düşünüyorum yavas yavas
o zaman kimyasal urunleri birakip dahadogallarina yonelmeni tavsiye ederim sac sacligin icin sülfatsız sampuan kullan bence dus sonrasi icinde nashi argan yagi

o zaman kimyasal urunleri birakip dahadogallarina yonelmeni tavsiye ederim sac sacligin icin sülfatsız sampuan kullan bence dus sonrasi icinde nashi argan yagi
Kullandıgım ürünler bitince araştırıcam tek bir ürün kullanmayı düşünüyorum çeşit çeşit değil de. Saçım dinlensin. o argan yagını araştırıyım teşekkür ederim

Elseve mucizevi yağ ve gliss durulanmayan krem kullanıyorum şuan sadece canım ikisinden de az kaldı sen aldın mı alacaktın
Vaz geçtim canım bende tek ürün kullanmak istiyorum saç kremi falan hiç bişey kullanmıyorum şuanda restorex şampuan kullanıyorum.saçımı çok yıkamıyorum çünkü çok yıkamakta saçı yıpratıyo diye düşünüyorum hatta taramıyorum bile.zaten omuz hizamda taramaya gerek kalmadan kendisi açılıyo.yani bundan sonra sadece şampuan kullanmak var benim için.senin saçın boyalı olduğu için boyalı saçlar için yada işlem görmüş saçlar için ürünler kullanabilirsin yada sadece şampuanını bu yönde alabilirsin.bundan sonraki adımlarda:KK37:

Vaz geçtim canım bende tek ürün kullanmak istiyorum saç kremi falan hiç bişey kullanmıyorum şuanda restorex şampuan kullanıyorum.saçımı çok yıkamıyorum çünkü uıkamakta saçı yıpratıyo diye düşünüyorum hatta taramıyorum bile.zaten omuz hizamda taramaya gerek kalmadan kendisi açılıyo.yani bundan sonra sadece şampuan kullanmak var benim için.senin saçın boyalı olduğu için boyalı saçlar için yada işlem görmüş saçlar için ürünler kullanabilirsin yada sadece şampuanını bu yönde alabilirsin.bundan sonraki adımlarda:KK37:
Saçlarım yumuşacık canım bugun yıkadım ıslattıgımda bile dolaşma olmadı upuzun saçımı(belimden) ceneme kadar kestirdiğim için kırıgım falan yok o yüzddn yumusak. Şuan saçlarımız aynı boyda o zaman. Bende doğal bırakıcam bi süre şuam rengi de süper uzaması da iyi maşşallah bakalım yaza kadar nereme gelecek
Bugun okudum sarımsağı ezip saç derisine sürüp bekletince 3 ayda 15cm uzatan biri varmış bu sitede denesek mi

Saçlarım yumuşacık canım bugun yıkadım ıslattıgımda bile dolaşma olmadı upuzun saçımı(belimden) ceneme kadar kestirdiğim için kırıgım falan yok o yüzddn yumusak. Şuan saçlarımız aynı boyda o zaman. Bende doğal bırakıcam bi süre şuam rengi de süper uzaması da iyi maşşallah bakalım yaza kadar nereme gelecek
Bugun okudum sarımsağı ezip saç derisine sürüp bekletince 3 ayda 15cm uzatan biri varmış bu sitede denesek mi
Saçta kaç gün uygulamak gerekiyormuş canım sarımsağı,:KK37:

X